Vandaag publiceren wij een serie microscopische laboratoriumfoto’s van bizarre stolsels die nu routinematig worden aangetroffen bij volwassenen die “plotseling zijn overleden”, meestal in de loop van een aantal maanden na covid-vaccinaties, schrijft Mike Adams.

Deze stolsels worden vaak “bloedstolsels” genoemd, maar ze lijken helemaal niet op normale stolsels, en ze bestaan uit veel meer dan alleen maar bloedcellen. In tegenstelling tot normale stolsels die geleiachtig zijn, bijna geleiachtig, bevatten deze zogenaamde “stolsels” extreem grote, complexe, zich herhalende structurele elementen (allemaal hieronder afgebeeld) die duidelijk worden opgebouwd in het bloed van de slachtoffers die aan deze stolsels zijn gestorven.

Al deze stolsels werden uit patiënten gehaald binnen een paar uur na hun dood. Deze zijn niet het resultaat van postmortale bloedstagnatie. Dit zijn structuren die in bloedvaten en slagaders worden aangetroffen. Het is geen gestold bloed.

Wij willen Dr. Jane Ruby publiekelijk bedanken voor het in contact brengen met de balsemer (Richard Hirschman) die ons deze stolsels heeft bezorgd. (Telegram kanaal T.ME/DRJANERUBY)

Zonder de volharding van Dr. Ruby, zou u dit verslag niet zien. Dr. Ruby is regelmatig te gast in de Stew Peters Show (StewPeters.TV) en zal maandag ook mijn hoofdgast zijn in de uitzending van Infowars.com.

Hier is een flesje van deze onbewerkte stolsels, gewassen van bloed en geconserveerd, voordat ze worden gekleurd:

Deze structuren vertonen de volgende schokkende eigenschappen:

 • Ze zijn taai, vezelig en veerkrachtig, met materiaaleigenschappen vergelijkbaar met kleine elastiekjes.
 • Zij bestaan uit vele strengen van kleine, vezelige strengen.
 • Deze vezelachtige strengen (zie de allerlaatste fotoset hieronder) vertonen herhalende patronen van schaalachtige techniek, alsof het lichaam geprogrammeerd is om een andere levensvorm binnenin de bloedvaten te bouwen.
 • Er worden vreemde kristalachtige structuren gevonden op deze klonters, die transparantie vertonen en weerstand bieden tegen normale gramkleuringstechnieken.
 • Hieronder ziet u een voorbeeld van een structuur die lijkt op een siliciumachtige biocircuit- of microchip-achtige structuur. We weten nog niet wat het is.
 • Een van de fotosets hieronder toont wat lijkt op een biocircuitdraad die duidelijk herhalende patronen en interfacestructuren op nanoschaal vertoont die in een specifieke geometrie zijn geassembleerd voor een onbekend doel.

Context voor de foto’s die je nu gaat zien:

 • Ik ontving deze “bloedklonter” monsters van een gerenommeerde balsemer (Richard Hirschman) die actief is op het gebied van balsemen en die bevestigde dat dit geen bloedvaten of andere weefsels van welke aard dan ook zijn. Het zijn structuren die tijdens het balsemen uit de bloedvaten zijn geëvacueerd.
 • Ik heb deze monsters gekleurd met standaard gramkleuringstechnieken die voor microbiologie worden gebruikt, om het structurele contrast bij microscopie te vergroten. Eén van de monsters hieronder – het meer gelige monster – werd alleen gekleurd met jodium, niet met violetgekleurde kleurstoffen.
 • De monsters werden vervolgens gewassen met ethylalcohol en geprepareerd op objectglaasjes volgens de standaardvoorbereiding van weefselmonsters voor microscopie.
 • De vergroting van de microscoop varieert van 20x tot 1500x, afhankelijk van de hieronder afgebeelde foto. De vergrotingen zijn aangegeven bij elke fotoset.
 • Ik ben in het bezit van deze monsters en kan deze foto’s desgewenst reproduceren. Elke competente microscopist zou deze foto’s kunnen reproduceren met dezelfde monsters.
 • Mijn beschrijvingen hieronder zijn slechts mijn eigen waarnemingen en zijn niet bedoeld om zekerheid te geven over de geïdentificeerde stoffen. Wanneer ik het bijvoorbeeld heb over “biocircuits” of “nanodraden”, kan ik niet bevestigen dat dit structuren zijn die daadwerkelijk zijn ontworpen voor de doeleinden van biocircuits. Zij lijken alleen op structuren die op een dergelijk doel lijken te wijzen, maar verder onderzoek zou nodig zijn om deze waarnemingen te bevestigen.

Microscopie fotoset #1: Vreemde kristalachtige nanostructuren

Deze eerste set toont vreemde kristalachtige structuren die bestand zijn tegen kleuringstechnieken en die een soort nano-schaal, heldere kristallijne structuren lijken te vertonen die normaal nooit in bloed of bloedklonters zouden voorkomen.

Alles waar je naar kijkt op deze foto’s is een deel van een bloedklonter afkomstig van een overleden mens.

De hier getoonde vergrotingen zijn 20x, 50x, 200x en 500x:

Microscopie fotoset #2: Structuren, strengen en deeltjes

Deze tweede set toont zeer close-up details van de strengen, structuren en deeltjes die in deze bloedklonters worden aangetroffen.

De vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x: (extreme vergrotingen veroorzaken een verlies aan scherptediepte en daarom lijken de sterk vergrote foto’s zo wazig in bepaalde gebieden)

 

 

 

Microscopie fotoset #3: Kristalvormige structuren

Kristalachtige structuren zitten vast aan de schorsachtige structuur van de bloedklonter. Vergeet niet dat dit stolsel gekleurd is met een violette kleurstof, wat de donkerpaarse kleur verklaart.

De vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x, 200x, 500x en 1000x:

Microscopie fotoset #4: Vezelig materiaal is niet gewoon gestolde bloedcellen

Het volgende monster werd gekleurd met jodium en daarna gewassen met ethylalcohol. Als je niet wist waar dit vandaan kwam, zou je kunnen denken dat het om een stukje gedroogd rundvlees of een kipnugget gaat. In werkelijkheid is dit allemaal stolselweefsel dat in bloedvaten of slagaders werd gevonden.

Zoals je kan zien, zijn dit in geen geval “normale” bloedklonters. Deze hebben structuur en zijn vezelig. Ze worden duidelijk door het lichaam opgebouwd, met behulp van instructies voor eiwitsynthese om deze grote massa te creëren die bijna op spierweefsel lijkt. Toch worden ze in de bloedvaten opgebouwd.

Vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x en 200x:

Microscopie foto set #5: Siliciumachtige “chip”-structuur

Deze serie toont iets dat lijkt op silicium-gebaseerde microchip-structuren, hoewel ik niet met zekerheid kan beweren dat dit een circuit van welke soort dan ook is. Het lijkt er gewoon op hoe microschakelingen er bij vergelijkbare vergrotingen uitzien.

De hier gebruikte vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x, 200x en 500x:

Microscopie fotoset#6: Krijtachtige witte deeltjes

Een balsemer vertelde me dat het bloed dat tijdens het balsemen uit de lichamen van deze mensen wordt gehaald, vaak “krijtachtige” witte deeltjes vertoont die in bepaalde gevallen zelfs met het blote oog zichtbaar zijn.

Mijn microscopische foto’s lijken enkele van deze krijtachtige witte deeltjes te hebben vastgelegd, die niet gekleurd kunnen worden en verspreid lijken te zijn over bepaalde gebieden van deze klonters.

De hier gebruikte vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x en 1500x:

Microscopie fotoset#7: “Nanodraad” structuren en herhalende, structurele schalen

Wat hier volgt is een verbluffende blik op wat op het eerste gezicht een draad op microschaal lijkt te zijn. Als we inzoomen, zien we een reeks herhalende structuren langs de bovenkant die op nanoschaal draad-interfaceverbindingen lijken te zijn. De hele “draad” is gemaakt van herhalende segmenten, en de buitenste laag is bedekt met herhalende “schaalachtige” patronen die meer lijken op reptielenhuid dan op iets menselijks.

Voor de goede orde, we weten niet wat deze structuren zijn. Maar het is duidelijk dat dit niet thuishoort in het bloedvatenstelsel.

Tenslotte is deze vezel niet zomaar een menselijke haar. Het zit stevig vast aan de bloedklonter en toen ik het probeerde te verwijderen, scheurde het niet gemakkelijk los. Dit is geen besmettingskwestie, het is een structuur die uit de bloedklonter zelf komt. Alles wat je hier ziet kwam uit de bloedvaten van een mens:

De hier gebruikte vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 500x, 500x, 1000x en 1500x:

Wat is dit allemaal?

We weten nog niet wat al deze structuren zijn. We weten echter wel wat ze niet zijn: Het zijn niet zomaar samengeklonterde bloedcellen. Als dat wel zo was, dan zouden we bij een vergroting van 1500x, zoals op de laatste foto hierboven, afzonderlijke bloedcellen kunnen zien. Dit zijn geen bloedcellen, het zijn eiwitstructuren.

Eiwitstructuren die op deze manier in het bloed circuleren en zich in de loop van de tijd opbouwen, worden duidelijk door de lichaamscellen opgebouwd. De ribosomen in de cellen instrueren het lichaam welke eiwitten het moet maken. Deze ribosomen worden gekaapt door mRNA gentherapie injecties, die nieuwe instructies overschrijven naar de cellen, waardoor ze iets anders gaan maken dan menselijk.

Ik geloof dat de structuren die u hierboven ziet het resultaat zijn van mRNA instructies voor eiwitsynthese die bij mensen zijn geïnjecteerd onder de valse noemer “vaccins”. Ik verwelkom input van andere deskundigen die misschien andere theorieën of verklaringen hebben over waar dit vandaan komt.

Er is meer onderzoek nodig om de functie en samenstelling van deze structuren te bevestigen, maar vanwege de extreme censuur en het “wetenschapsautoritarisme” dat nu in de wereld bestaat, zal geen enkel laboratorium of universiteit het wagen om deze klonters te onderzoeken en de resultaten eerlijk te rapporteren. Als ze dat wel zouden doen, zouden ze het risico lopen alle NIH-financiering en federale subsidies te verliezen, aangezien dezelfde mensen die vaccins en biowapens ontwikkelen ook de meeste financiering van de wetenschap in Amerika controleren.

Dus zullen alleen onafhankelijke wetenschappers, laboratoria en journalisten de waarheid durven vertellen over deze stolsels.

Samenvattend, het zijn geen “bloed” stolsels. Het zijn structuren in het bloed. Het zijn “structurele stolsels” of “vezelachtige stolsels” die extreem groot zijn en die in de loop van de tijd in het lichaam worden opgebouwd.

Mijn grote zorg is dat iedereen die geïnjecteerd is met mRNA-instructies deze vezelachtige structuren op dit moment in zijn lichaam aan het opbouwen is, en dat het slechts een kwestie van tijd is voordat zij belangrijke slagaders blokkeren of hartaanvallen, beroertes of andere acute oorzaken van “Sudden Adult Death Syndrome” (SADS) veroorzaken.

Ik denk dat deze structuren heel goed kunnen verklaren waarom zoveel schijnbaar gezonde volwassenen plotseling sterven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties