Zogenaamd “gezinsvriendelijke” uitingen tijdens de gay pride parades dit weekend waren onder andere kinderen die blootgesteld werden aan blote borsten, fetisj kinks zoals “puppy play”, twerking, halfnaakte mannen die elkaar afranselden, en gezangen van “we hebben genitaliën en glijmiddel.”

Voordat de pride parades begonnen, herhaalden tal van prominente stemmen nog maar eens de belachelijke bewering dat LGBT pride marsen kindvriendelijk waren en dat ouders hun kinderen er maar naar toe moesten brengen, meldt Summit News.

Andy Seale, adviseur strategieën bij de WHO-afdeling voor globale HIV, Hepatitis en Seksueel Overdraagbare Infecties programma’s, drong erop aan dat de gay pride marsen door zouden gaan ondanks de uitbraak van homo-apenpokken, voordat hij beweerde dat ze “gezinsvriendelijk” waren.

WHO zegt dat Gay Pride-evenementen door moeten gaan ondanks dreiging van apenpokken

Gezinsvriendelijk? Laten we eens kijken hoe dat uitpakt.

En toen op een dag …

werden er zomaar weer boeken verbrand van het Institut für Seksual Wissenschaft van de Frankfurter Schule. En toen op een dag stond er zomaar iemand op die een einde maakte aan deze ontaarding. En die dag kan niet snel genoeg komen. Weimar problemen, vragen om Weimar oplossingen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Rusland, dat nu veel christelijker is dan Amerika, heeft zojuist een nieuwe wet ingevoerd die “LGBT-propaganda” strafbaar stelt

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
9 maanden geleden

Het totale morele verval wordt zichtbaar. Zoals gewild in een communistische machtsovername. Het oude eerst volledig vernietigen. Pedofilie staat straks op de lijst.