Vliegtuigen, treinen en auto’s. Over al deze drie zaken wordt momenteel in de media voortdurend gepraat, naast een crisis in de kosten van levensonderhoud, oorlog in Oekraïne en een vermeende uitbraak van apenpokken, meldt The Expose.

Vluchten worden aan alle kanten geannuleerd, waardoor geplande vakanties voor duizenden worden verpest. In het Verenigd Koninkrijk staan de treinen op het punt te stoppen dankzij een “spontane” nationale spoorwegstaking. En de doorsnee burger kan het zich nog net veroorloven om na het tanken tot het einde van het tankstation te rijden, dankzij de steeds duurder wordende brandstofprijzen.

Op het eerste gezicht lijken dit misschien onfortuinlijke gebeurtenissen die zich willekeurig voordoen, maar de waarheid is dat ze allemaal opzettelijk plaatsvinden, en officiële regeringsrapporten en historische gegevens bewijzen dat.

Waarom?

Wel, rapporten suggereren dat het allemaal te maken heeft met het halen van ‘nul CO2 doelstellingen’. Maar dat is weer een poppenkast op zich, dus de echte reden heeft iets te maken met het bevorderen van de vierde industriële revolutie, waarbij je niets zult bezitten en daar blijkbaar blij om zult zijn. Een agenda die Klaus Schwab, de oprichter van het Wereld Economisch Forum, graag “De Grote Reset” noemt.

Tijdens de Jubilee Bank Holiday, die samenviel met de vakantieperiode van veel scholen, werden volgens luchtvaartdatabedrijf Cirium 750 vluchten vanuit het VK geannuleerd. Ondertussen werden ongeveer 466 retourvluchten geschrapt.

Hoewel het aantal geannuleerde vluchten slechts een klein percentage van het totale aantal vluchten uitmaakte, werden veel passagiers pas op korte termijn op de hoogte gebracht en kregen zij te maken met lange rijen om hun bagage in te checken en door de veiligheidscontrole te gaan.

Intussen maken de media melding van het feit dat werknemers van British Airways gaan stemmen over een staking in verband met de lonen, terwijl de loononderhandelingen tussen Ryanair en de vakbonden voor cabinepersoneel in Europa in een impasse lijken te zijn geraakt.

Dit alles vergroot de ongerustheid bij de mensen over de vraag of deze problemen in het zomerseizoen zullen aanhouden, en het weerhoudt mensen ervan naar het buitenland te reizen.

Jess Baker bijvoorbeeld, die met BBC News sprak, zegt dat ze deze zomer van reizen naar het buitenland is afgehouden na een recente “nachtmerrie” van 18 uur op weg van IJsland naar huis.

Bij haar, haar man Shaun en hun twee kinderen werd onlangs de EasyJet-vlucht naar Luton geannuleerd.

Ze kregen de optie om drie dagen later naar huis te reizen, maar ze wilden eerder terug zijn, dus betaalden ze £1,000 om naar Glasgow te vliegen met Icelandair. Ze betaalden nog eens £340 om een auto te huren en naar Luton te rijden om hun eigen auto op te halen.

“Het was een absolute nachtmerrie,” zegt mevrouw Baker. “We hebben al snel besloten dat we in plaats daarvan hier gaan kamperen. Het is het gedoe niet waard.”

Veel anderen denken er ook zo over, zoals Sykes Holiday Cottages die een stijging van 22% in boekingen rapporteert over de afgelopen twee weken.

Volgens Chief Executive Graham Donoghue is dit “in ieder geval voor een deel te wijten aan de wijdverbreide berichten over verstoring van het reizen overzee. Reizigers willen gewoon niet naar luchthavens gaan en het risico nemen dat hun familievakantie geannuleerd wordt”.

Volgens BBC News –

Personeelstekort als gevolg van het schrappen van banen op het hoogtepunt van de pandemie heeft geleid tot annuleringen en vertragingen

Dit mag dan gedeeltelijk waar zijn, maar het houdt geen rekening met het grotere plaatje van wat hier werkelijk gebeurt. Maar om dat plaatje te begrijpen moeten we kijken naar wat er elders gebeurt met treinen en auto’s.

Meer dan 40.000 RMT vakbondsleden van Network Rail en 13 treinexploitanten zijn van plan te gaan staken nadat de besprekingen over lonen en afvloeiingen zijn vastgelopen. De stakingen zullen plaatsvinden tussen 21 en 25 juni.

Het Glastonbury Festival is een van de evenementen die mogelijk te lijden hebben onder de reisonderbreking, samen met de crickettestwedstrijd tussen Engeland en Nieuw-Zeeland in Leeds.

Dit is het zoveelste voorbeeld dat bij het publiek ongerustheid doet ontstaan over de vraag of het wel de moeite loont om door het VK te reizen. In ieder geval met de trein, maar de kunstmatige brandstofprijzen van dit moment betekenen dat de meeste automobilisten een hypotheek zullen moeten nemen om ergens met de auto heen te kunnen.

