Mark Middleton, de presidentiële adviseur die Jeffrey Epstein introduceerde bij Bill Clinton, is dood aangetroffen door ophanging met een goedkoop verlengsnoer… met een schotwond in zijn borst. Zijn dood werd beschouwd als zelfmoord. Een paar maanden eerder werd een vrouw die banden had met Middleton dood aangetroffen met een soortgelijk verlengsnoer. Er is hier iets sinister aan de hand, schrijft The Vigilant Citizen.

Zoals u waarschijnlijk weet, was Jeffrey Epstein een miljardair kinderhandelaar wiens arrestatie, opsluiting en langverwachte proces in 2019 de zieke neigingen van de elite dreigde bloot te leggen. De vluchtlogs van zijn beruchte Lolita Express (het privévliegtuig dat werd gebruikt om gasten en slachtoffers naar Epstein’s privé-eiland te vervoeren) is een wie is wie van de wereldwijde elite: Politici, beroemdheden, wetenschappers, financiers, leden van koninklijke families, enz. Tientallen prominenten zijn aan boord van de Lolita Express gegaan en hebben mogelijk onuitsprekelijke handelingen verricht met de jonge slachtoffers die door Epstein in de loop der jaren verhandeld werden. Bill Clinton stapte meer dan 20 keer in dat vliegtuig.

Maar dat langverwachte proces heeft nooit plaatsgevonden. Epstein werd onder mysterieuze omstandigheden dood aangetroffen in zijn cel. En sindsdien zijn verschillende mensen die dicht bij Epstein stonden ook onder mysterieuze omstandigheden overleden. Zo overleed in 2020 Hollywood-producer Steve Bing (die nauwe banden had met Jeffrey Epstein en Bill Clinton) na een val van de 27e verdieping van zijn flatgebouw. Hoewel de officiële doodsoorzaak “zelfmoord” is, beweren sommigen dat hij “Russisch-maffia stijl” werd vermoord omdat hij te veel wist (lees mijn artikel over hem hier).

Afgelopen februari werd Jean-Luc Brunel – de mode-agent die meer dan 1000 meisjes voor Epstein regelde – dood aangetroffen, hangend in zijn gevangeniscel. Opnieuw werd de officiële doodsoorzaak zelfmoord genoemd. Weer denken waarnemers dat hij misschien vermoord is omdat hij te veel wist.

En de lijst van bizarre sterfgevallen blijft maar groeien. Op 7 mei, werd Bill Clinton’s voormalig presidentieel adviseur Mark Middleton dood aangetroffen onder de meest bizarre omstandigheden.

Verlengsnoer

Mark Middleton op de website van zijn HVAC bedrijf.

Mark Middleton was een voormalig presidentieel adviseur van Bill Clinton en de financieel directeur van diens presidentiële campagne. Hij zou Clinton hebben geïntroduceerd bij Jeffrey Epstein, omdat hij de miljardair ten minste zeven keer persoonlijk had uitgenodigd in het Witte Huis. Middleton stapte ook meerdere malen aan boord van Epsteins jet.

Ondanks Middleton’s grote invloed op de president, eindigde zijn carrière in het Witte Huis op een zure toon.

“Middleton verliet het Witte Huis in februari 1995 en werd ervan beschuldigd zich op te werpen als een internationale zakenman, precies het soort persoon dat Epstein aantrekkelijk zou vinden.

In 1996 bleek uit een onderzoek van het Witte Huis dat Middleton misbruik had gemaakt van zijn toegang om indruk te maken op zakelijke klanten en hij werd geweerd uit het executive mansion zonder toestemming van een hogere leidinggevende.”

Daily Mail, Familie van Bill Clinton adviseur die Jeffrey Epstein zeven keer toeliet in Witte Huis heeft vrijgave van dossiers over sterfscène geblokkeerd

Op 7 mei 2022, stierf Middleton plotseling op 59 jarige leeftijd. Hij werd gevonden hangend aan een boom met een goedkoop Dollar Store-type verlengsnoer om zijn nek en een schotwond in zijn borst. Volgens de autoriteiten was Middleton op verboden terrein op de Heifer Ranch (die ongeveer 30 mijl van zijn huis lag) en gebruikte hij een tafel om een geïmproviseerde galg te bouwen.

Perry County Sheriff Scott Montgomery vertelde Daily Mail:

“Ik ken de man niet, en ik weet niet waarom hij onze county of die locatie heeft uitgekozen om zelfmoord te plegen. Voor zover wij weten, was hij daar nog nooit geweest, en we hebben geen gegevens dat hij daar eerder is geweest.

Hij stierf aan een zelf toegebrachte schotwond in de borst. Hij vond een boom, zette er een tafel neer, ging op die tafel zitten, nam een verlengsnoer, deed dat om een tak, deed het om zijn nek en schoot zichzelf in de borst met een jachtgeweer.

Het was heel duidelijk dat het geweer werkte, want er was niet veel bloed of iets anders op de plaats delict. Je kunt zien dat het schot in zijn borst is gekomen, want er zit een gat in zijn borst en er kwamen kogels uit zijn rug. Het was zeker zelf toegebracht naar onze mening.”

Volgens de sheriff was Middleton “depressief”.

Ondanks veel onbeantwoorde vragen, werd al snel vastgesteld dat de dood een zelfmoord was. Bovendien heeft de sheriff niet meer met de pers gesproken, omdat de familie Middleton een rechtszaak heeft aangespannen om te voorkomen dat er informatie over deze zaak wordt vrijgegeven. In de rechtszaak staat dat de familie “een privacybelang heeft om te voorkomen dat er ‘foto’s, video’s, schetsen (of) andere illustratieve inhoud’ van de plaats van het overlijden wordt vrijgegeven”, omdat dit materiaal zou leiden tot “bizarre, kwetsende, ongefundeerde en beledigende artikelen” die online worden gepubliceerd.

Deze rechtszaak weerhield mensen uit de naaste omgeving van Middleton er niet van hun bezorgdheid te uiten. Een zakenrelatie van Middleton roept nu op tot een onafhankelijk onderzoek omdat hij niet kan geloven dat de man zelfmoord heeft gepleegd. In een interview met RadarOnline verklaarde de relatie:

“Iedereen die ik hier ken, die met Mark heeft gewerkt, weet dat het fysiek onmogelijk is voor Mark om zelfmoord te hebben gepleegd.”

De vennoot verklaarde ook dat Middleton zaken deed met bedrijven die dicht bij de Clintons stonden.

Middleton was actief betrokken bij financiële investeringen met dezelfde Little Rock-figuren die naar verluidt samenwerkten met John Glasgow, de chief financial officer van CDI Contractors Inc., het hoofdbedrijf dat de Clinton-bibliotheek bouwde.

Glasgow verdween spoorloos in 2008 na het melden van financiële onregelmatigheden met de bouwkosten van de Clinton bibliotheek en zijn skeletresten werden gevonden in Petit Jean State Park in 2015. Zijn doodsoorzaak is onbepaald.”
– Ibid.

Hoewel dit verhaal al ongelooflijk verdacht is, wordt het nog erger. Een vrouw gelinkt aan Middleton werd dood aangetroffen in een rivier met een soortgelijk verlengsnoer.

Ashley Haynes

Haynes was een moeder van twee kinderen uit de buitenwijk van Little Rock, Maumelle. Ze verdween op 12 januari, nadat ze een briefje op haar aanrecht had achtergelaten met de tekst “on the water, love you all.”

Na een grootscheepse zoektocht werd haar lijk vier dagen later ontdekt door een vriend van de familie… ondergedompeld in 10 meter water. In het politierapport stond:

“Mevrouw Haynes had een tas vastgebonden aan haar been met een groen verlengsnoer. In de tas zat een groot betonblok van 16 bij 16 bij 4.”

Nogmaals, mensen dicht bij Haynes kunnen niet geloven dat deze vrouw op zo’n manier zelfmoord pleegde.

Een bron dicht bij Haynes, die werkte voor een liefdadigheidsgroep om daklozen te voeden en te kleden, vertelt Radar dat het 110-pond wegende voormalige model dat yogalerares werd, nooit haar eigen leven zou hebben genomen – laat staan dat ze met een 58-pond wegend betonnen zelfmoordblok de rivier af zou peddelen!

“Het sloeg nergens op, ze zou nooit zelfmoord plegen,” zei de bron van Haynes. “Toen ik hoorde dat ze vermist werd, wist ik meteen dat het vals spel was. Ik geloof niet dat ze zelfmoord heeft gepleegd. Hoe kon ze de rivier af peddelen met een betonblok!”
– Ibid.

Maanden daarvoor werd Haynes gezien in het kantoor van Mark Middleton om een dringende zaak te bespreken.

“Ik zag haar in Mark’s kantoor!” vertelt de zakenpartner aan RadarOnline.com. “Ik ging weg en hij (Middleton) vertelde me dat hij een heel belangrijke financiële vergadering had – en dat is de vrouw die binnenkwam!”

“Ik weet niet of daar iets verband mee is of niet, maar ik weet wel dat ik het schokkend vond om te horen dat ze verdrinkt tijdens het peddelen in de Arkansas River,” aldus de bron. “Dan sterft Mark een paar maanden later op mysterieuze wijze?”
– Ibid.

Net als Middleton zou Haynes “depressief” zijn en haar dood werd door de onderzoekers als “zelfmoord” aangemerkt, hoewel geen van beiden een afscheidsbrief achterliet.

In Conclusie

Weken voor de dood van Jeffrey Epstein schreef ik dat hij misschien zou eindigen met “zelfmoord” omdat zijn proces mogelijk enkele van de duistere geheimen van de globale elite zou onthullen. Sindsdien lijken verschillende prominenten die banden hadden met Epstein en Clinton ook te zijn “gesuïcideerd”. Wanneer men de omstandigheden rond elk sterfgeval analyseert, komt er een patroon naar voren: Geen zelfmoordbriefje, geen diepgaand onderzoek, en weinig tot geen media-aandacht.

