En sindsdien hebben ze nog eens honderdduizenden moslims geïmporteerd…, omdat eeuh Islam een religie van vrede is, en van de ontheiliging van de graven van de christelijke kinderen die ze vermoorden.

Breitbart:

Ebba Åkerlund, die slechts 11 jaar oud was toen ze werd vermoord tijdens de terreuraanslag in Stockholm in 2017, heeft haar graf volgens haar vader al minstens honderd keer ontheiligd zien worden.

Stefan Åkerlund, de vader van Ebba, beweerde dat de meest recente ontheiliging van het graf van zijn dochter deze week plaatsvond, de dag nadat Ebba 17 zou zijn geworden als ze niet was vermoord door de radicaal-islamitische migrantenterrorist Rakhmat Akilov, die op 7 april 2017 met een vrachtwagen door een winkelstraat reed.

Volgens de heer Åkerlund is de ontheiliging van het graf van zijn dochter deze week slechts een van de meer dan honderd ontheiligingen die hebben plaatsgevonden sinds ze werd begraven op de begraafplaats van Adolf Fredrik in het centrum van Stockholm, meldt Nyheter24.

Hij beweerde dat bloemen die hij op 7 juni, Ebba’s verjaardag, bij het graf had achtergelaten, waren omgegooid en dat het glas van een lantaarn op het graf was vernield en verschillende andere voorwerpen waren gestolen.

“Je wordt verdrietig als je hier komt en ziet dat iemand, of gewoon vernield of ook gestolen heeft,” zei hij en voegde eraan toe: “Ik had maar één kind en ik ga hier elke ochtend om tien uur heen om Ebba goedemorgen te zeggen en om zes uur ‘s avonds om welterusten te zeggen.”

Het is ook twee jaar geleden dat Tommy Lindh werd vermoord nadat hij probeerde de Somalische verkrachter van zijn vriendin te stoppen.

Volgens een bericht van het Zweedse nieuwsportaal Samhällsnytt heeft Mohamed de 19-jarige Tommie Lindh doodgestoken in een appartement in Härnösand toen Lindh probeerde te voorkomen dat hij een vrouwelijke kennis, een meisje van 14, zou verkrachten, meldde Reactnieuws destijds.

Verkrachte vrouw in noodoproep naar politie: Schiet op - Politie reageerde niet en Tommie Lindh werd vermoord

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Irakees onthoofdt 17-jarig Zweeds meisje – Bewaart haar hoofd als trofee in een koffer

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Doordenker-2
Doordenker-2
9 maanden geleden

Democratie in actie. Uiteindelijk krijgen de Zweden waarvoor ze gestemd hebben. Spijtig natuurlijk voor diegenen die anders gestemd hebben. Maar al diegenen die voor de pro immigratie politieke partijen gestemd hebben, kunnen wat mij betreft nog een extra stamp onder hun kont krijgen, misschien dat het besef vandaar dan opstijgt en doordringt tot in de hersenen (als die er überhaupt zijn).