In nog een teken dat de vaccinatiecampagne in Europa nog lang niet voorbij is, suggereerde de Franse president Emmanuel Macron vorige week dat het gepaste antwoord op de crisis in Frankrijks overspannen noodgezondheidsdiensten is om “alles te vaccineren wat gevaccineerd kan worden”, schrijft Robert Kogon.

“Vaccineer alles wat gevaccineerd kan worden,” zei Macron, “omdat we het virus vermijden. Dat is het beste antwoord om de gezondheidszorg te ontlasten en een gezonde bevolking te hebben. Dus, we gaan verder werken aan dit aspect.”

De woordkeuze van Macron heeft bijzondere aandacht getrokken in de Franse Twittersphere en andere online media, aangezien hij letterlijk zei dat het noodzakelijk was om “alles” (tout ce) te vaccineren en niet, zeg, “iedereen” (tous ceux) die gevaccineerd kan worden. Maar zelfs als hij ervoor had gekozen om naar mensen te verwijzen als mensen in plaats van dingen, ontkent het idee alleen al van het “moeten vaccineren” van mensen duidelijk hun zeggenschap – om nog maar te zwijgen van elke mogelijkheid van geïnformeerde toestemming.

Een fragment van de opmerkingen van Macron, die werden uitgezonden op de Franse nieuwszender BFM TV, is hier beschikbaar. Ze maken deel uit van meer uitgebreide opmerkingen, waarvan geen volledige video online beschikbaar lijkt te zijn.

Maar een ander fragment dat op de BFM-website is geplaatst, lijkt de onmiddellijke aanloop naar de “vaccineer alles” opmerking te tonen en suggereert dat Macron antwoordde op een vraag, meer precies, over de vraag of het herintegreren van ziekenhuispersoneel dat geschorst was omdat het geweigerd had zich te laten vaccineren tegen Covid-19, zou kunnen helpen om de personeelstekorten op de Franse spoedeisende hulp aan te pakken.

“Het herintegreren van ongevaccineerde gezondheidswerkers is absoluut geen antwoord op het probleem”, aldus Macron, niet alleen omdat zij volgens hem slechts een “kleine minderheid” vormen, maar ook omdat – “als we eerlijk zijn” – het ongevaccineerde personeel “een dubieuze relatie tot de zorg en tot ethiek” heeft. De Franse regering heeft in september 2021 vaccinatie tegen Covid-19 verplicht gesteld voor werknemers in de gezondheidszorg.

Macrons opmerkingen over “alles vaccineren wat gevaccineerd kan worden” komen na de recente oproep van de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, om “de vaccinatie verder op te voeren” in de hele EU en de publicatie door de Commissie van een gedetailleerde strategie om dit te doen vanaf het najaar.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU wil vaccinatiedruk op ongevaccineerden opvoeren – Iedereen moet elke 3 maanden een injectie

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walhalladome
walhalladome
7 maanden geleden

Ze moesten de guillotine maar eens uit de mottenballen halen voor deze genocidale klootzak! Geen andere keuze meer voor de slachter van Frankrijk!

Robbie
Robbie
7 maanden geleden

Als hij “alles gaat vaccineren wat gevaccineerd kan worden” heeft ie binnenkort niets meer over in zijn land om president over te zijn….

Liberté
Liberté
7 maanden geleden

Zolang die verdomde schapen doorgrazen zijn we ons leven niet zeker.

Hoe bestaat het dat die psychopatenbende ongestraft de mensheid naar de afgrond blijft duwen.

Petra
7 maanden geleden

Logisch dat hij dit zegt.

Voordat de hel losbarst en de ‘geprikten’ massaal ziek gaan worden en overlijden is nu het juiste moment om het laatste offensief te beginnen tegen de ‘ongeprikten’ om zo het doel: 90% bevolkingsreductie, te gaan halen.

‘The window of opportunity’, sluit binnen een aantal maanden, dus nu nog even zo hard mogelijk met de mRNA gifspuit aan de slag is wat we in het hele E.U. moeten gaan verwachten.

Ga er maar van uit dat dit hard, zéér hard gespeeld gaat worden.

PearlDragon
PearlDragon
7 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Zo hard hoeft hij het spel ook niet te spelen aangezien volgens Our World in Data 80% van de Fransozen volledig gevaccineerd is.

Liberté
Liberté
7 maanden geleden
Antwoord aan  PearlDragon

En ze lopen hier in F. nog massaal vrijwillig met slavenlappen om de bek. Ook alleen in hun voiture.

De tweekleurige nieuwe nazivlag in de centra.

Daarnaast is een goed gevulde farmaffiakastbin huis een cultuurding. Dus die prikkies, ze houden ervan.

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Frankrijk speelt al jaren een voortrekkersrol in de zelfmoord van Europa.

Het is dan ook niet zo verbazend dat ze deze flagrante genocidale spuitmaniak hebben herkozen.

Hij is nu gesterkt door deze herverkiezing, en gaat nu keihard voorwaarts met zijn plan: de groep ongevaccineerden zo klein maken dat ze statistisch onbelangrijk worden, en dus niet meer kunnen gebruikt worden in de vergelijking van mortaliteit tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden.

Want anders gaat het veel te snel duidelijk worden dat de mortaliteit bij de gevaccineerden snel toeneemt.

Liberté
Liberté
7 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Experimentele injectie!!!!

Eelke Piers
Eelke Piers
7 maanden geleden

“Vaccineer alles wat gevaccineerd kan worden”Laten we dus beginnen met honden en katten en dan over een paar jaar kijken wat er gebeurd is

Liberté
Liberté
7 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Begin maar met jou, stuk ongedierte!!!!!!