Zes tienermeisjes werden seksueel misbruikt door ongeveer 30 immigranten uit Noord-Afrika aan boord van een trein naar Milaan. Het incident heeft in Italië tot heftige reacties geleid, schrijft Remix News.

De Italiaanse meisjes, tussen 16 en 17 jaar oud, hadden zich op 2 juni vermaakt in het pretpark Gardaland.

Maar toen ze de trein terug naar Milaan namen, veranderde de dag in een nachtmerrie. Een groep van ongeveer 30 Arabieren dook op en begon een seksaanval.

“We waren omsingeld. De hitte was verstikkend en sommigen van ons vielen flauw,” vertelde een van de slachtoffers aan Italiaanse media.

De menigte lachte terwijl ze de meisjes betastten en seksueel beledigden.

“Blanke vrouwen komen hier meestal niet”, riep een van de daders uit terwijl de aanrandingen doorgingen, aldus de meisjes.

De zes slachtoffers hebben niet onmiddellijk de politie gewaarschuwd uit vrees door de daders te worden mishandeld. In plaats daarvan besloten ze hun ouders te bellen, die op hun beurt contact opnamen met de politie. Volgens de ouders kwam er echter niemand tussenbeide om de aanrandingen te stoppen totdat er uiteindelijk een jongen kwam opdagen die de meisjes bij de volgende halte hielp uitstappen.

“Ze slaagden erin om in Desenzano del Garda aan te komen, geschokt en in tranen, en wij ouders gingen hen ophalen. Nu vraag ik me af, hoe het mogelijk is dat deze dingen nog steeds kunnen gebeuren!” schrijft de moeder van een van de meisjes op Instagram.

Verscheidene bekende politici ter rechterzijde hebben op het incident gereageerd.

Maria Teresa Bellucci van de Broeders van Italië vergelijkt het treinincident met de massale aanrandingen in Milaan op oudejaarsavond, waarbij ook een Noord-Afrikaanse seksbende en tienermeisjes betrokken waren, en eist dat de regering een plan lanceert om het probleem aan te pakken.

In een reactie op de seksaanval verklaarde Luca Zaia, gouverneur van Veneto:

“Het is onvoorstelbaar dat vrouwen en meisjes in dit land op deze manier worden lastiggevallen en bedreigd. Ik roep op tot nultolerantie en verzoek de politie alles in het werk te stellen om de verantwoordelijken te vinden.”

Op Twitter schrijft Lega Nord partijleider Matteo Salvini sarcastisch:

“Beschamend, walgelijk. Ik verwacht een effectieve interventie van [minister van Binnenlandse] Zaken Lamorgese en harde veroordelingen van links en feministen. Denk je dat ik lang zal wachten?”

Salvini is een hypocriet, want sinds enige tijd is zijn partij, die mede in de huidige catastrofale linkse regering zit, weer akkoord met massa-immigratie, naar verluidt omdat de ondernemersachterban van de van oorsprong Noord-Italiaanse partij klaagt over een tekort aan arbeidskrachten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië: Nigerianen verkrachten en hakken 18-jarig meisje in 20 stukken

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Steven
Steven
7 maanden geleden

Dat kan de regering helemaal geen REET schelen wat er met vrouwen gebeurt. Hoort bij het plan van chaos creëren!