George Soros is stilletjes begonnen met het opkopen van Spaanstalige radiostations in heel Amerika met het oog op de komende tussentijdse verkiezingen deze herfst.

Een groep Latijns-Amerikaanse investeerders, gefinancierd door Soros, hebben 18 radiostations in 10 steden gekocht voor meer dan $60 miljoen dollar, meldt NewsPunch.

De groep is opgericht door voormalig Obama medewerker Stephanie Valencia en campagne veteraan Jess Morales Rocketto, die zowel voor Barack Obama als voor Hillary Clinton werkte.

Nationalfile meldt: De overgenomen stations zullen nu het Latino Media Network (LMN) vormen en geleid worden door Valencia. LMN verklaarde dat het financiering heeft verkregen van “vooraanstaande Latino investeerders” alsmede Lakestar Finance, een investeringsgroep geassocieerd met George Soros.

Nu, na het veiligstellen van meer dan 80 miljoen dollar aan financiering, is het project klaar om te lanceren.

“Wij geloven in de kracht en het bereik van radio en het blijft een belangrijke bron van media voor een aanzienlijk deel van onze gemeenschap,” vertelde Rocketto aan NBC News. “We hopen relevante content te creëren voor radio en andere audioplatforms met inhoud die onze gemeenschap kan vertrouwen en waar ze op kan vertrouwen.”

Een van de stations die in de deal zijn opgenomen is Radio Mambi, een conservatief radiostation in Miami, Florida, dat door de Democraten al lang wordt beschuldigd van het verspreiden van “desinformatie” onder Latijns-Amerikaanse gemeenschappen, aldus The Washington Examiner. Radio Miambi staat al lang bekend als een overtuigd anticommunistisch netwerk, vooral onder Cubaanse ballingen.

De onlangs door Soros verworven AM- en FM-radiostations bevinden zich in 10 van de grootste Latino-markten van het land, waaronder Miami, New York, Los Angeles, Chicago, Dallas, San Francisco, Houston en Las Vegas.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Rechters gekocht? George Soros en Bill Gates zijn twee van de grootste donoren van de Raad van Europa

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
8 maanden geleden

Slechte zaak, echter het is maar de vraag of dit gaat werken.
De latino-gemeenschap is op veel gebieden erg conservatief en moet niets hebben van abortus, lgb-vul de rest van de letters maar in- onzin, of de aanhoudende aanval op het christendom en heel veel andere woke-troep. Of voor ongebreidelde illegale immigratie, waar ze zelf enorm veel last van hebben.
Radio is voor deze groep belangrijk, maar ik zie ze echt niet massaal voor woke gaan.

Hagar
Hagar
7 maanden geleden

Een blinde kan vanop een kilometer afstand zien wat Soros van plan is met deze radiostations: de Mestizo groepen boetseren tot een anti-Blank stemblok, en een anti-Blanke actiegroep.

De Mestizo’s zijn geen fan van travestieten, homo’s en feminisme, dus hij gaat het volledig om de essentie van de zaak laten draaien: het ophitsen van de rassenhaat, door Blanken continu af te schilderen als racisten en onderdrukkers, en de Mestizo’s als nobele onschuldige slachtoffers die het recht hebben om wraak te nemen.

Dezelfde tactiek als altijd dus.