Voeg Australië toe aan de landen die een ongewone stijging zien van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken na massale mRNA-prikcampagnes, schrijft Alex Berenson.

De Australische regering meldde op 25 mei dat het aantal sterfgevallen in Australië begin 2022 21 procent boven normaal lag. Zelfs als de sterfgevallen door Covid buiten beschouwing worden gelaten, lag het sterftecijfer meer dan 10 procent boven normaal.

BRON

Victoria, de op één na dichtstbevolkte staat van Australië, geeft een nog grimmiger beeld. In tegenstelling tot de nationale overheid publiceert Victoria de maandelijkse sterftecijfers bijna in real time. Donderdag meldde de staat 4.312 sterfgevallen in mei, 27 procent boven het gemiddelde van mei 2020 en 2021 – het equivalent van 45.000 extra sterfgevallen in de Verenigde Staten.

BRON

De Australische sterftepiek is bijzonder opvallend, omdat Australië in 2020 en een groot deel van 2021 geen overmatige sterfte – en weinig Covid – kende. De gebruikelijke alternatieve verklaringen gaan dus niet op. De piek kan niet het gevolg zijn van vertraagde medische zorg of “long Covid” (wat long Covid ook is). Het weer en de geografie van Australië zijn ook heel anders dan die van de Europese landen die nu een overmatige sterfte melden.

Verder blijkt uit de Australische gegevens dat de meeste extra sterfgevallen in januari en februari 2022 NIET van cardiale aard waren. Sterfgevallen door kanker lagen iets boven het gemiddelde, maar de grootste sprongen waren sterfgevallen door diabetes en dementie, beide bijna 30 procent boven normaal.

Rapporten in wetenschappelijke tijdschriften en in de federale VAERS-databank hebben de aandacht gevestigd op gevallen van ernstige diabetische ontregeling na de mRNA-injecties. Anekdotische verhalen over ouderen die snel geestelijk aftakelen, vooral na een tweede of een boost-prik, zijn ook schering en inslag.

Terwijl het aantal niet-Covid-doden stijgt, is ook het aantal Covid-doden in Australië dit jaar sterk gestegen – tot niveaus die veel hoger liggen dan voordat Australië begon met vaccineren.

Gedurende een groot deel van 2020 en 2021 heeft Australië zijn burgerlijke vrijheden vrolijk ingeruild voor “donut days”, toen er geen nieuwe besmettingen met het coronavirus werden gemeld, laat staan sterfgevallen.

Met de komst van de mRNA-vaccins geloofden de meeste Australiërs – en covid autoritairen overal – dat Australië de juiste gok had genomen. Ze hadden een paar jaar vrijheid opgegeven – in ruil voor een Covid-vrij paradijs voor altijd.

Australiërs accepteerden gretig de Covid-vaccinaties en worden veel vaker gevaccineerd dan Amerikanen. 95 procent van de mensen van 16 jaar en ouder in New South Wales, de grootste staat van het land, is gevaccineerd. 64 procent heeft een boost gekregen.

Maar ondanks (of juist dankzij) deze zeer hoge vaccinatiegraad heeft de komst van Omicron geleid tot een niet aflatende golf van infecties en sterfgevallen in heel Australië.

Australië heeft nu het equivalent van ongeveer 125.000 Amerikaanse Covid-doden gerapporteerd, en de overgrote meerderheid is dit jaar gevallen.

Dat cijfer is natuurlijk nog steeds veel lager dan het totaal van de Verenigde Staten. Maar voor het eerst sinds het begin van Covid heeft Australië nu aanzienlijk meer dagelijkse sterfgevallen dan de Verenigde Staten op een basis per hoofd van de bevolking.

En de wijdverspreide boosters hebben geen verschil gemaakt. New South Wales meldde donderdag dat 82 van de 98 mensen die in de week eindigend op 28 mei aan Covid stierven, gevaccineerd waren, waaronder 64 die ten minste één booster hadden gekregen.

Misschien nog verbazingwekkender is dat van 41 mensen die op de intensive care waren opgenomen, slechts van twee bekend was dat ze niet waren gevaccineerd. (De status van 11 andere patiënten was onbekend. In de Verenigde Staten zou iedereen gewoon als ongevaccineerd worden bestempeld. Ondanks zijn autoritaire karakter is Australië veel eerlijker in zijn rapportage dan de Centers for Disease Control).

Omdat er in Australië zo weinig Covid was voordat met vaccineren werd begonnen, geeft het land misschien wel het duidelijkste beeld van de algemene voordelen en risico’s van wijdverbreide mRNA-prikken. Australiërs worden grotendeels blootgesteld aan Covid nadat ze gevaccineerd zijn. De injecties hebben ruimschoots de tijd gehad om hun magie uit te oefenen.

Als magie het juiste woord is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vaccinatieramp Australië: Overvolle ziekenhuizen, geen vrije bedden

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ohje
ohje
5 maanden geleden

Waarom de steeds duidelijker wordende interesse in ongeborenen.

eric
eric
5 maanden geleden

ze zeiden :De vaccine zijn veilig……. Hmzzz
topje van de ijsberg

VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (read more about underreporting in VAERS) 
1,287,593 Reports
Through May 27, 2022

28,532 DEATHS
160,701 HOSPITALIZATIONS
129,889 URGENT CARE
194,157 DOCTOR OFFICE VISITS
9,685 ANAPHYLAXIS
15,649 BELL’S PALSY
4,690 Miscarriages
14,699 Heart Attacks
41,423 Myocarditis/Pericarditis
53,200 Permanently Disabled
6,737 Thrombocytopenia/Low Platelet
31,856 Life Threatening
41,645 Severe Allergic Reaction
13,936 Shingles

Link:
https://openvaers.com/covid-data
—————————
Aantal meldingen: Totaal 227.356

Tot nu toe zijn er 688 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. Het gaat om 320 personen ouder dan 80 jaar, 288 personen tussen de 61 en 80 jaar, 57 personen tussen de 41 en 60 jaar en 18 personen tussen de 20 en 40 jaar. Van 5 personen is de precieze leeftijd (nog) niet bekend.
De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer/BioNTech (Comirnaty). Dit is het meest gebruikte coronavaccin en tevens het vaccin dat de eerste maanden in de ouderenpopulatie gebruikt is.
Link:
https://www.lareb.nl/coronameldingen

————————-
45,316 Dead 4,416,778 Injured Following COVID-19 Vaccines in European Database of Adverse Reactions – Sudden Adult Death Syndrome (SADS) is New Category to Deny Vaccine Deaths
Link 1:
https://healthimpactnews.com/2022/45316-dead-4416778-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions-sudden-adult-death-syndrome-sads-is-new-category-to-deny-vaccine-deaths/

Link 2:
https://www.frontnieuws.com/45-316-doden-en-4-416-778-gewonden-na-covid-19-vaccins-in-europese-gegevensbank-van-bijwerkingen-sudden-adult-death-syndrome-sads-is-nieuwe-categorie-om-sterfgevallen-door-vaccins-te-ontkennen/

———–
1056 hartstilstanden bij atleten, ernstige problemen, 690 doden, na COVID-injectie

Link:
https://dissident.one/2022/06/03/in-1987-op-de-voorpagina-van-de-london-times-pokkenvaccinatie-brengt-aids-virus-op-gang/

———————-
41.5K people died within 21 days of Covid-19 Vaccination in England & a further 291K died within 6 months
BY THE EXPOSÉ ON MAY 13, 2022 •

Link:
https://expose-news.com/2022/05/13/41k-dead-21-days-covid-vaccination-england/