Onlangs publiceerden wij een verklarend stuk over hoe wereldwijde technocraten de “kill fase” zijn ingegaan van hun plan voor wereldwijde overheersing. Dit is in wezen het eeuwenoude satanische plan om oorlog te voeren tegen God en de overwinning uit te roepen door een nieuwe digitale Toren van Babel te bouwen, schrijft Leo Hohmann.

Technocraten geloven feitelijk dat ze weg kunnen komen met genocide door het gebruik van psychologische oorlogsvoering, propaganda, en bewapende technologie, die de samensmelting inhoudt van computerwetenschap (informatietechnologie) met biomedische wetenschap.

“Ze smelten samen rond, zou ik zeggen, de biometrische sensor,” zegt Yuval Noah Harari, de belangrijkste adviseur van Klaus Schwab, de globalistische oprichter van het World Economic Forum en auteur van COVID-19: The Great Reset.

De inzet tegen de mensheid van deze bewapende technologie markeert het grootste kwaad dat op de planeet aarde is gekomen sinds het communisme. Alleen is het deze keer veel bedrieglijker. Weinig mensen herkennen het zelfs maar, hoewel het zich in het volle zicht verbergt en nu zijn meest geavanceerde en laatste stadium ingaat, de “kill fase”. Patrick Wood gaat hieronder verder op het thema.

Het doel van oorlog is zoveel mogelijk mensen te doden of te verminken, met welke middelen dan ook. Doden is echter vaak minder efficiënt dan verwonden, omdat meer van de middelen van de vijand worden gebruikt voor de verzorging van gewonden dan voor het begraven van dode lichamen. Het algemene doel van oorlog is een volk te veroveren en te onderwerpen. In het proces van veroveren moet de vijand psychologisch en fysiek zodanig gebroken worden dat hij zijn wil om te vechten en zijn wil om zelfbeschikking te doen gelden opgeeft.

De huidige pandemie-oorlog heeft alle kenmerken van een meer traditionele militaristische oorlog, behalve dat hij nog steeds niet wordt herkend door degenen die worden aangevallen. Het is de perfecte heimelijke oorlog. De geschiedenis staat bol van voorbeelden van heimelijke aanvallen die uiterst succesvol waren. De slachtoffers zagen de aanvallers nooit totdat het te laat was om zich te verzetten.

In de oorlog van vandaag is het hele gezondheidssysteem bewapend en veranderd in een gigantisch paard van Troje. Gehoorzaam, gehoorzaam, gehoorzaam schreeuwt het. Verneder jezelf door een masker op te zetten, door thuis te blijven en je terug te trekken uit de normale maatschappij. Vermink jezelf door je baan op te geven, je bedrijf te sluiten, schadelijke stoffen in je lichaam te injecteren.

Ondertussen stapelen de lijken zich op in record aantallen. Het is een ouderwetse genocide met een medische twist.

Vergeet voor een minuut de aantallen, ziekenhuisbedden en epidemiologische studies. The Expose geeft een kijkje in de keuken van wat er aan de hand is door het analyseren van ambulanceoproepen, die allemaal mooi geregistreerd en gedetailleerd zijn:

De nationale gezondheidsdienst heeft in antwoord op een verzoek om informatie bevestigd dat het aantal ambulances dat is opgeroepen voor onmiddellijke zorg in verband met een slopende aandoening aan het hart, in heel 2021 bijna is verdubbeld en in 2022 nog verder zal stijgen. Maar uit de meest verontrustende gepubliceerde cijfers blijkt dat het aantal oproepen ook is verdubbeld bij mensen onder de 30 jaar.

Britse NHS onthult dat het aantal oproepen van ambulances voor hartziekten is VERDUBBELD

Welke groep wordt het hardst getroffen? Jongeren onder de 30 – degenen die normaal geschikt zijn voor militaire dienst, d.w.z. om een fysiek leger op te bouwen. In het algemeen zijn de noodoproepen voor hart-gerelateerde incidenten omhoog geschoten vanaf de eerste dag van de noodtoestemming voor injecties.

De vloedgolf van propaganda is – net als in elke oorlog – bedoeld om te misleiden, te demoraliseren en te verwarren. Prominente medische tijdschriften spuwen krantenkoppen uit als:

Ze beweren allemaal dat uw ogen tegen u liegen. Ze willen dat je liever vertrouwt op de propaganda die net genoeg twijfel zaait dat je in het openbaar je mond niet durft open te trekken over zulke onnozele zaken als het oproepen van ambulances voor hartgerelateerde noodgevallen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De ontvolkingsagenda van de elite is nu onweerlegbaar

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties