rolstoel unsplash

De gegevens uit de Verenigde Staten zijn verontrustend. Dit komt doordat het aantal mensen dat zich als “gehandicapt” laat registreren met de Covid-vaccinatieprogramma’s dramatisch is toegenomen. In de VS kunnen 2-3 miljoen mensen worden getroffen. Twitter censureert nu al verwijzingen hiernaar, meldt Report24.

Hoe veilig zijn de experimentele Covid-vaccins eigenlijk? Deze vraag kan worden gesteld in het licht van het steeds toenemende aantal rapporten en studies over bijwerkingen. De databanken over bijwerkingen (zoals VAERS in de VS en Eudravigilance in de EU) zijn immers niet volledig, aangezien niet alle incidenten worden gemeld. Nieuwe gegevens uit de Verenigde Staten zijn echter zeer verontrustend (en zorgen er ook meteen voor dat Twitter de censuurhamer hanteert).

Want in de Verenigde Staten van Amerika is er de laatste jaren een neerwaartse trend geweest in het aantal mensen dat zich bij de overheid heeft laten registreren als “gehandicapten”. In het voorjaar van 2021, met de uitrol van de experimentele Covid-vaccins, was er echter een aanzienlijke toename van het aantal registraties, zoals ook wordt opgemerkt in de sub-stack “bad cattitude” (u kunt daar ook een screenshot vinden, voor het geval de onderstaande tweet ook door Twitter wordt gecensureerd).

Zoals duidelijk blijkt uit de officiële gegevens, is er de laatste jaren een neerwaartse beweging geweest in de desbetreffende registraties. Volgens deze trend zouden er momenteel ongeveer 30,5 miljoen gehandicapten in de Verenigde Staten moeten zijn. Maar door de sterke stijging sinds begin 2021 zijn het er nu bijna 33 miljoen. Waar komt dit vandaan? Twitter zegt dat het “misleidend” is om te wijzen op een mogelijk verband met de experimentele Covid-vaccins. Er is echter niets anders dat deze scherpe stijging kan verklaren. Het gaat immers om meer dan 2 miljoen meer getroffenen dan eigenlijk was verwacht – misschien zelfs tot 3 miljoen. Met andere woorden, een stijging tot 10 procent in slechts ongeveer een jaar.

Zoals “bad cattitude” ook opmerkt, is het moeilijk om de sterke stijging in verband te brengen met “long covid”, aangezien de eerste varianten aanzienlijk sterkere symptomen met zich meebrachten dan de daaropvolgende. Dit betekent dat er al in 2020 een enorme toename van meldingen had moeten zijn. Maar niets, nada. De sterke stijging kwam pas met de verspreiding van de experimentele vaccins en op de een of andere manier schijnt bijna niemand onder de artsen eraan gedacht te hebben te onderzoeken of dit verband zou kunnen houden met deze vaccins. Waarom niet?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nieuw rapport van de Britse overheid: COVID-vaccinatie verhoogt risico op overlijden en doodt honderdduizenden na vijf maanden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Ondertussen is plotseling het halve gezicht van de beroemde “wigger” Justin Bieber verlamd.

https://stevekirsch.substack.com/p/the-cause-of-justin-biebers-facial?r=o7iqo&s=w&utm_campaign=post&utm_medium=web

Maak je geen zorgen Biepertje!

Ga gewoon nog wat boosters halen, en met een beetje geluk is dan de andere helft van je kinderkopje ook verlamd, en dan ben je weer helemaal in evenwicht.