Het Rutherford Instituut, een in Charlottesville, Virginia gevestigde organisatie voor burgerlijke vrijheden, heeft een brief gestuurd naar de stad Houston, Texas, met het verzoek om een onlangs aangenomen verordening in te trekken die particuliere bedrijven dwingt Amerikanen te bespioneren en de bewakingsbeelden beschikbaar te stellen aan de politie, schrijft Leo Hohmann.

Overal in Amerika, Canada, Europa en de rest van de voorheen vrije wereld maken steden zich schuldig aan dit soort slinkse manoeuvres. Zij zetten, zonder het te weten, babystapjes in de richting van de opbouw van een geglobaliseerde politiestaat die naadloos zal passen in het beestsysteem dat wordt ontwikkeld door het Wereld Economisch Forum en zijn netwerk van politici, entertainers, valse religieuze leiders, non-profitorganisaties en corporate trawanten.

Je hoort nooit over deze onder-de-radar- manoeuvres die plaatsvinden op lokaal niveau door onwetende lokale politici die eigenlijk denken dat ze iets goeds doen, in naam van misdaadbestrijding. Iedereen wil veiliger steden, toch?

Inderdaad, gewelddadige criminaliteit is niet meer onder controle. Maar veel ervan wordt aangemoedigd door de morele chaos die in onze scholen en in gewelddadige videospelletjes, films, enz. wordt onderwezen, om nog maar te zwijgen van de door Soros gefinancierde stedelijke aanklagers die weigeren enkele van de ergste gewelddadige overtreders volledig te vervolgen. Als ze bezorgd waren over het bestrijden van misdaad, zouden ze ook niet de nationale grenzen open laten voor elk bendelid en terrorist in de wereld.

We moeten niet toestaan dat onze leiders ons autoritair maken in een oneerlijke poging om ons te “beschermen” tegen de misdaadgolven die ze zelf veroorzaken, zelfs als ze proberen ons te ontwapenen en het Tweede Amendement te delegitimeren. Als ze er echt om zouden geven onze straten en buurten veiliger te maken, zouden ze niet proberen de mensen hun middelen om zichzelf te verdedigen af te nemen. Ze weten dat de politie niet in staat is om op tijd op de plaats van elk misdrijf te zijn om het te voorkomen, hoeveel bewakingscamera’s er ook zijn die real-time beelden naar de politieafdelingen sturen.

Dus wat is de echte reden voor het installeren van muur-tot-muur, 24/7 digitale facetime met hun camera’s, gezichtsherkenningssoftware, netvliesscanners en andere digitale snufjes die ze “gereedschap” noemen in hun arsenaal voor misdaadbestrijding?

Om die vraag te beantwoorden, moeten we een aantal punten met elkaar verbinden en een aantal moeilijke vragen stellen.

Hebben steden, ondanks het feit dat ze over al deze nieuwe “instrumenten” beschikken, de problemen met geweldsmisdrijven zien verbeteren of verslechteren?

Wanneer de mainstream media hierover berichten, gaat het slechts over één stad die een verordening zoals die van Houston aanneemt. Ze vertellen je niet dat alle grote steden deze technologie aan het uitrollen zijn en dat China de internationale leider is in het veranderen van zijn steden in 24/7 surveillance samenlevingen. Ook vertellen ze je niet dat de elitaire miljardairs veel geld verdienen aan de verkoop van deze technologie aan steden, en dat diezelfde globalistische elites China aanprijzen als het “slimste”, technologisch meest onderlegde land als het erom gaat burgers zich veiliger te laten voelen, zelfs als ze minder vrij en minder veilig worden.

Het is de klassieke Hegeliaanse dialectiek. Open de grenzen, verminder de inspanningen om gewelddadige overtreders te vervolgen en ontneem gezagsgetrouwe burgers de middelen tot zelfverdediging, waardoor ze zich uiterst kwetsbaar en onveilig gaan voelen. En dan de redder spelen door de oplossing aan te bieden van het installeren en gebruiken van menselijke bewakingstechnologie, ogenschijnlijk om misdadigers te vangen voordat ze in actie komen.

Geïmplanteerd, ingeslikt, gedragen: WEF Totale bewaking door internet van lichamen

Tenzij u in een zeer kleine stad woont, moet u ervan uitgaan dat in uw stad bewakingstechnologie wordt geïnstalleerd. De Vierde Industriële Revolutie waar Klaus Schwab het zo vaak over heeft, pleit ervoor om deze bewaking naar een hoger niveau te tillen, door een koppeling te maken met het menselijk lichaam en een internet van lichamen of (Internet of Bodies) te creëren.

We hebben al het internet der dingen. De laatste grens is het internet van lichamen. De globalistische roofdieren van het Economisch Wereldforum hebben het erover om 5G- en 6G-technologie “onder de huid” te stoppen.

Ze scheppen ook graag op over hun nieuw verworven vermogen om mensen te “hacken”.

Luister naar Yuval Noah Harari, de hoofdadviseur van het World Economic Forum, in de onderstaande video. Het is 7 minuten lang, maar als je zelfs maar naar de eerste 2 minuten kijkt, zie je waar ze naartoe gaan met deze invasieve technologie. Harari zegt dat de velden van computerwetenschap en biotechnologie op het punt staan samen te smelten (zou dat de echte reden kunnen zijn voor hun obsessie met “vaccins”).

Wanneer de wereld overgaat op de volgende fase van draadloze netwerken, 6G, zullen mensen geen mobiele telefoons meer gebruiken, zei de CEO van Nokia vorige maand op de bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos.

Waarom? Ze zullen ze niet nodig hebben. Alles wat ze nodig hebben voor 24/7 digitale connectiviteit zal ofwel op het lichaam worden gedragen of “onder de huid worden geplaatst”, zei Pekka Lundmark van Nokia.

Hij voegde eraan toe dat we in het 6G-tijdperk hologrammen van zeer hoge kwaliteit kunnen verwachten. Een hologram is een fysieke structuur die licht diffracteert in een afbeelding, aldus het Holo Center, dat eraan toevoegt dat de term “hologram” kan verwijzen naar zowel het gecodeerde materiaal als de resulterende afbeelding.

Bekijk in de video hieronder hoe de Nokia CEO zijn gedurfde voorspellingen doet over het komende tijdperk van transhumanisme:

RAIR Foundation  meldt dat Lundmark, als onderdeel van zijn Davos-toespraak, zei dat netwerken van de zesde generatie tegen 2030 op de commerciële markt zullen verschijnen. Hij merkte ook op dat de smartphone binnenkort niet meer het meest alomtegenwoordige digitale gadget van de mensheid zal zijn.

De zakenman zei te geloven dat mensen tegen 2030 hun mobiele telefoons zullen beginnen te verlaten ten voordele van meer “handige” toestellen. Hij verwees naar slimme brillen, horloges en andere apparaten die mensen op hun lichaam zullen dragen.

Wereld Economisch Forum: Smartphones zullen in je lichaam ingebouwd worden

Dit is hoe de onderdrukking van de massa’s plaatsvindt in de 21e eeuw – de overheid werkt samen met bedrijven om een samenleving van digitale slaven te creëren. Het is het Chinese model van technocratie, een systeem dat sommigen hebben omschreven als “staatskapitalisme”, maar de menigte in Davos noemt het “stakeholder-kapitalisme”. Ik noem het het beest systeem.

Ze bouwen dit beest systeem in lagen met behulp van publiek-private partnerschappen of PPP’s. De mensheid lijkt voorlopig volledig in de ban van dit systeem van digitale bewaking dat hen uiteindelijk tot slaaf zal maken, als het dat al niet gedaan heeft. Dit zou wel eens het grootste bedrog van de eindtijd kunnen zijn. Hetzelfde apparaat dat je leven gemakkelijker maakt, heeft ook het vermogen om je vrije wil te stelen, je vermogen om kritisch te denken, je ziel zelf.

