42% Van de Duitsers meldt dat ze hun eetgewoonten moeten veranderen vanwege de kosten van de anti-Russische sancties. En niet alleen Duitsers, ik hoor het hier ook van mensen; ‘Ik koop geen kipfilé meer want dat was te duur’. Veel van dergelijke voorbeelden die aangeven dat er grote problemen aankomen.

De anti-Russische sancties van de Westerse elite komen neer op een gedwongen hongerstaking door het eigen volk. Het Westen schaadt Rusland helemaal niet met deze sancties, het is het eigen volk dat gestraft wordt. Met honger en inflatie, terwijl de elite die het volk overduidelijk haat, er geen kreeft minder om zal eten.

Ze hebben niet uitgelegd hoe dit zou moeten werken. Een hongerstaking is bedoeld om sympathie te verzamelen. Politieke gevangenen doen dit – zichzelf uithongeren – om een punt te maken over hun mishandeling. Het eigen volk uithongeren zal geen sympathie opwekken.

Het zal de volkswoede alleen maar verder aanwakkeren na alle rechtstreekse oorlogshandelingen van de boven ons gestelden tegen het eigen volk. Te denken valt aan de immer versnellende immigratie van vijandige volkeren die een ongekende wooncrisis veroorzaakt heeft, de Coronahoax met lockdowns en verplichte gifspuiten om de bevolking te decimeren, en de nu weer hernieuwde oorlog tegen de boeren. Het zijn zomaar wat voorbeelden, maar de lijst met vijandige acties groeit elk jaar. Op een dag ontploft het. Is dat de bedoeling?

Revoluties starten over het algemeen als het volk honger heeft

RT:

Bijna een op de zes Duitsers is gedwongen regelmatig maaltijden over te slaan om de eindjes aan elkaar te knopen, zo blijkt uit een opiniepeiling die eerder deze week door het Instituut voor nieuwe sociale antwoorden werd uitgevoerd en vrijdag door de krant Bild werd gepubliceerd. Nog eens 13% zegt bang te zijn voor een dergelijke situatie als de stijging van de voedselprijzen aanhoudt.

Misschien niet verrassend zijn de huishoudens met een laag inkomen – dat wil zeggen met een maandinkomen van minder dan 1.000 euro – het zwaarst getroffen onder de respondenten. 32% van hen zag zich regelmatig genoodzaakt maaltijden over te slaan om financiële redenen.

Een aanzienlijk groter deel van de respondenten (42%) zei dat zij door financiële problemen gedwongen waren zuiniger te koken, door bepaalde ingrediënten weg te laten of het dessert te laten staan. Bijna evenveel respondenten (41%) verklaarden afhankelijk te zijn van speciale aanbiedingen en kortingen van supermarkten om zo veel mogelijk waar voor hun geld te krijgen.

De voorzitter van de Duitse Vereniging voor Sociale Zaken, Adolf Bauer, die Berlijn heeft gewaarschuwd zich niet aan te sluiten bij het voorgestelde EU-wijde energie-embargo tegen Rusland, vertelde Bild dat hij “zeer bezorgd” was over de resultaten van de enquête. Hij had eerder verwacht dat pogingen om Moskou te straffen zouden leiden tot pieken in de prijzen van energie, voedsel en onderdak en voorspelde dat deze pogingen meer leed zouden veroorzaken onder gewone Duitsers dan in Rusland.

Verena Bentele, voorzitster van de in Berlijn gevestigde belangenorganisatie Social Association of Germany, zei dat de resultaten van de opiniepeiling de eigen bezorgdheid van haar organisatie weergaven. “Leden vertellen ons dat ze zich alleen pasta en toast kunnen veroorloven,” vertelde ze de krant. Ze heeft bij de regering gepleit om de belasting op de toegevoegde waarde op verse levensmiddelen af te schaffen en meer financiële hulp te bieden aan mensen in nood.

Ja, je kunt de BTW niet afschaffen – de regering moet betalen voor alle wapens die ze naar Oekraïne stuurt, zodat Zelensky ze aan terroristische groeperingen kan verkopen en het geld naar zijn off-shorerekeningen kan overmaken.

Inner Circle van Oekraïense president koopt voor miljoenen dollars villas in Zwitserland!

Duitsland zou het gewoon kunnen opgeven om te proberen grensschermutselingen in de voormalige USSR te dicteren. Oh juist – dat kunnen ze niet, want er zijn meer dan 30.000 Amerikaanse troepen die hun land bezetten om het Amerikaanse beleid van het land af te dwingen.

Het verbazingwekkende is dat niemand hierover stemt.

Wat is een democratie?

Er zou een landelijke “ja/nee” moeten zijn over de vraag of je wel of niet tot honger gedwongen wilt worden om het Amerikaanse transgender-LGBT Rijk te steunen door de olieprijzen op te drijven om de Russische economie te stimuleren.

Blijkbaar is het voor deze mensen gewoon onmogelijk om toe te geven dat deze sancties Rusland eigenlijk helpen. En dan is er natuurlijk nog het hele “Grote Reset”-gedoe, waarbij mensen opzettelijk tot armoede worden gebracht zodat ze gedwongen worden in tiny-houses te leven en insecten te eten. Maar hoe is het logisch om dat te doen als je daarmee buitenlandse mogendheden versterkt die over je kunnen heersen terwijl je insectenetende boeren het zich niet kunnen veroorloven om je oorlogsmachine te financieren?

Het slaat allemaal helemaal nergens op. Het collectieve Westen is bevangen door de complete waanzin.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dit is de meest vernederende nederlaag voor de NAVO ooit, en de snelste: Jens Stoltenberg zegt dat Oekraïne zich moet overgeven

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
7 maanden geleden

Tja, mensen worden nu eenmaal graag geflest. Het is wat het is.

Zolang de politici niet uit het parlementsgebouw gesleurd worden, gaan ze gewoon lekker door. En terecht, ze geven duidelijk aan niets met het volk te hebben. Dan moet je ook niet zaniken als ze dat omzetten in acties die dat bevestingen.

Johan P
Johan P
7 maanden geleden

Nee, het is niet het collectieve westen, het is een klein groepje ultra-rijke aan een god-complex lijdende elitaire waanzinnigen, gesteund door een hele kleine maar hele luide (vooral dankzij de gekochte media) groep debielen.
De rest is vrijwel murw geslagen, weet niet dat ze de meerderheid zijn, noch hoe ze zich zouden moeten verzetten. In mijn ogen grotendeels doordat men geen wapens heeft, zelfs niet in de minste mate zelfvoorzienend is of zou weten hoe dat te worden.

Eric Boule
Eric Boule
7 maanden geleden

Voor de komende 10 jaar is de Navo gecastreerd,wapens zijn i/d Ukraine kado gedaan,maar kunnen misschien op de zwarte markt teruggekocht worden,met prijsopslag natuurlijk.Komende 10 jaar kan NAVO geen oorlog voeren zonder genoeg wapens.Of zitten………Putin+Zelenski hierachter….en slaan de slag van hun leven?
Maar nee……..zo dom zijn onze politici toch niet??Tenslotte is Zelenski van beroep toneelspeler