De Europese Unie ziet een sterke toename van illegale binnenkomst via de Balkanroute. Tussen januari en mei is het aantal illegale grensoverschrijdingen bijna verdrievoudigd tot 40.675 in vergelijking met het jaar daarvoor, maakte het Europese grensbeschermingsagentschap Frontex maandag bekend.

Alleen al in mei was er een verdubbeling tot 12.088. De migranten komen vooral uit Afghanistan en Syrië. De 5,5 miljoen ontheemden uit Oekraïne zijn niet in de cijfers opgenomen, meldt RAIR.

In totaal 86.420 illegale grensoverschrijdingen dit jaar

De EU-autoriteit gaf geen reden voor de aanzienlijke toename. Zij zei echter dat de meeste migranten die via de westelijke Balkan kwamen, waarschijnlijk al lang in de regio waren en nu de stap durfden te zetten. In totaal registreerde Frontex in de eerste vijf maanden van het jaar 86.420 illegale grensoverschrijdingen, waarvan de helft via de Balkanroute.

De meer dan 5,5 miljoen Oekraïense oorlogsvluchtelingen die sinds de oorlog tussen Rusland en Oekraïne naar de EU zijn gekomen, zijn naar verluidt niet in de cijfers opgenomen.

Zoals bericht op RAIR Foundation USA, maakt dit deel uit van het “Grote Vervanging” plan van de Europese Unie. De elites van de EU, samen met de Verenigde Naties, gebruiken massamigratie om de Europese bevolking te vervangen. De illegale migranten helpen links in hun strijd om de gastculturen te verwateren, zich te verzekeren van meer stemmen, en hun macht te consolideren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Coudenhove-Kalergi plan – De genocide op de volkeren van Europa

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties