De National Health Service heeft in antwoord op een verzoek om vrijheid van informatie bevestigd dat het aantal ambulanceritten in verband met onmiddellijke zorg die nodig is voor een slopende aandoening aan het hart in heel 2021 bijna is verdubbeld en in 2022 nog steeds verder toeneemt. Maar uit de meest verontrustende gepubliceerde cijfers blijkt dat het aantal oproepen ook is verdubbeld bij mensen onder de 30 jaar, meldt The Expose.

Op 25 april 2022 stuurde Duncan Husband een verzoek om informatie (Freedom of Information, FOI) naar de West Midlands Ambulance Service University NHS Foundation Trust met het verzoek om het volgende te weten -.

Kunt u mij vertellen, onder de Freedom Of Information Act,
het aantal oproepen voor patiënten met hartaandoeningen per jaar, tussen 1 januari 2017 en vandaag?
het aantal oproepen voor patiënten met beroertes per jaar, tussen 1 januari 2017 en vandaag?
Indien mogelijk, kunt u mij ook het totale aantal van de bovengenoemde patiënten geven die jonger waren dan 30 jaar.
Kunt u mij de maandelijkse statistieken voor elk jaar geven, alstublieft?

De NHS antwoordde op 18 mei met een a spreadsheet die de gevraagde informatie bevatte.

De volgende tabel is de door de NHS verstrekte tabel voor het aantal ambulances dat is opgeroepen voor hartaandoeningen per maand en jaar –

De volgende grafiek visualiseert de gegevens in de bovenstaande tabel –

De volgende tabel is de door de NHS verstrekte tabel voor het aantal ambulances dat is opgeroepen voor hartaandoeningen bij mensen onder de 30 jaar, per maand en jaar –

De volgende grafiek visualiseert de gegevens in de bovenstaande tabel –

Zoals we uit de twee bovenstaande grafieken kunnen opmaken, zijn de oproepen van ambulances voor aandoeningen in het algemeen hoger sinds januari 2021, en zijn ze maand na maand gestegen. Pas in april 2021 zagen we een significante stijging bij mensen onder de 30 jaar, en sindsdien is er opnieuw een stijging van maand tot maand.

De volgende grafiek toont het totale aantal oproepen per jaar voor iedereen en voor personen van 0 tot 29 jaar –

Het gemiddelde aantal jaarlijkse oproepen tussen 2017 en 2020 komt neer op 24.463. Dit betekent dat het aantal oproepen in 2021 met 48% is gestegen. Het gemiddelde aantal jaarlijkse oproepen bij jongeren onder de 30 jaar tussen 2017 en 2020 bedraagt 3.940. Dit betekent dat het aantal oproepen in 2021 met 82% is gestegen.

De volgende grafiek toont het gemiddelde aantal ambulances dat per maand wordt opgeroepen voor aandoeningen die verband houden met het hart, per jaar –

In 2021 was er een aanzienlijke stijging in alle leeftijdsgroepen, en helaas is het in de eerste maanden van 2022 nog erger geworden.

De vraag is waarom

We hoeven echt niet verder te kijken dan het aantal gevallen van myocarditis als gevolg van Covid-19 vaccinatie. Myocarditis is een aandoening die een ontsteking van de hartspier veroorzaakt en het vermogen van het hart om bloed te pompen vermindert en snelle of abnormale hartritmes kan veroorzaken.

Uiteindelijk verzwakt myocarditis het hart, zodat de rest van het lichaam niet genoeg bloed krijgt. Er kunnen zich dan stolsels in het hart vormen, wat tot een beroerte of hartaanval kan leiden. Andere complicaties van de aandoening zijn plotselinge hartdood. Er bestaat geen milde versie van myocarditis, het is zeer ernstig vanwege het feit dat de hartspier niet in staat is te regenereren. Als de schade eenmaal is aangericht, kan de klok dus niet meer worden teruggedraaid.

De volgende grafiek toont de meldingen van myocarditis aan het U.S. Centers for Disease Control’s Vaccine Adverse Event Reporting System per jaar –

Hartschade is alomtegenwoordig bij de gevaccineerde bevolking, en de schade wordt op verschillende manieren vastgesteld. Het aantal gevallen van acuut hartfalen is nu 475 maal zo hoog als het normale basisaantal bij VAERS. Het aantal tachycardies is 7.973 keer zo hoog als normaal. Het aantal acute myocardinfarcten is 412 maal zo hoog als de uitgangswaarde. Het aantal inwendige bloedingen, trombose in de perifere slagaders en occlusie van de kransslagaders is meer dan 300 maal zo hoog als de uitgangswaarde.

Volledig gevaccineerde mensen lijden als nooit tevoren.

Covid-19 vaccinatie was bedoeld om de druk op de NHS te verlichten, niet om het te verzwaren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vaccinatieramp Australië: Overvolle ziekenhuizen, geen vrije bedden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties