De Hongaarse premier Viktor Orban heeft gewaarschuwd dat de huidige oorlog tussen Rusland en Oekraïne wordt georkestreerd door de globalistische miljardair George Soros.

“Dit is een inflatie veroorzaakt door oorlog… het is anders dan inflatie in de tijd van vrede. De energieprijzen stijgen deels door de oorlog, en deels door de westerse sancties,” zei Orban tijdens een interview met Kossuth Radio.

“De regering heeft een begroting aangenomen die de inflatie als gevolg van de oorlog aankan,” voegde hij eraan toe. Orban zei dat de regering een fonds in het leven heeft geroepen voor bezuinigingen op nutsvoorzieningen en een apart fonds voor nationale defensie.

Bigleaguepolitics meldt: De Hongaarse premier benadrukte dat “we vrede moeten financieren, geen oorlog” en wees erop dat de Hongaarse regering de enige regering in de EU is die zich sterk maakt voor vrede.

Orban verklaarde dat “als de politiek van sancties wordt voortgezet, dit de hele Europese economie zal ruïneren vanwege de inflatie die door oorlog wordt veroorzaakt.” Hij is van mening dat de Europese leiders hun aanpak van deze oorlog moeten heroverwegen.

EU economie zal dit jaar instorten - Sanctiechaos

Orban benadrukte dat “degenen die aansturen op oorlog moeten worden beteugeld.” De Hongaarse leider beweerde dat er zakelijke belangen zijn die willen dat deze oorlog doorgaat.

“Zij worden gesymboliseerd door George Soros. Hij heeft openlijk gesproken over de noodzaak om de oorlog te verlengen. Dit zijn opruiers die geld willen verdienen aan de oorlog,” verklaarde Orban.

Orban haalde deskundigen aan en beweerde dat de verlagingen van de voedselprijzen, de gasprijzen en de kosten van nutsvoorzieningen de inflatie op 10% hebben gehouden, in tegenstelling tot de 15-16% die volgens deskundigen zou worden bereikt als deze verlagingen nooit zouden worden doorgevoerd.

Hoewel Orban toegaf dat het onmogelijk is om de inflatie te beteugelen door alleen het Hongaarse beleid aan te passen.

Hij is van mening dat zolang de Europese Unie de proxy-oorlog van het Westen tegen Rusland blijft financieren en voortzetten, de inflatie zal blijven toenemen. Orban gelooft dat de beste manier om de inflatie te stoppen is door de Russisch-Oekraïense oorlog tot een einde te brengen.

“Oekraïne heeft het recht om zichzelf te verdedigen. Als een regering besluit te vechten, moet men haar besluit niet in twijfel trekken, ook al zijn haar kansen niet de beste”, aldus Orban.

Volgens hem is de vraag hoe Europa zal reageren, wat voor voorstellen het zal hebben voor een oplossing. Hij voegde eraan toe dat “het probleem is dat behalve wij, Hongaren, niemand de taal van de vrede spreekt. Wij zouden de taal van de vrede moeten spreken.

Onder het bewind van Orban is Hongarije een van de meest rationele nationalistische regeringen op het wereldtoneel geweest. Orban heeft er een punt van gemaakt om traditionele waarden te beschermen en het nationale karakter van het land te verdedigen tegen de golf van massamigratie die de afgelopen tien jaar over Europa is getrokken.

Bovendien is Orban een keiharde realist op het gebied van het buitenlands beleid. In plaats van zich aan te sluiten bij de haat van het Westen tegen Rusland, heeft hij gekozen voor een evenwichtige benadering van Rusland, waarbij hij erkent dat zijn land voor zijn energiebehoeften afhankelijk is van Rusland. Bovendien erkent Hongarije dat het gemeenschappelijke belangen heeft met de Euraziatische kolos wat betreft hun verzet tegen het globalistische consortium van organisaties dat Soros gebruikt om de nationale soevereiniteit te ondermijnen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


George Soros: “Wat er in Oekraïne gebeurt, is mijn beste project”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Orban heeft gelijk als hij zegt dat o.a. Soros achter deze oorlog zit: het zijn de grote internationale financiële samenzweerders die Putin wegwillen, omdat ze dan terug Rusland kunnen plunderen, zoals ze deden onder Jeltsin.

Ze hopen dat de oorlog Rusland zal uitputten en isoleren, en Putin’s populariteit zal ondermijnen. Dit plannetje lijkt gelukkig totaal te mislukken.

Maar over de inflatie heeft hij het helemaal mis.

Individuele producten kunnen in prijs stijgen doordat ze weinig beschikbaar zijn door de oorlog of de sancties.

Maar de algemene inflatie wordt veroorzaakt door de enorme en continue geldcreatie door de overheden, door de leningen die ze continu aangaan, zonder ooit iets terug te betalen (altijd herfinancieren).

Als de overheden dit geld uitgeven, brengt dit enorme hoeveelheden nieuw geld in omloop, doet het de waarde van het geld zakken, en dus de prijzen stijgen.

Namets
Namets
3 maanden geleden

De Geplande Sancties hebben niet Rusland
geschaad maar Europa exact de bedoeling!!!
Het gaat juist beter met Rusland door de Sancties zou je zeggen.

Maar met een gecreerde Energie en Voedsel en komende Vluchtelingen Crisis komt juist de Europese bevolking in zeer diepe problemen!
De Energieprijzen worden onbetaalbaar gemaakt de Voedsel Prijzen Idem Dito en Europa wordt overspoeld door Miljoenen Vluchtelingen.
Doordat de Afgestofte Omvolkingswet nu van kracht is wordt het nu wel heel duidelijk.
You Own Nothing and You Will Be Happy.
Alles wordt ons door
Geplande NEP Plandamien en Dood en Verderf spuiten AFGEPAKT
De Boeren wordt het land Afgepakt.
De bevolking komt in Totalitaire Communistischse Wrede Dictatuur terecht waar elke vrijheid of bezit strafbaar wordt en afgepakt wordt en wij op onze knieen moeten leven in een Model China Asociaal Krediet Systeem.
Ik voorzie in korte tijd een Europese Burger (Wereld)Oorlog ook deze is gepland en uitgelokt.
Voor de Grote Reset..