De dood van Mark Middleton past precies in dit patroon. De man die Epstein aan Clinton voorstelde, werd hangend gevonden met een schotwond in zijn borst… en al snel werd het zelfmoord genoemd. Verder is elk onderzoek naar de zaak stopgezet.

Ondanks dit feit, is er één belangrijk detail dat sterk wijst op een niet-zelfmoord: Het gebruik van een Dollar-store verlengsnoer. Waarom zou iemand die zelfmoord wil plegen door zich op te hangen een goedkoop plastic verlengsnoer gebruiken in plaats van een echt touw? Bovendien, waarom zou een vrouw van 100 pond hetzelfde type verlengsnoer gebruiken om haar been aan een betonblok van 58 pond te bevestigen? Het klopt gewoon niet.

Als deze twee individuen daadwerkelijk “tot zelfmoord” werden gedreven, wordt het verlengsnoer een code die door de daders werd achtergelaten. Ten eerste verbindt dit bizarre voorwerp beide sterfgevallen op een nogal ondubbelzinnige manier. Bovendien zou het netsnoer zelf de reden kunnen symboliseren waarom ze “tot zelfmoord” werden gebracht. Misschien is het omdat ze beiden te dicht bij … stroom waren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Journalist die ontmoeting Bill Clinton en Loretta Lynch onthulde en ‘aanzienlijke’ doodsbedreigingen ontving, dood aangetroffen na kennelijke ‘zelfmoord’

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
renevers
renevers
7 maanden geleden

Wie kent nog Victor Thorn, Mike Colins Piper, Mike Hastings? Dit waren journalisten die schreven over de diepe staat in de VS en de vele moorden rond de Clintons. Ze werden alle gevonden na een ongeluk of een zelfmoord. Het vrij zekere minimale dodental rond de Clintons was enkele jaren geleden al 140, men had er de naam voor Arkancide, naar de staat Arkansas waar Bill Clinton gouverneur was terwijl zich er een grootschalige drugsaanvoer affaire afspeelde, bekend als de Mena Affaire.
Het is duidelijk dat de geheime diensten rond Clinton betrokken waren bij de aanvoer van die drugs en dit is maar een van de vele gevallen van betrokkenheid van de CIA(Barry Seal) , FBI, Amerikaanse leger (Oliver North in de Iran Contra affaire) in criminele activiteiten.
De manier waarop de geheime dienst te werk gaat bij deze gefingeerde zelfmoorden is het eerst verdoven met gif-spray of contaminering van voedsel en daarna met het verdoofde slachtoffer de scene met het overlijdens narratief plaatsen. Veel van die slachtoffers hadden ook gewoon vergiftigd kunnen worden en een ziekte of hartaanval ensceneren (of Covid vaccinatie) zonder veel publiciteit achteraf en maar worden zelden onderzocht door de recherche. De manier waarop ze dood gevonden worden is een bericht van de maffioze geheimediensten, aan mensen die in dezelfde positie waren als het slachtoffer. Zo had men Pim Fortuyn kunnen vermoorden door hem een hartaanval door vergiftiging , te bezorgen, maar men koos een kogel omdat men de massa wil intimideren: “ga niet dezelfde weg op als Pim”. Mensen die met de geheime dienst te maken hebben gehad weten dat ze nergens over mogen praten, doen ze dit toch dan sta je op een gegeven moment in de krant op de overlijdens pagina. Wie actief was rond een Amerikaanse president loopt meteen al gevaar. Soms worden potentiële klokkenluiders al gepakt voordat ze een risico kunnen worden voor de politieke maffia zonder dat ze ook maar wat gedaan hebben. Wie er mee te maken heeft gehad weet dat alle geheime diensten precies zijn als wat we denken dat de Maffia is of doet. Ik weet nu dat wat we vroeger maffia noemden in feite geheime dienst is. Ze zitten in precies dezelfde activiteiten als de georganiseerde grootschalige criminaliteit. Ze zijn betrokken bij terreur, valse vlag incidenten, grootschalige oplichting, chantage, beursmanipulatie, roof, organisatie en financiering van terrorisme, eliminatie van burgers, veroorzaken van oorlogen.
Als je ze kunt vinden zoek dan de interviews van Ted Gundersen van 20-30 jaar geleden. Daarin zit een schat van informatie. Ook de Kay Briggs interviews zijn een “oog opener” over de sfeer in de geheime diensten, homoseksualiteit en de top van het Amerikaanse leger en de diplomatieke diensten.
Bezoek WinterWatch.net voor nieuw inzicht in de doelstellingen en corruptie van de westerse politieke systemen en geheime organisaties.
Mijn eigen ervaringen met geheime diensten:
Omerta, Maffia, criminaliteit door mensen die boven de wet staan. Overal in Europa dus ook NL en BE
Elke dag wordt er wel een of meerdere Journalisten in het “vrije” Westen vermoord. Ter intimidatie van de andere Journalisten. een van de redenen van de schamele kwaliteit van onze nieuwsvoorziening door de massa media.