Blackrock, Vanguard en State Street zijn fondsen die alle belangrijke bedrijven bezitten op alle gebieden van het leven – financiën, gezondheid, media, militaire industrie en oorlogen, meldt The Expose.

Zij bezitten activa die vele malen groter zijn dan de nationale begrotingen van landen als de VS, China, Brazilië en India.

Zij zijn het die de wereld besturen en presidenten en premiers benoemen. Zij zijn het die over ons echte leven en de wereldorde beslissen.

“Deze fondsen hebben belangen in alle grote farmaceutische, media-, wapen-, transportbedrijven en banken, wat betekent dat ze niet alleen alle grote wereldbedrijven bezitten, maar werkelijk de wereldeconomie bezitten,” zei Mislav Kolakušić, lid van het Europees Parlement, vorige week in een opgenomen boodschap aan de wereld.

EU-Parlementslid waarschuwt: Lockdowns komen terug in de herfst (video)

Mislav Kolakušić is een Kroatische advocaat en politicus en lid van het Europees Parlement (“MEP”).

“Het vermogen om te onderhandelen en de beslissingen van staten en politici in elke sector te controleren, maakt hen machtiger dan welke president of premier ook in de wereld, of dat nu in de VS, Frankrijk, Duitsland, Japan, China of India is,” zei hij.

“Het feit dat we geconfronteerd worden met een enorme inflatie, die de gewone burgers het meest zal treffen, is geen regulier economisch verschijnsel, maar het resultaat van de onverzadigbare begeerte en hebzucht van de eigenaren van deze fondsen die de prijzen dicteren van Washington via Parijs naar Zagreb, waarbij ze zogenaamde economische trends beheren.”

Bekijk de volledige boodschap van Kolakušić in de video hieronder.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Maak kennis met Blackrock, het bedrijf dat de wereld bezit

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel
Marcel
9 maanden geleden

Vanguard en Blackrock hebben dezelfde eigenaar. Een private onderneming die niet beursgenoteerd is.

Hagar
Hagar
9 maanden geleden

Vanguard en Blackrock hebben zeker veel teveel macht, en daar moet dringend iets aan gedaan worden, maar de verantwoordelijkheid voor de inflatie ligt volledig bij de nationale en internationale overheden, die gigantische veel nieuw geld uitgeven, door continu enorme leningen aan te gaan.

Als de overheden stoppen met leningen aan te gaan, is het onmiddellijk gedaan met de inflatie.