In 2021 spande de regering van Australië samen met drie vaccinfabrikanten om het Australische volk te onderdrukken door middel van discriminatie op verschillende niveaus, dwang, propaganda, onwettige opsluiting, segregatie, digitale nalevingssystemen en bredere bedreigingen van de bestaansmiddelen van individuen.

Deze totalitaire acties waren niet gebaseerd op gegevens of wetenschap en leverden geen voordeel op voor de volksgezondheid. Deze acties waren bedoeld om mensen psychologisch te breken, hun lichaamsautonomie en persoonlijke overtuigingen te onderdrukken en experimenten in hun lichaam te forceren, meldt Lance D Johnson.

Vandaag de dag sterven gezonde jonge mensen plotseling en onverwacht in heel Australië. Hoewel journalisten er nu over berichten, durven de media de oorzaken van deze plaag nog steeds niet te vermelden.

Australië: Gevaccineerden vallen dood neer op straat - Ziekenhuizen overstelpt met vaccin patiënten

Sudden Adult Death Syndrome (SADS) verovert de wereld stormenderhand

Volledig gevaccineerde mensen die een fitte en gezonde levensstijl hebben, sterven onverwacht. Volgens het Royal Australian College of General Practitioners wordt deze nieuwe overlijdenscategorie “Sudden Adult Death Syndrome (SADS)” genoemd. Mensen onder de 40 jaar worden nu dringend verzocht hun hart te laten controleren, nu een golf van jonge mensen het loodje legt nadat zij onder dwang hebben moeten deelnemen aan bloedstollingsvaccin-experimenten.

Het Baker Heart and Diabetes Institute in Melbourne heeft een nieuw nationaal register ontwikkeld om de sterke toename van sterfgevallen onder jonge, gezonde mensen beter te kunnen registreren. Dit register is het eerste ter wereld dat gegevens van ziekenhuizen, ambulances en forensische diensten bevat. Volgens een woordvoerder van het instituut “zijn er in Victoria ongeveer 750 gevallen per jaar van mensen onder de 50 jaar waarbij hun hart plotseling stopt”. Het instituut meldt dat nu elke maand ongeveer negen jonge mensen zonder oorzaak sterven, zelfs na een volledige autopsie. Uiteraard wordt bij deze autopsie geen onderzoek gedaan naar de hartbeschadigende vaccins die deze jonge mensen onnodig krijgen.

In de VS werd een SADS-organisatie opgericht om het bewustzijn van het Sudden Arrhythmia Death Syndrome bij jonge mensen te vergroten. Deze stichting schat dat er nu jaarlijks 4.000 kinderen aan SADS overlijden. De stichting meldt dat meer dan de helft van de gevallen een familiegeschiedenis van een SADS-diagnose omvat; de stichting vermeldt echter niet welke soortgelijke handelingen die familieleden hebben verricht, noch onderzoeken zij de levensstijlfactoren en het vaccingebruik die deze familieleden gemeen hebben in verband met de SADS-diagnose.

Gezonde jonge mensen sterven plotseling en onverwacht aan een mysterieus syndroom in Australië - dokters zijn verbijsterd en zoeken naar antwoorden

Een groot deel van de wetenschappelijke gemeenschap negeert de oorzaken van SADS en SIDS om hun opperheren – de vaccinindustrie – een plezier te doen

Genetische screening wordt gebruikt om iemands risico op SADS te bepalen, maar genetische screening is slechts een formaliteit. Het voorspelt niet nauwkeurig een geval van SADS, onderzoekt de oorzaken niet en voorkomt ook niet dat het gebeurt. Cardioloog Dr. Elizabeth Paratz zei dat het heel moeilijk is om SADS te bestrijden omdat het echt een “diagnose van niets” is. Het is een “zeer moeilijk te vatten entiteit” voor familie en vrienden van slachtoffers, zei ze.

Het is “niet zo eenvoudig als iedereen in Australië genetisch te screenen,” zei ze, omdat wetenschappers niet 100 procent zeker zijn “welke genen dit veroorzaken.” Misschien kijkt de wetenschappelijke gemeenschap wel op de verkeerde plaats, omdat ze hun opperheren, hun sponsors en hun overheidshandhavers – de vaccinindustrie – beschermen.

Naarmate meer mensen zich laten screenen op SADS, worden de echte problemen genegeerd en krijgen patiënten een vals gevoel van veiligheid. De echte druk op het hart omvat covid-19 vaccins en alle onderdrukkende maatregelen die werden ingevoerd om naleving af te dwingen. De aanhoudende genetische beïnvloeding van het menselijk lichaam met toxische spike-eiwitten veroorzaakt hartontstekingen, bloedstolsels en spoedeisende hartproblemen. Het leven in angst en in een onderdrukkende staat, waar regering en farmaceutische bedrijven verenigingen en mensenrechten dicteren, heeft ook een negatieve invloed op de cardiovasculaire gezondheid. Deze problemen kunnen niet langer worden genegeerd.

De generatie die opgroeide met een op hol geslagen, oncontroleerbaar vaccinatieschema voor kinderen en een steeds toenemend aantal gevallen van wiegendood (SIDS) en autisme, wordt plotseling de generatie die te maken krijgt met een op hol geslagen covid-19-vaccinprogramma en alle plotselinge sterfgevallen en hartschade die dat bij volwassenen heeft veroorzaakt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vaccinatieramp Australië: Overvolle ziekenhuizen, geen vrije bedden

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
patrick lefevere
patrick lefevere
9 maanden geleden

dit gebeurt omdat God dit toelaat daar dit volk in zware zonde is gevallen

eric
eric
9 maanden geleden
Antwoord aan  patrick lefevere

plan van satan. en zijn helpers op aarde De Pausdom/Paus
VICARIUS FILII DEI = 666 (plaats vervanger van Jezus op aarde ,dat is Godslastering)

Albatros
9 maanden geleden
Antwoord aan  patrick lefevere

Beste Patrick, dan staat ons ook nog heel wat te wachten, gewaarschuwd en niet geluisterd

Ria
Ria
9 maanden geleden
Antwoord aan  patrick lefevere

Klopt!