Deze trend komt overeen met de cijfers van alle aanbieders van levensverzekeringen en lijfrentes in de VS, aldus de CEO van One America, Scott Davison! De doden zijn mensen uit de beroepsbevolking, 18-64-jarigen, d.w.z. geen gepensioneerden. Volgens de ingewijde in de industrie is een dergelijke dramatische ontwikkeling nog nooit eerder in de geschiedenis voorgekomen, meldt Unser Mittel Europa.

Scott Davison heeft de Kamer van Koophandel van de staat Indiana in januari 2022 al verteld wat de gevolgen zullen zijn van deze toename van het aantal sterfgevallen met 40%. Een artikel over dit onderwerp is in Europa geblokkeerd [Link], maar er is een YouTube-video [Link].

We hebben momenteel te maken met de hoogste sterftecijfers die we ooit in de geschiedenis van deze sector hebben gezien – en niet alleen bij OneAmerica,” zei Scott Davison, CEO van het bedrijf, tijdens een online persconferentie deze week. “De gegevens zijn consistent met die van alle spelers in deze business.”

Davison zei dat de stijging van het aantal sterfgevallen “enorme, enorme aantallen” vertegenwoordigde en dat het niet oudere mensen waren die stierven, maar “meestal mensen in de werkende leeftijd van 18 tot 64” die werknemers waren van bedrijven die levensverzekeringspolissen bij OneAmerica hadden.

“En wat we net hebben gezien in het derde kwartaal en wat doorgaat in het vierde kwartaal is dat het sterftecijfer 40% hoger ligt dan voor de pandemie,” zei hij.

“Om u een idee te geven van hoe erg dat is: een drie-sigma-scenario of een eens in de 200 jaar voorkomende catastrofe zou een toename van 10% betekenen ten opzichte van de niveaus van vóór de pandemie,” zei hij. “Dus 40% is een ongehoord cijfer.”

Stijgend dodental

In een zogeheten sigma-gebeurtenis wijken de gegevens, in dit geval de sterftecijfers, drie standaardafwijkingen af van het gemiddelde en zouden zij volgens de CEO overeenkomen met een stijging van 10%, een gebeurtenis die zich normaal misschien eens in de 200 jaar voordoet. Dit zijn duidelijk geen zogenaamde “covid sterfgevallen”. Zij sterven aan kanker, auto-immuunziekten, hartaanvallen, beroertes, enzovoort, kwalen waarvan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) in een interne presentatie allang weet dat het bijwerkingen van vaccins zijn [Link, blz. 16]. Het valt te verwachten dat de verzekeringsmaatschappijen, die enorme verliezen verwachten, financiële steun van de staat nodig zullen hebben.

Gemiddeld sterven in de VS ongeveer 7755 mensen per dag [Link]. Een toename van 40% betekent dat er elke dag 3100 mensen meer sterven. Dus sterven er elke maand 93.000 mensen meer dan normaal. De gegevens zijn van het 3e kwartaal van 2021. Aangezien vaccinaties het immuunsysteem geleidelijk aan steeds meer aantasten, zijn de huidige cijfers inmiddels waarschijnlijk veel dramatischer.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Begrafenisondernemer slaat alarm: “Bijna alle mensen die sterven zijn gevaccineerd”

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
7 maanden geleden

De zogezegde “vluchtelingen” die massaal onze landen blijven binnenstromen, zijn bijna allemaal jonge mannen.

En nu dwingen ze ons volk om zich te laten inspuiten met een mysterieus produkt, en de eersten die het hoekje omgaan, zijn onze eigen jonge mannen.

Toeval?