Blijkbaar wordt de internationale onderdrukking van artsen die volgens hun Eed van Hippocrates en de medische ethiek werken, opgevoerd. Het afdwingen van maskers is een belangrijk doel om de pandemie in stand te houden, zoals we weten uit interne notulen van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid of uit verklaringen van de Oostenrijkse directeur van Volksgezondheid. Maskers zijn een teken van saamhorigheid en van onderwerping terwijl men afstand doet van mensenrechten en grondrechten, schrijft Dr Peter F. Mayer.

Zelfs in Zwitserland, dat bekend staat als een land dat liberaler is met de maatregelen en dat half februari al alles had opgeheven, wordt nu op volstrekt onevenredige en scherpe wijze opgetreden tegen artsen. Dat dit in Duitsland gebeurt, zoals bij de strafrechtelijke veroordeling van Dr Ronald Weikl, is minder verwonderlijk gezien de huiszoekingen zelfs bij rechters die ongewenste vonnissen uitspreken, overigens ook in verband met maskers voor kinderen.

De Covid 19-wet in Zwitserland voorzag uitdrukkelijk in uitzonderingen op de maskerplicht. Maar de autoriteiten en de openbare aanklagers trekken zich daar blijkbaar niets van aan. Maandenlang is er een ware heksenjacht geweest op artsen die kritiek hadden op de maatregelen.

De Bernse psychiater Dr. med. Ruke Wyler had maskervrijstellingen voor haar patiënten afgegeven. Nu werd de praktijk van de psychiater, die slechts haar medische plicht had vervuld, doorzocht met een volstrekt onevenredig politiecontingent.

Het wetenschappelijke netwerk Aletheia bericht vandaag over de inval in de praktijk van de arts:

Kritische artsen in het buitenland, maar ook in Zwitserland, die de CORONA-maatregelen ter bescherming van hun eigen patiënten in twijfel trekken, worden steeds vaker aangevallen en bestraft.

Zwaar bewapende politie – vanwege maskervrijstellingen

Vanmorgen is de praktijk van de ALETHEIA-psychiater Dr. med. Ruke Wyler in Bern, die voor haar patiënten maskervrijstellingen had afgegeven, doorzocht. Onder toezicht van gewapende politieagenten in kogelvrije vesten werd onder meer de harde schijf van de computer gekopieerd en werden patiëntendossiers in beslag genomen. Mensen die de arts wilden steunen, werden onder bedreiging met geweld gesommeerd het gebouw te verlaten.

ALETHEIA is ernstig bezorgd over deze ontwikkelingen. De artsen die ten behoeve van hun patiënten maskervrijstellingen hebben afgegeven, hebben dit gedaan omdat zij na grondige bestudering van de gegevens tot de conclusie waren gekomen dat het dragen van maskers niet heilzaam maar schadelijk is, in de eerste plaats voor kinderen.

Ondoeltreffende en schadelijke maatregelen

De overgrote meerderheid van de CORONA-maatregelen is gebaseerd op het verhaal van epidemiologisch relevante asymptomatische overdracht van SARS-CoV-2, dat al lang is weerlegd (hier en hier). Zo zijn alle niet-farmacologische maatregelen die verder gaan dan hygiëne en zelfisolatie van zieken (asociale distantiëring, maskers in openbare ruimten, isolatie, quarantaine, tracering van contacten, sluiting van scholen en uitgaansverboden) ondoeltreffend en schadelijk voor asymptomatische, voorheen gezonde, mensen.

Hier vertelt de dokter over de huiszoeking:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Hoe Amish gemeenschappen groeps-immuniteit bereikten zonder hogere sterftecijfers, lockdowns, maskers, of vaccins

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties