Studies suggereren een verband tussen een ongeneeslijke en dodelijke prionziekte die bekend staat als de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD) en COVID-19-vaccins, meldt Childrens Health Defense.

Onderzoekers geloven dat de prionregio van het spike-eiwit van de oorspronkelijke Wuhan COVID-19-variant werd opgenomen in mRNA-vaccins en adenovirusvectorvaccins – die aan honderden miljoenen mensen worden gegeven – en dat het een nieuw type snel progressieve sporadische CJD kan veroorzaken.

Volgens de Mayo Clinic is CJD een degeneratieve hersenaandoening die leidt tot dementie en, uiteindelijk, de dood.

Hoewel de Omicron-variant geen priongebied op zijn spike-eiwit heeft, maken de huidige COVID-19-vaccins nog steeds gebruik van het genetisch materiaal – met inbegrip van het priongebied – van de moederstam Wuhan.

In een Franse voorpublicatie van mei over CJD en COVID-19-vaccinatie werd een nieuwe vorm van sporadische CJD vastgesteld die optrad binnen enkele dagen na de ontvangst van een eerste of tweede dosis van Pfizer- of Moderna COVID-19-vaccins.

Onderzoekers analyseerden 26 gevallen van CJD en ontdekten dat de eerste symptomen gemiddeld 11,38 dagen na de injectie met een COVID-19-vaccin verschenen.

Van de 26 gevallen waren er 20 overleden op het moment dat de studie werd gepubliceerd en 6 waren nog in leven.

“De 20 sterfgevallen deden zich slechts 4,76 maanden na de injectie voor. Onder hen, leidden 8 van hen tot een plotselinge dood (2,5 maanden),” schreven de onderzoekers.

“Dit bevestigt de radicaal andere aard van deze nieuwe vorm van CJD, terwijl de klassieke vorm verscheidene decennia vergt,” schreven de onderzoekers.

Dr. Jean-Claude Perez, hoofdauteur van de Franse studie, vertelde op 6 juni aan The Epoch Times dat alle 26 gevallen tot de dood leidden.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), zijn prionziekten een familie van zeldzame progressieve neurodegeneratieve aandoeningen die mensen en dieren treffen. Prionziekten zijn meestal snel progressief en altijd dodelijk.

Hoewel prionen van nature in de hersenen voorkomen en gewoonlijk onschadelijk zijn, kunnen zij ziek worden of verkeerd worden gevouwen, waardoor naburige prionen worden aangetast en een verkeerde vorm gaan aannemen.

De abnormale vouwing van de prioneiwitten “leidt tot hersenbeschadiging en de kenmerkende tekenen en symptomen van de ziekte”, aldus de website van de CDC.

Sporadische CJD doet zich voor wanneer een persoon zonder duidelijke reden geïnfecteerd raakt. Zodra één prion besmet raakt, zal het zich uitbreiden naar andere prionen, en er is geen behandeling die dit kan stoppen.

De ergste angsten zijn uitgekomen: Pfizer mRNA integreert in uw DNA

Priongebied in spike-eiwit van oorspronkelijke Wuhan-stam, aanwezig in alle COVID-vaccins, kan interageren met menselijke cellen

Hoewel de Omicron-variant geen priongebied op zijn spike-eiwit heeft, zeggen Franse onderzoekers dat andere COVID-19-varianten, waaronder de Wuhan-stam die in de huidige vaccins wordt gebruikt, dat wel hebben.

“We bestuderen nu de allereerste gevallen van patiënten met Omicron, in Zuid-Afrika

Afrika, Europa en de VS en Canada in het bijzonder,” schreven de onderzoekers. “In AL deze gevallen is de Prion-regio verdwenen.”

Echter, de spike proteïne geninformatie van de Wuhan variant – inclusief de prion regio – werd geïntegreerd in de Pfizer en Moderna mRNA vaccins en de AstraZeneca en Johnson & Johnson adenovirus vector vaccins.

“Wij hebben ook aangetoond […] dat de Spikes van de Pfizer en Moderna mRNA injecties ook deze zelfde Prion regio bevatten,” schreven de onderzoekers. “Hetzelfde geldt voor ALLE andere SARS-CoV2-vaccins, aangezien ALLE zijn gemaakt van de Spike-sequentie van SARS-CoV2 uit Wuhan, waarvan we hebben aangetoond dat die de Prion-regio bevat.”

Bij mRNA-vaccins zet de cel, zodra het mRNA in de cellen is opgenomen, de mRNA-instructies om in een COVID-19 spike-eiwit dat de cellen doet geloven dat het is geïnfecteerd zodat het lichaam een immunologisch geheugen tegen een stukje van het virus creëert.

Met adenovirusvectorvaccins wordt het DNA van het spike-eiwit via een adenovirusvector in de cel gebracht en vervolgens in de celkern, waar al het menselijke DNA is opgeslagen. Daar wordt het DNA getranscribeerd in mRNA en omgezet in het spike-eiwit.

Een Amerikaanse studie die in januari 2022 in Microorganisms werd gepubliceerd, toonde aan dat het priongedeelte van het SARS-CoV-2 spike-eiwit dat in COVID-19 vaccins is opgenomen, in staat is tot interactie met menselijke cellen.

Verschrikking: mRNA-shots kunnen veranderd menselijk DNA doorgeven aan toekomstige generaties

Hoewel de CDC zegt dat COVID-19-vaccins uw DNA niet kunnen “veranderen”, blijkt uit studies dat mRNA in DNA kan worden veranderd en in het menselijk genoom kan worden opgenomen.

In een Amerikaans onderzoek werd gespeculeerd dat een verkeerd gevouwen spike-eiwit een verkeerd gevouwen priongebied zou kunnen creëren dat een wisselwerking kan aangaan met gezonde prionen om schade te veroorzaken, wat tot de ziekte van CJD kan leiden.

In een peer reviewed verslag dat in Turkije is gepubliceerd en in de Franse voordruk worden plotselinge CJD-gevallen geïdentificeerd die zich voordoen na vaccinatie met de vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca, wat wijst op een verband tussen vaccinatie en de ziekte.

In een vorig jaar in Microbiology & Infectious Diseases gepubliceerde studie werd een potentieel verband gevonden tussen het vaccin van Pfizer en de prionziekte bij mensen.

Ondanks het bestaan van nieuwe SARS-COV-2-varianten krijgen mensen nog steeds de oorspronkelijke COVID-19-vaccins die zijn ontwikkeld met het spike-eiwit van de Wuhan-variant.

Talrijke gevallen van CJD gemeld in de VS

In maart werd in een Amerikaans verslag melding gemaakt van de strijd van de 64-jarige Cheryl Cohen met CJD, die zich binnen enkele dagen na haar tweede dosis van het COVID-19-vaccin van Pfizer ontwikkelde.

In het rapport stond:

“Hier belichten we een geval van een 64-jarige vrouw die zich presenteert met snel afnemend geheugenverlies, gedragsveranderingen, hoofdpijn en loopstoornissen ongeveer een week na toediening van de tweede dosis van het nieuwe Pfizer-BioNTech messenger ribonucleic acid (mRNA) COVID-19-vaccin.

“Na uitgebreid onderzoek werd overtuigend bewijs gevonden voor de fatale diagnose van sporadische ziekte van Creutzfeldt-Jakob.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Twee nieuwe studies tonen verband aan tussen ongeneeslijke, degeneratieve hersenziekte en het experimentele Covid-19 Vaccin

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties