Vindt u het niet merkwaardig dat in 50 jaar tijd de apenpokken nooit echt van de grond zijn gekomen buiten een paar landen in Afrika, maar dat dan binnen twee jaar na de vermeende opkomst van Covid-19, de apenpokken plotseling in elk Westers land zijn en worden gehyped door de volksgezondheidsautoriteiten, de mainstream media en de Wereldgezondheidsorganisatie?

Als u dat niet weet, wilt u dit niet lezen, want dan mist u misschien de laatste aflevering van BBC News om 18.00 uur. Maar als u dat wel weet, zult u al dan niet verbaasd zijn te ontdekken dat er aanwijzingen zijn dat de vermeende uitbraak van apenpokken in feite een gevolg zou kunnen zijn van het Covid-19 vaccinatieprogramma, meldt The Expose.

Hoe?

Wel, het heeft iets te maken met herpes, gordelroos, auto-immuun blaarziekte en het feit dat Covid-19 vaccinatie het natuurlijke immuunsysteem sterk beschadigt.

Hier is een kaart met landen waar “bevestigde” gevallen van monkeypox zijn gemeld aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) sinds medio mei 2022 –

Ik maak maar een grapje. Het bovenstaande is eigenlijk een kaart met de belangrijkste distributies van het Pfizer-vaccin.

Hier is de werkelijke kaart met landen waar “bevestigde” gevallen van apenpokken zijn gemeld aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) sinds medio mei 2022 –

Hier zijn beide kaarten samen zodat je een spelletje kan spelen van zoek het verschil –

Afgezien van een paar landen is er niet echt een verschil, en elk land dat sinds mei 2022 vermeende gevallen van apenpokken heeft gemeld waar het nog niet endemisch was, is een land dat ook de Pfizer Covid-19 injectie heeft gedistribueerd.

Nu, dit kan natuurlijk gewoon weer een toeval zijn in een lange rij van “toevalligheden” die zich hebben voorgedaan sinds begin 2020. Maar helaas, het bewijs suggereert iets anders.

Menselijke apenpokken werd voor het eerst vastgesteld bij mensen in 1970 in de Democratische Republiek Congo bij een 9-jarige jongen. Sindsdien zijn er in 11 Afrikaanse landen gevallen van apenpokken bij mensen gemeld. Pas in 2003 werd de eerste uitbraak van apenpokken buiten Afrika geregistreerd, en wel in de Verenigde Staten.

Volgens een in 1988 gepubliceerde wetenschappelijke studie werden tussen 1981-1986 977 personen met huiduitslag die niet klinisch werden gediagnosticeerd als menselijke apenpokken in het laboratorium getest in Zaïre (nu bekend als de Democratische Republiek Congo).

De wetenschappers die de studie uitvoerden verklaarden het volgende –

De diagnostische moeilijkheden waren voornamelijk gebaseerd op klinische kenmerken die kenmerkend zijn voor waterpokken: regionaal pleomorfisme (in 46% van de verkeerd gediagnosticeerde gevallen), onbepaalde lichaamsverdeling van de huiderupties (49%), en centripetale verdeling van de huidlaesies (17%). Vergroting van de lymfeklieren werd waargenomen bij 76% van de verkeerd gediagnosticeerde patiënten. Bij afwezigheid van pokken is het belangrijkste klinische diagnostische probleem het onderscheid tussen menselijke apenpokken en waterpokken.

In lekentaal, het is heel moeilijk om waterpokken van apenpokken te onderscheiden, en waterpokken worden veroorzaakt door een soort herpesvirus.

Het waterpokkenvirus staat technisch bekend als het varicella-zoster-virus, en net als zijn naaste verwant, het herpes simplex-virus, blijft het levenslang in het lichaam aanwezig.

En net als zijn andere neef, genitale herpes, kan varicella vele jaren stilzwijgend aanwezig zijn, zich in zenuwcellen verstoppen en later reactiveren en een ravage aanrichten in de vorm van de ondraaglijke huidaandoening gordelroos, een blaarvormende, brandende huiduitslag.

Helaas, of gelukkig, afhankelijk van of u ervoor koos om de Covid-19 injectie te krijgen, officiële overheidsgegevens en vertrouwelijke Pfizer documenten suggereren sterk dat de Covid-19 injectie het slapende waterpokkenvirus of herpesvirus zou kunnen reactiveren door de beangstigende schade die het doet aan het immuunsysteem.

Dit betekent dat we misschien helemaal niet getuige zijn van een wereldwijde uitbraak van apenpokken, maar eerder van een enorme verdoezeling van de gevolgen van het toedienen van een experimentele injectie aan miljoenen mensen.

De US Food and Drug Administration (FDA) probeerde de vrijgave van de veiligheidsgegevens van Pfizer’s COVID-19 vaccin 75 jaar uit te stellen, ondanks dat de injectie na slechts 108 dagen veiligheidsbeoordeling op 11 december 2020 werd goedgekeurd.

Maar begin januari 2022, beval Federale Rechter Mark Pittman hen om 55.000 pagina’s per maand vrij te geven. Eind januari hadden ze 12.000 pagina’s vrijgegeven.

Sindsdien heeft het PHMPT alle documenten op zijn website geplaatst. De laatste publicatie vond plaats op 1 juni 2022.

Een van de documenten in de data dump is ‘reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf’. Bladzijde 21 van het vertrouwelijke document bevat gegevens over ongewenste voorvallen van bijzonder belang, waarvan er één specifiek herpesvirusinfecties betreft.

Volgens het document had Pfizer eind februari 2021, slechts 2 maanden nadat voor het Pfizer-vaccin een vergunning voor noodgebruik was verleend in zowel de VS als het VK, 8.152 meldingen ontvangen met betrekking tot herpesinfectie, en 18 daarvan hadden al geleid tot een meervoudig orgaansyndroom (multiple organ dysfunction syndrome).

Het meervoudig orgaansyndroom (MODS) is een systemische, disfunctionele ontstekingsreactie die een langdurig verblijf op de intensive care unit (ICU) noodzakelijk maakt. Het wordt gekenmerkt door een hoog sterftecijfer, afhankelijk van het aantal betrokken organen. Het kan worden veroorzaakt door herpesinfectie, zoals deze wetenschappelijke studie hier bewijst.

Verder bewijsmateriaal gepubliceerd door de Amerikaanse regering, maar meer specifiek de Centers for Disease Control toont aan dat gevallen van herpes, gordelroos en meervoudige orgaan disfunctie syndroom echt explodeerden in de VS na de toediening van de Covid-19 injectie.

De volgende grafiek toont het aantal herpesinfecties/complicaties die aan VAERS zijn gemeld als bijwerkingen van alle vaccins (met inbegrip van de Covid-19-vaccins) per gemeld jaar, en de Covid-19-vaccins alleen per gemeld jaar –

De volgende grafiek toont bijwerkingen van de Covid-19-injecties die aan de CDC zijn gemeld met betrekking tot herpes, gordelroos en meervoudig orgaan disfunctioneel syndroom tot 13 mei 2022.

De grafiek toont ook het aantal gemelde bijwerkingen van griepvaccins, alle vaccins samen (exclusief Covid-19-injecties) en de HPV/Smallpokken-vaccins tussen 2008 en 2020.

Zoals u kunt zien hebben de Covid-19 injecties de meeste herpes-gerelateerde infecties veroorzaakt, en dit binnen 17 maanden. Wanneer men deze cijfers vergelijkt met het aantal gerapporteerde flareups tegen de HPV/Smallpox vaccins in 13 jaar, zijn deze cijfers uiterst verontrustend.

Dit is ook niet omdat zoveel mensen een Covid-19 injectie hebben gekregen. Officiële CDC-cijfers laten zien dat tussen 2008 en 2020 alleen al 1,7 miljard doses griepvaccin zijn toegediend. Terwijl er op 6 mei 2022 580 miljoen doses Covid-19-vaccin waren toegediend in de VS.

De volgende grafiek toont het percentage per 1 miljoen toegediende doses van bijwerkingen in verband met herpes, gordelroos en het meervoudig orgaansyndroom –

Het aantal herpesgerelateerde infecties dat als bijwerking van de griepprikken wordt gemeld, is 0,75 per miljoen toegediende doses. Maar het aantal herpes-gerelateerde infecties dat gemeld wordt als bijwerking van de Covid-19 injecties is 31,31 bijwerkingen per 1 miljoen toegediende doses.

Dat is een verschil van 4.075%, en wijst op een zeer ernstig probleem. Een ernstig probleem dat wordt veroorzaakt door het feit dat de Covid-19 injecties het immuunsysteem decimeren.

De volgende grafiek toont de effectiviteit van het Covid-19 vaccin onder de drievoudig gevaccineerde populatie in Engeland in de UK Health Security Agency Week 3Week 7 en Week 13 Vaccine Surveillance rapporten van 2022 –

Uit de gegevens blijkt dat de doeltreffendheid van de vaccins van maand tot maand is gedaald, met de laagste doeltreffendheid bij de 60-69-jarigen, namelijk een schokkende min-391%. Deze leeftijdsgroep kende ook de scherpste daling, van min-104,69% in week 3.

Maar een van de meest verontrustende dalingen van de doeltreffendheid van het vaccin werd opgetekend bij de 18-29-jarigen, die daalden van +10,19% in week 3 tot min-231% in week 12 van 2022.

Een negatieve vaccineffectiviteit wijst op schade aan het immuunsysteem, omdat vaccineffectiviteit niet echt een maat is voor de effectiviteit van een vaccin. Het is een maat voor de prestaties van het immuunsysteem van een gevaccineerde in vergelijking met de prestaties van het immuunsysteem van een niet-gevaccineerde persoon.

De Covid-19-injectie instrueert de cellen specifiek om het vermeende SARS-CoV-2 spike (S)-eiwit te produceren. Het immuunsysteem wordt verondersteld voor de rest te zorgen en er vervolgens aan te denken dit opnieuw te doen als het ooit het SARS-CoV-2-virus tegenkomt. Dus wanneer de autoriteiten zeggen dat de doeltreffendheid van de vaccins na verloop van tijd afneemt, bedoelen ze eigenlijk dat de prestaties van uw immuunsysteem na verloop van tijd afnemen.

De volgende grafiek toont de sterftecijfers van Covid-19 per 100.000 per vaccinatiestatus in Engeland in maart 2022, gebaseerd op gegevens gepubliceerd door de UKHSA

Zoals u kunt zien, hebben de meeste gevaccineerde leeftijdsgroepen een hoger Covid-19 sterftecijfer dan de niet-gevaccineerde leeftijdsgroepen. Dat wijst niet op een doeltreffend vaccin, maar op schade aan het immuunsysteem door het Covid-vaccin. Hoe kun je anders verklaren dat gevaccineerden meer kans hebben om aan Covid-19 te sterven dan ongevaccineerden?

We zien hetzelfde bij sterfgevallen die niet aan Covid-19 zijn toe te schrijven, en uit gegevens blijkt dat het ongeveer vijf maanden duurt voordat het immuunsysteem door de injectie met Covid-19 voldoende is beschadigd om een grotere kans op overlijden te hebben.

Op 17 mei heeft het Office for National Statistics (ONS) zijn laatste dataset gepubliceerd over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland, en deze heeft een hele reeks schokkende bevindingen aan het licht gebracht.

Tabel 1 van de ONS-dataset bevat cijfers over de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus voor sterfgevallen tussen 1 januari 21 en 31 maart 22. De eerste injectie met Covid-19 werd in Engeland toegediend op 8 december 2021, en hier zijn de cijfers over de sterftecijfers naar vaccinatiestatus in de volgende 4 maanden –

De niet-gevaccineerden hadden zowel in januari als in februari 2021 aanzienlijk meer kans om aan een andere oorzaak dan Covid-19 te overlijden dan de gevaccineerden, voordat de percentages zich eind april leken te normaliseren.

Maar kijk eens wat er vanaf mei 2021 gebeurde –

Plotseling had de gevaccineerde bevolking als geheel meer kans om te sterven dan de niet-gevaccineerden aan een andere oorzaak dan Covid-19, en deze trend heeft zich sindsdien maand na maand voortgezet. Het blijkt ook dat deze trend overeenkomt met die van degenen die het eerst de Covid-19-injecties hebben gekregen, met mensen in Engeland die op volgorde van leeftijd zijn gevaccineerd.

De gegevens van de ONS wijzen er ofwel op dat de Covid-19-injecties ongeveer 5 maanden nodig hebben om het immuunsysteem volledig te decimeren tot een punt waarop de kansen van een persoon om aan eender welke oorzaak te sterven aanzienlijk toenemen, ofwel dat de Covid-19-injecties rechtstreeks duizenden mensen doden met een langzame en pijnlijke dood die gemiddeld 5 maanden in beslag neemt.

U moet nu dus op de hoogte zijn van het feit dat de Covid-19 injecties zeer zeker het natuurlijke immuunsysteem beschadigen. In dat geval is het volkomen plausibel dat slapende herpes- en varicella-zoster-virussen worden gereactiveerd met als gevolg een ongekende uitbraak van herpes- en gordelroosinfecties.

Maar er is nog een andere aandoening waarvan de autoriteiten ten onrechte beweren dat het apenpokken is, en we moeten terug naar de vertrouwelijke Pfizer documenten om die te vinden.

De aandoening is verborgen in de 9 pagina’s lange lijst van bijwerkingen van bijzonder belang aan het eind van Pfizer’s  reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf document.

Auto-immuun blaarziekte.

Auto-immuun blaarziekte veroorzaakt blaren op de huid en slijmvliezen in het hele lichaam. Het kan de mond, neus, keel, ogen en genitaliën aantasten.

De ziekte wordt niet volledig begrepen, maar “deskundigen” geloven dat ze ontstaat wanneer een persoon met een genetische aanleg voor deze aandoening in contact komt met een omgevingsfactor. Dit kan een chemische stof of een medicijn zijn. Zoals de Pfizer Covid-19 injectie?

Dus daar heb je het, een hele hoop bewijs dat suggereert dat de autoriteiten heel gemakkelijk de gevolgen van de Covid-19 vaccinatie kunnen verdoezelen met een nep-apenpokken pandemie. Maar als ons bewijsmateriaal niet genoeg is om u hiervan te overtuigen, dan misschien deze wetenschappelijke studie gepubliceerd in oktober 2021 –

Maar ook al is het hele apenpokkendrama misschien weer een schertsvertoning, laat u niet misleiden door de gedachte dat de autoriteiten niet bereid zijn om dit even ver of zelfs verder te laten gaan dan de ellendige twee jaar die zij de wereld hebben laten lijden in naam van Covid-19.

In het Verenigd Koninkrijk heeft het UK Health Security Agency zojuist de apenpokken tot een meldingsplichtige ziekte gemaakt, wat betekent dat alle artsen en huisartsen alle gevallen die zij ontdekken aan de UKHSA moeten melden. Dit besluit komt bovenop het eerdere advies om bij nauw contact met iemand die vermoedelijk apenpokken heeft, drie weken lang thuis te isoleren.

Ondertussen heeft de CDC in de VS zojuist aangekondigd dat het dragen van gezichtsmaskers nu weer wordt aanbevolen om “overdracht van apenpokken in de gemeenschap te voorkomen”.

Wij betwijfelen of de CDC ooit te horen zal krijgen dat maskers gewoon niet werken, maar laten we doen alsof ze dat wel doen en dat er werkelijk een uitbraak van apenpokken is. Is het CDC zich er niet van bewust dat het apenpokkenvirus niet via de lucht wordt overgedragen en alleen door fysiek, en meestal intiem contact wordt overgebracht?

En nu waarschuwt Dr Tedros, het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, dat apenpokken nu een reëel risico is, en dat de WHO zich grote zorgen maakt over de veiligheid van kinderen en zwangere vrouwen. In een nieuwe verklaring heeft hij tot slot verklaard dat de WHO een reeks richtsnoeren en adviezen zal publiceren die de landen onverwijld moeten volgen…

Je ziet waar dit heen gaat, nietwaar?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:Telegram: t.me/dissidenteenMeld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


RIVM verwijdert feit dat er een anti-viraal middel is tegen apenpokken van website – Kamervragen FvD

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rudolf
Rudolf
7 maanden geleden

Wij zijn overtuigd…maar wáren dat al, ook vóór al deze prachtig opgeduikelde gegevens…Alle respect daarvoor !! Nu nog dit in de misleide breinen van alle mainstreamdombo’s en schapen zien te krijgen zó dat de regisserende oplichters en misdadige kwakzalvers het benauwd gaan krijgen…Hoe ?