Eerst werd uw lichamelijke integriteit aangevallen door u te dwingen een gifprik te nemen voor een niet bestaand virus. Nu wordt uw energie- en voedselzekerheid aangevallen. Het is een totale oorlog. En het is niet de bedoeling dat u het overleeft.

De aanval op de veestapel is niet beperkt tot Nederland. Het VK betaalt boeren om hun koeien te ruimen, de VS doet hetzelfde en Ierland ook. Het is niet wereldwijd al wil de Westerse leugenpers je dat wel doen geloven. Alleen deze landen staan nog onder invloed van het WEF:

Inderdaad, het WEF voert een oorlog tegen Blanke landen.

Het doel van het Wereld Economisch Forum en andere globalistische internationale organisaties is om een ‘Grote Reset’ te bewerkstelligen – een wereldregering gebaseerd op klimaathysterie en sociale controle.

Milieuactivisten en ongekozen zelfbenoemde mondiale elites hebben een nieuw plan bedacht om de controle over de landbouwindustrie en de voedselkeuzes van mensen te grijpen. Het nieuwe voorstel van het door de globalisten gecontroleerde Nieuw-Zeeland wil de veeboeren dwingen een klimaatbelasting te betalen voor hun runderen en schapen, die zogenaamd te veel methaan en CO2 produceren, meldt Rair.

De veeboeren in Nieuw-Zeeland houden ongeveer 10 miljoen runderen en maar liefst 26 miljoen schapen. Terwijl de schapen met name worden gebruikt voor de consumptie en productie van wol, worden de koeien niet alleen gebruikt voor de productie van vlees en vleesproducten, maar ook voor de productie van zuivel.

Aangezien runderen en schapen ook worden beschouwd als producenten van zogenaamde “klimaatgassen” (CO2, maar vooral methaan), wil de Nieuw-Zeelandse regering nu een klimaatbelasting op deze dieren gaan heffen. Volgens de BBC heeft de minister van Klimaatverandering van Nieuw-Zeeland, James Shaw, gezegd:

“Het staat buiten kijf dat we de hoeveelheid methaan die we in de atmosfeer brengen, moeten terugdringen, en een doeltreffend systeem van emissierechten voor de landbouw zal een sleutelrol spelen in de manier waarop we dat bereiken”, aldus de Nieuw-Zeelandse minister voor klimaatverandering James Shaw.

Volgens het rapport betekent de voorgestelde wet dat boeren vanaf 2025 moeten betalen voor de gasuitstoot van hun veestapel. Daarnaast voorziet dit plan ook in stimulansen voor boeren om de uitstoot te verminderen door middel van voederadditieven, terwijl het planten van bomen op boerderijen zou kunnen worden gebruikt om de uitstoot te compenseren. Een uiterst bureaucratisch proces dat hoge kosten voor de veetelers en extra werk met zich meebrengt.

Het geld van de nieuwe klimaatbelasting zal worden geïnvesteerd in onderzoek, ontwikkeling en adviesdiensten voor boeren, aldus het ministerie van Milieu van het land. Uiteindelijk zullen rund- en lamsvlees, maar ook zuivelproducten en wol uit Nieuw-Zeeland hierdoor nog duurder worden, zonder dat dit leidt tot effectieve en langetermijnmaatregelen die de zogenaamde klimaatbeschermingsplannen van de regering ondersteunen.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat andere linkse landen dergelijke ideeën overnemen en uitvoeren, vooral in Europa. Met alle gevolgen van dien voor de voedselprijzen, natuurlijk. Er zijn al voorstellen geweest om een klimaatbelasting op vlees te heffen om de consumptie (en dus de productie) te verminderen. Er is al geëist dat voor elke ton CO2 die bij de productie van melk en vlees in de atmosfeer vrijkomt, een klimaatbelasting van 60 euro moet worden geheven. Dit zou de vleesconsumptie met 15 procent doen dalen.

Bill Gates drinkt en ruikt poep - Waarom is de miljardair geobsedeerd met het consumeren van menselijke uitwerpselen?

Oorlog tegen vlees

Het doel van het Wereld Economisch Forum (WEF) en andere Globalistische internationale organisaties is om een “Grote Reset” te bewerkstelligen – een wereldregering gebaseerd op klimaathysterie en sociale controle. In de “nieuwe en verbeterde” post-pandemische wereld zullen burgers niet langer vlees eten, maar “in laboratoria gemaakt nepvlees”, “kunstmatig voedsel”, “insecten”, en je kunt het wegspoelen met “rioolwater”.

Zoals Dissident regelmatig gemeld heeft, heeft het World Economic Forum (WEF) herhaaldelijk het eten van insecten geprezen in het belang van de planeet. Insecten “zijn rijk aan eiwitten, gezonde vetten en vitaminen, en kunnen op grote schaal worden gekweekt met een minimale voetafdruk,” beweren ze.

Great Reset: Het World Economic Forum vertelt het publiek om te beginnen met het eten van onkruid, insecten en rioolwater

Oorlog tegen vlees

Het WEF heeft ook opgeschept dat koeien niet langer buiten zullen mogen boeren of urineren. Ze willen dat koeien Bovaer krijgen, een voederadditief van het Nederlandse bedrijf Koninklijke DSM NV. Een kwart theelepel Bovaer per dag vermindert de methaanuitstoot van melkkoeien met een derde, aldus het WEF. Dat moet de landbouw klimaatvriendelijk maken.

Koeien moeten ‘zindelijk’ worden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates: Dit was een test om te kijken of het klootjesvolk de leugens van hun criminele politici zou geloven en gehoorzamen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
7 maanden geleden

De WEF leugens liggen er zo dik bovenop, dat ik me echt afvraag of een zinnig mens dit nog kan geloven.

Maar ja, hoeveel zinnige mensen lopen er nog rond in de westerse landen?

Met een stem op D’666, Groenslinks, PvdA, etc. en met Rutte zelfs de VVD zit je toch op de lijn van iemand die graag economische zelfmoord pleegt en uit de getallen, mits verkiezingen nog eerlijk verlopen, is dat wel een meerderheid: Nederland gaat ten onder!

Johan P
Johan P
7 maanden geleden

Ik ben in principe voor vreedzame oplossingen, open discussies en debat.
Maar er is een grens. Er komt een dag dat die hele kliek elitaire, aan godcomplex lijdende randdebielen zullen worden opgejaagd, door de straten worden gesleurd en publiekelijk worden opgehangen. En wat mij betreft de hele bureaucratie met hen.
En die dag zal ik persoonlijk graag meedoen met het opjagen en ophangen van dit tuig.