Oekraïne kan de oorlog niet winnen, en langzaam dringt het bij iedereen door. Het enige dat het Oekraïense leger nog rest is wraak nemen op de Russische burgerbevolking in Donetsk.

Oekraïne heeft een schrijnend gebrek aan munitie en in plaats van dat het Oeki leger militaire doelen aanvalt valt het burgerdoelen aan, kennelijk uit frustratie.

De bombardementen op Donetsk waren de afgelopen dagen zwaarder dan de afgelopen acht jaar.

En nu zegt Zelenski dat hij grondgebied, Donbass en de Krim, wil terugwinnen dat hij verloor toen hij een leger had, nu hij niet eens een leger heeft?

RT:

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft gezworen het Russische grondgebied van de Krim en de onafhankelijke republieken Donetsk (DPR) en Lugansk (LPR) te “bevrijden”. Hij sprak enkele uren na berichten over beschietingen door het Oekraïense leger van woongebouwen, een marktplein en een kraamkliniek in het centrum van Donetsk.

“We zullen naar al onze steden komen, naar al onze dorpen, die nog niet onze vlag hebben,” pochte Zelensky maandagavond in een videotoespraak, waarin hij beweerde dat zijn leger de Russische tegenstanders in Oost-Oekraïne zal verslaan en de steden Mariupol, Kherson en Melitopol zal heroveren op de Russische strijdkrachten en de strijdkrachten van de DPR en de LPR.

Zelenski zal wel weer met zijn neus te diep in het witte poeder gedoken zijn, maar je overtuigt mensen niet om deel van je land te worden door hun kinderen te bombarderen.

“Natuurlijk zullen we ook onze Krim bevrijden. Laat elke Russische ambtenaar die kostbaar land op de Krim in beslag heeft genomen zich herinneren: dit is niet het land waar ze vrede zullen hebben,” dreigde hij.

Uren voordat Zelensky sprak, troffen Oekraïense granaten een kraamkliniek, een marktplein en woonwijken.

Deze “oorlog” is al vier maanden aan de gang, en de Oekraïne heeft niets anders gedaan dan grondgebied verliezen, non-stop, de hele tijd.

Hier een verslag uit eerste hand:

Zelenski is een clown, letterlijk. En het Westen denkt daarmee een oorlog te kunnen winnen.

Lachwekkend, dat is wat het is. En het Westen verdient het.

Bovenal is het triest, vanwege al het menselijk leed dat de VS wéér veroorzaakt. Het zou allemaal niet nodig zijn. We zouden gewoon allemaal in vrede kunnen leven, als we niet door zulke ontzettend slechte mensen bestuurd zouden worden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dit is de meest vernederende nederlaag voor de NAVO ooit, en de snelste: Jens Stoltenberg zegt dat Oekraïne zich moet overgeven

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
7 maanden geleden

1 goed gerichte Russische bom op een bepaald gebouw in Kiev en de problemen zijn opgelost.
Voor de afwisseling zou Rusland de schuld kunnen leggen bij Oekraïne.

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Later, wanneer deze Holodomor Kaganolensky van zijn welverdiende fortuin geniet in één van zijn vele villa’s in Israël, Zwitserland en de VS, met een sigaar in de ene hand en een glas cognac in de andere, zal hij de journalist van de New York Times vertellen:

“Ik heb gevochten als een leeuw, maar die domme EU wilde mij geen wapens geven, dus het is hun schuld dat het land nu in puin ligt. Het is hun schuld! Wat had ik moeten doen? Op mijn eentje de Russen verslaan?”

Johan
Johan
7 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Het gaat in dit geval niet “over geen wapens geven” (wat op zich al te zot voor woorden is), het punt is dat deze jood en zijn handlangers vrijwel alle poen die de westerse goedgelovige ophoesten in de zakken verdwijnen van deze jood en consorten.

Dus dit is duidelijk een gevalletje van shekels voor de jood om hun agenda tegen de Blanke bevolking van Europa te bekostigen. De diepere gedachte is dat men zijn eigen ondergang moet en zal bekostigen. Als we terug kijken in de geschiedenis is de volgende video zeer zeker van toepassing ;

https://afnv.forumeiros.com/t58-videos-and-movies#144

Peter
Peter
7 maanden geleden

Putin is een goede schaker,hij hoeft geen wereldoorog te beginnen om het westen uit te schakelen,hij heeft die laffe oorlogophitzer zelensky bij zijn ballen ,en met hem heel Brussel, von der Leyen, Ollongren,Baerbock, kunnen nog niet in de schaduw staan van een doorsnee huishoudster in het paleis van Putin .