Nieuwe wetgeving die in Rusland is voorgesteld, zou het voor iedereen in het land strafbaar maken om onnatuurlijke seksuele relaties, of wat de regering daar “LGBT-propaganda” noemt, te promoten.

De Russische Doema heeft het wetsontwerp dinsdag ontvangen en het wordt momenteel bestudeerd door de commissie voor staatsopbouw en wetgeving. Wie de bepalingen overtreedt, riskeert boetes tot 160.000 dollar, zo blijkt uit rapporten, meldt Ethan Huff.

Het wetsontwerp is een wijziging van de bestaande administratieve wetgeving en beperkt de verspreiding van alle informatie over niet-traditionele seksuele relaties. In zijn huidige vorm verbiedt de administratieve wet alleen dergelijke informatie te verspreiden naar minderjarigen, wat ook bekend staat als “grooming”.

In een toelichting bij het document wordt uitgelegd dat “familie, moederschap en kindertijd in hun traditionele opvatting, die afkomstig is van onze voorouders, de waarden zijn die de voortdurende wisseling van generaties verzekeren, als voorwaarde fungeren voor het behoud en de ontwikkeling van een volk, en daarom speciale staatsbescherming behoeven”.

Kunt u zich voorstellen dat zoiets in de Verenigde Staten wordt voorgesteld in dergelijke bewoordingen, laat staan dat het serieus wordt genomen door onze corrupte regeringsfunctionarissen? Het lijkt wel of Rusland tegenwoordig een stuk christelijker is dan het Westen.

Patriarch Kirill: Conflict in Oekraïne is een strijd tegen een Goddeloze Internationale Orde gebouwd op Gay Pride Parades

Rusland laat zijn cultuur niet vernietigen door buitenlandse invloeden

Volgens de bepalingen van het wetsvoorstel zouden boetes worden opgelegd voor propaganda gericht op “het vormen van niet-traditionele seksuele attitudes, de aantrekkelijkheid van niet-traditionele seksuele relaties, een vertekend idee van de sociale gelijkwaardigheid van traditionele en niet-traditionele seksuele relaties, en het opdringen van informatie over niet-traditionele seksuele relaties, waardoor belangstelling voor dergelijke relaties wordt gewekt”.

Zolang er geen strafbaar feit is gepleegd, zouden de boetes voor individuele personen variëren tussen 40.000 en 50.000 roebel, wat overeenkomt met ongeveer $ 660 tot $ 830. Overheidsambtenaren die de nieuwe wet overtreden, zouden een hogere boete krijgen, tussen 100.000 en 500.000 roebel, of tussen 1.660 en 8.300 dollar.

Rechtspersonen zouden een boete krijgen tussen een miljoen en vijf miljoen roebel, of ongeveer 16.600 tot 83.000 dollar, alsmede een gedwongen schorsing van alle activiteiten gedurende maximaal 90 dagen.

“De straffen zouden strenger zijn als de vermeende overtredingen werden begaan met behulp van de massamedia of het internet, in welk geval de boetes zouden variëren van 100.000 tot 500.000 roebel (1.660 tot 8.300 dollar) voor gewone burgers, 500.000 tot een miljoen roebel (8.300 tot 16.600 dollar) voor ambtenaren, en tot 10 miljoen (166.000 dollar) voor rechtspersonen,” legt RT uit.

“Buitenlandse burgers worden ook genoemd in het wetsvoorstel, want ook zij kunnen boetes krijgen van tussen de 40.000 en 100.000 roebel ($660-$1.660) of van 100.000 tot 500.000 ($1.660- $8.300) als ze het internet gebruiken voor het promoten van dergelijke relaties. Buitenlandse burgers of mensen zonder burgerschap kunnen echter ook worden geconfronteerd met een administratieve aanhouding van 15 dagen, gevolgd door uitzetting uit de Russische Federatie.

De opstellers van het wetsontwerp merken op dat het weliswaar belangrijk is de rechten van alle individuen op redelijke wijze te beschermen, maar dat “tegelijkertijd de bedreigingen die voortvloeien uit het opleggen van buitenlandse normen die de algemeen aanvaarde levenswijze op het gebied van gezin en huwelijk doorbreken, de vraag doen rijzen of het nodig is de cultuur van de meerderheid te beschermen, onder meer door de invoering van aanvullende wettelijke regelgeving.”

Het is belangrijk op te merken dat het wetsvoorstel uitdrukkelijk geen inbreuk maakt op de persoonlijke vrijheden of het recht van personen in Rusland om hun eigen seksuele geaardheid te bepalen. Het enige wat het doet, is de rest van Rusland beschermen tegen gedwongen bekering tot de LGBT-cultus, wat momenteel in het Westen gebeurt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


53% van de moeders van jongens met een genderidentiteitsstoornis heeft Borderline

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
7 maanden geleden

Prima wet. Moet hier ook ingevoerd worden. Normen en waarden staan immer nog hoog in Rusland en voormalige sovjetlanden

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Je hoeft niet noodzakelijk christelijk te zijn om te beseffen dat de LGBT-cultus zeer destructief is voor het volk, en bestreden moet worden.

Doordenker-2
Doordenker-2
7 maanden geleden

LGBT = onaanvaardbaar grensoverschrijdend gedrag.