In het VK is het tanken van een gemiddelde gezinswagen onlangs meer dan 100 pond duurder geworden. Het publiek krijgt te horen dat dit komt door de oorlog in Oekraïne en maatregelen om Europa minder afhankelijk te maken van Russische olie. Maar als dit waar zou zijn, hoe verklaar je dit dan –

Prijzen ruwe olie

Bron

In juni 2022 bedroeg de prijs van een vat ruwe olie 120,67 dollar, en de gemiddelde prijs per liter benzine in het VK 1,85 pond.

Maar in juni 2008 bedroeg de prijs per vat ruwe olie 187,04 dollar, en de gemiddelde prijs per liter benzine in het VK 1,04 pond (bron).

Op dit moment is de prijs per vat ruwe olie dus 35,4% lager dan in 2008, maar de prijs per liter benzine is 78% hoger dan in 2008.

Ziet u nu hoe u wordt voorgelogen wanneer de regering en de media u vertellen dat deze stijgende kosten het gevolg zijn van de oorlog in Oekraïne?

De waarheid is dat de stijgende brandstofkosten om u van A naar B te brengen, de afschuwelijke kosten van gas en elektriciteit om uw huis te verwarmen en te verlichten, de chaotische ervaring die gepaard gaat met reizen naar het buitenland, en de hype in de mainstream media rond spoorwegstakingen niet allemaal een ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn, maar allemaal opzettelijk worden gedaan.

In 2019 gaf de Britse regering opdracht tot een rapport dat werd opgesteld door de Universiteit van Oxford en het Imperial College London. Het rapport, getiteld ‘Absolute Zero’, gaat in op de benodigdheden om de wettelijke verplichting van nuluitstoot in 2050 te halen.

In het rapport staat onder meer dat alle luchthavens tussen 2020 en 2029 moeten sluiten, met uitzondering van de luchthavens van Heathrow, Glasgow en Belfast, die alleen open kunnen blijven op voorwaarde dat de transfers van en naar de luchthaven via het spoor gebeuren.

Alle resterende luchthavens moeten vervolgens tussen 2030 en 2049 sluiten, omdat elke burger van het Verenigd Koninkrijk, om aan de wettelijke verplichting van nuluitstoot tegen 2050 te voldoen, “voor een aanzienlijke periode moet stoppen met het gebruik van vliegtuigen”.

klik voor groter

Bron

In het verslag staat ook dat de ontwikkeling van benzine/dieselvoertuigen moet worden stopgezet. Zoals we allemaal weten, heeft de Britse regering al in de wet vastgelegd dat benzine- en dieselvoertuigen na 2030 niet meer mogen worden geproduceerd.

Wat is een betere manier om ervoor te zorgen dat luchthavens sluiten en iedereen overschakelt op elektrische voertuigen dan absolute chaos te veroorzaken bij het reizen naar het buitenland en de kosten van benzine en diesel kunstmatig op te drijven?

Het Internationaal Energieagentschap heeft onlangs ook geëist dat regeringen over de hele wereld het publiek in wezen “opsluiten” om het gebruik van olie te beperken en de “klimaatveranderingsdoelstellingen” te halen.

Vandaag fungeert het IEA als beleidsadviseur voor zijn lidstaten, waaronder het VK, de VS, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada, alsook voor grote opkomende economieën.

In maart 2022 publiceerde het IEA een rapport getiteld ‘A 10-Point Plan to Cut Oil Use’.

Dit is hoe de organisatie het rapport omschreef –

“In het licht van de wereldwijde energiecrisis die is ontstaan door de Russische inval in Oekraïne, stelt het IEA in zijn 10-puntenplan om het olieverbruik terug te dringen 10 acties voor die kunnen worden ondernomen om de vraag naar olie met onmiddellijke ingang te doen afnemen – en doet het aanbevelingen voor de manier waarop die acties de weg kunnen helpen effenen om de vraag naar olie op langere termijn op een duurzamer pad te brengen.”

En hier is een infographic van hun voorgestelde 10-puntenplan –

klik voor groter

Bron

Verlaging van de maximumsnelheid op snelwegen met ongeveer 6 mijl per uur; meer thuiswerken; straataanpassingen om lopen en fietsen aan te moedigen; autoloze zondagen in steden en beperkingen op andere dagen; verlaging van de vervoerstarieven; beleid dat meer carpoolen aanmoedigt; beperking van zakenreizen per vliegtuig.

Klinkt heel erg als een “klimaat”-versie van Covid-19 lockdowns, nietwaar?

Wij stellen voor dat we al midden in een sluipende “klimaat”-afsluiting zitten en dat het publiek het zich alleen nog niet realiseert.

Is het toeval dat vier maanden na de publicatie van het “Absolute Zero”-rapport van 2019 de Britse regering de “Coronavirus Act” invoerde en een nationale lockdown doorvoerde die de reisindustrie decimeerde? Een snelle lezing van het verslag doet zeker vermoeden dat de echte reden voor de lockdowns misschien was dat de regering haar wettelijke verplichting om de emissies te verminderen, kan nakomen.

Vindt u het niet vreemd dat een draconisch Covid-19 beleid zogenaamd ook het klimaat ten goede komt en dat nu dezelfde oplossingen worden aangeprezen om de Russische invasie in Oekraïne aan te pakken en de absurde klimaatdoelstellingen te halen?

Deze voorgestelde “oplossingen” voor klimaatverandering, Covid-19, en nu de Russische oorlog zijn allemaal precies hetzelfde – de armen en middenklasse teisteren met meer beperkingen op reizen, minder vrijheid, en nog meer overgave van macht aan ongekozen regeringsregulatoren.

Dit gaat niet over uw gezondheid of de gezondheid van de planeet, het gaat over rijkdom en uiteindelijk controle.

Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn,” stelt een voorspelling van het World Economic Forum (“WEF”) die in 2016 voor het eerst werd aangeprezen.

Stel je een wereld voor waarin privébezit grotendeels is afgeschaft en vervangen door “servitization.” Je bezit geen dingen meer. Je betaalt een abonnementsgeld om ze te huren. De maatschappij wordt al in die richting gestuurd.

Stel je voor dat bijna alles wat je bezit op deze manier werkt.

Je betaalt een abonnementsgeld om de gemeenschappelijke wat dan ook te gebruiken. Je hebt geen eigendom. De bedrijven wel, of de partij. Iedereen betaalt geld, steeds opnieuw, om dezelfde productie-eenheid te gebruiken. Zuckerbergs Metaverse is praktisch de ultieme uitdrukking van dit rent-seeking fenomeen.

Het is in het belang van de architecten van de haute-finance om ervoor te zorgen dat je altijd non-stop dingen consumeert, zelfs als je ze niet echt nodig hebt.

Dat is de reden waarom, ook al zien we altijd pratende hoofden onze naderende ondergang verkondigen als we niets aan het milieu doen, miljarden dollars aan technische gadgets worden geproduceerd door sweatshop-arbeiders in China, die naar het Westen worden verscheept op gigantische containerschepen die vervuilende zware stookolie verbranden die de vervuiling van miljoenen personenauto’s veroorzaakt, waar ze vervolgens na een paar jaar op een stortplaats worden gegooid met alle andere twee jaar oude smartphones en laptops en tablets.

Dit model werkte een tijdje, maar het had een fatale fout. Mensen financierden hun consumptie door enorme, onhoudbare schulden aan te gaan. Deze schuld zeepbellen barstten altijd.

Dus, hoe bouw je een financieel metastabiele samenleving waar mensen altijd betalen voor dingen? Simpel! Je maakt het onmogelijk voor de gemiddelde mens om rijkdom op te bouwen, door eigendom te vervangen door een abonnementsmodel en het zo te maken dat het spaargeld van mensen vervalt.

Vliegtuigen, treinen en auto’s. Over al deze drie zaken wordt momenteel in de media voortdurend gepraat, naast een crisis rond de kosten van levensonderhoud, oorlog in Oekraïne en een vermeende uitbraak van apenpokken.

Hoewel dit op het eerste gezicht ongelukkige gebeurtenissen lijken die zich willekeurig voordoen, is de waarheid dat ze allemaal met opzet gebeuren, en officiële regeringsrapporten en historische gegevens bewijzen dat.

In rapporten wordt gesuggereerd dat het allemaal te maken heeft met het halen van ‘nul CO2 doelstellingen’. Maar dat is een andere schertsvertoning op zich, het gaat allemaal om het bevorderen van de vierde industriële revolutie, waarbij je niets zult bezitten en daar blijkbaar gelukkig mee zult zijn. Een agenda die Klaus Schwab, de oprichter van het Wereld Economisch Forum, graag ‘De Grote Reset’ noemt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Regeringsrapport uit 2019 bewijst dat Lockdown werd ingevoerd om te voldoen aan “Zero Carbon” doelen, niet vanwege Covid-19

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
7 maanden geleden

Er goed artikel .
Hoop dat mensen wakker worden maar ik betwijfel het.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
6 maanden geleden
Antwoord aan  Peter

Peter, net als jij sta ik versteld van het aantal mensen dat nog steeds in een doornroosjes slaap ligt, je zou ze zo met een takkenbos doornen verrot willen slaan.

Jeroen
Jeroen
7 maanden geleden

De olieprijs was geen 187 dollar, maar 147 dollar en er wordt geen rekening gehouden met de wisselkoers.

Zoveel scheelt het ook weer niet.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
6 maanden geleden

Zolang zij ons crises bezorgen zullen wij lijden, wij moeten het omdraaien hen crises bezorgen en hen laten lijden