Dus wees bewust. Jullie worden op Orwelliaanse wijze in de gaten gehouden. En de trendlijn, met elke nieuwe “upgrade” van uw telefoon, uw tablet en uw gedigitaliseerde “gezondheidszorg”, leidt u in de richting van meer bewaking, niet minder. Hun doel is om de kracht van kunstmatige intelligentie te gebruiken om te allen tijde te weten waar je bent en wat je doet. Oh, en wat denk je op een bepaald moment? Dat is ook iets wat ze wanhopig graag willen weten, en ze werken aan technologie die die gegevens in hun zweterige autoritaire handjes zal overhandigen. Technocraten weten dat informatie macht is en zij hebben een onlesbare dorst naar meer van uw persoonlijke gegevens.

Bill Gates’ Microsoft is slechts één bedrijf dat zich positioneert om deze technologie te exploiteren. Microsoft heeft in 2019 een octrooi aangevraagd, onder octrooinummer 060606, waarbij een persoon digitaal geld zou kunnen krijgen voor het uitvoeren van taken die zullen worden gecontroleerd en doorgegeven door een microchip die is ingebed in een “apparaat” dat op het lichaam kan worden gedragen. Het kan net zo goed onder de huid worden ingebracht.

Bill Gates, Wereldwijde Vaccinaties, Microchips en Patent 060606

Natuurlijk wordt deze technologie nooit gepromoot door de aandacht te vestigen op haar invasieve aard. Het wordt gepromoot als de sleutel tot een “veiligere, meer inclusieve, meer rechtvaardige, meer billijke en meer duurzame samenleving.” Als iemand die terminologie gebruikt, weet je waar ze vandaan komen. Het zijn ofwel nuttige idioten, pionnen, of bedriegers. Vertrouw ze voor geen seconde.

“Duurzaamheid” betekent voor deze globalistische controlefreaks een planeet met veel minder mensen en de mensen die erin slagen de “dodenfase” van de Grote Reset te overleven, zullen gedwongen worden zich te onderwerpen aan 24/7 controle van hun bewegingen, hun dieet, hun medische behandelingen, activiteiten, en zelfs hun gedachten. De meeste mensen zullen zich hieraan onderwerpen zonder er bij na te denken. Velen doen dat al, met al hun draagbare iPhone-horloges, geïmplanteerde medische apparaten die hun informatie terugsturen naar een gecentraliseerde computer, Alexa die op commando taken uitvoert, robotstofzuigers en -apparaten, enz. Transhumanisme here we come. Pas op voor het beest.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Globalisten zijn begonnen met de kill-fase van de Great Reset; Herinner je je de Deagel bevolkingsvoorspelling? Het is nu volkomen logisch

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
PearlDragon
PearlDragon
9 maanden geleden

Goed artikel welke weer zeer ter harte zouden moeten nemen. Helaas valt me op dat veel mensen en dan vooral jonge vrouwen al vergroeid zijn met hun “smart” phone welke al feitenlijk onderdeel uitmaakt van hun hand. Wat dat betreft heeft de CEO van Nokia gelijk dat het voor deze mensen een kleine en comfortabele stap zou zijn om de smartphone maar meteen te implanteren in de de hersens. Voor zover deze mensen / schapen nog over hersens beschikken uiteraard.

Willem
Willem
9 maanden geleden

“Wir beschließen etwas, stellen das dann in den Raum und warten einige Zeit ab, was passiert.

Wenn es dan kein großes Geschrei gibt und keine Aufstände, weil die meisten gar niet begreifen, was da beschlossen wurde, dann machen wir weiter.

Schritt für Schritt, bis es kein zurück mehr gibt”

Jean-Claude Juncker, interview in ‘Der Spiegel’, 27 december 1999.

Jema
Jema
9 maanden geleden

Werk er niet aan mee, haal je SIMkaart uit je smartphone.