Kim Dotcom heeft gewaarschuwd dat de elites bezig zijn met het veroorzaken van een grote wereldwijde ineenstorting die een ‘Nieuwe Wereldorde’ zal inluiden.

In een draad van 14-tweets op zondagavond benadrukte Dotcom de fiscale problemen die de Verenigde Staten al tientallen jaren teisteren.

Noqreport.com meldt: Hieronder staat de draad van Dotcom. Hij vraagt in het begin “wat zijn ze van plan?” en hij eindigt door te vragen “wat is het eindspel?” Deze vragen zijn één en dezelfde. De plannen van de globalistische elites zullen ons naar hun eindspel brengen, en daarom is het nu tijd om deze dreiging serieus te nemen. Zelfs als je net als ik bent en in het verleden vooral economische angstzaaiers hebt verworpen, moeten we erkennen dat dit scenario compleet anders is. Het gaat slecht. Het is tijd om ons schuil te houden voor onszelf en onze gezinnen, terwijl we vechten om de natie te redden.

Dit kan de belangrijkste draad zijn die ik ooit maak. Het gaat over de grote wereldwijde ineenstorting die eraan komt. Ik zal proberen jullie te helpen begrijpen waarom de toekomst niet is waar we op hopen. Het is erger dan de meesten zich kunnen voorstellen. Onze leiders weten het. Maar wat zijn ze van plan?

De Verenigde Staten hebben sinds 2001 geen overschot meer gehad of een sluitende begroting. In de laatste 50 jaar had de VS slechts 4 jaren van winst. In feite zou alle winst die de VS had niet genoeg zijn om 6 maanden van het huidige jaarlijkse tekort te betalen. Hoe heeft de VS dan betaald?

De uitgaven en schulden van de VS zijn de pan uit gerezen en de regering kan het geld dat ze nodig heeft alleen maar bij elkaar krijgen door het bij te drukken. Dat veroorzaakt inflatie. Het is alsof je extra belasting moet betalen omdat je meer betaalt voor de dingen die je nodig hebt en al je bezittingen in waarde dalen. Zie de gelddrukwoede in de VS:

De reden waarom de VS er zo lang mee wegkwam, is dat de USD de reservevaluta van de wereld is. Landen overal ter wereld houden USD als een veilig bezit. Dus als de Amerikaanse overheid triljoenen drukt, berooft ze Amerikanen en de hele wereld. De grootste diefstal in de geschiedenis.

Het probleem is dat dit al tientallen jaren aan de gang is en dat er nu geen manier is om het op te lossen. De realiteit is dat de VS al enige tijd failliet is en wat komen gaat is een nachtmerrie: Massale armoede en een nieuw systeem van controle. Laat me uitleggen waarom dit niet alleen kommer en kwel praat is.

De totale schuld van de VS staat op 90 biljoen dollar. De niet gefinancierde verplichtingen van de VS zijn $169 biljoen. Dat is samen 778.000 dollar per Amerikaanse burger of 2.067.000 dollar per Amerikaanse belastingbetaler. Onthoud, de enige manier waarop de overheid van de VS nu kan werken, is door meer geld te drukken. Wat betekent dat hyperinflatie onvermijdelijk is.

De totale waarde van ALLE bedrijven die op de Amerikaanse beurs genoteerd zijn, bedraagt 53 biljoen dollar. De werkelijke waarde is veel lager omdat de VS biljoenen heeft gedrukt om renteloze leningen te verstrekken aan investeringsbanken om de aandelenmarkt op te pompen. Het is oplichterij. Het grootste deel van de $53 biljoen is lucht.

De waarde van alle activa van de VS samen, elk stuk land, onroerend goed, alle spaartegoeden, alle bedrijven, alles wat alle burgers, bedrijven, entiteiten en de staat bezitten is $193 biljoen waard. Dat getal zit ook vol lucht, net als de Amerikaanse aandelenmarkt.

Laten we eens rekenen:

  • Totale schuld VS $90 biljoen
  • Niet-gefinancierde verplichtingen VS $169 biljoen
  • Totaal $259 biljoen
  • Minus alle Amerikaanse activa $193 biljoen
  • Saldo – $66 biljoen
  • dat is $66 biljoen aan schuld en passiva nadat alle activa in de VS zijn verkocht. Begrijpt U?

Dus zelfs als de VS alle activa tegen de huidige waarde zou kunnen verkopen, wat onmogelijk is, zou het nog steeds failliet zijn. De VS is meer dan failliet. Deze patiënt is al dood. Deze patiënt is nu een zombie. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom alles nog doorgaat? Waarom is nog niet alles ingestort.

Het is allemaal perceptie, ontkenning en afhankelijkheid. De perceptie is dat de VS de grootste economie en het sterkste leger ter wereld heeft. Maar in werkelijkheid zijn de VS blut en kunnen zich hun leger niet veroorloven. De ontkenning is dat alle naties afhankelijk zijn van een sterke USD, anders storten de wereldmarkten in.

De reden waarom de Amerikaanse zombie blijft doorgaan is omdat het einde van de VS het einde betekent van de westerse welvaart en een erkenning dat het huidige systeem mislukt is als model voor de wereld. Het verandert niets aan de realiteit. De ineenstorting is onvermijdelijk en komt eraan. Wat zijn onze leiders van plan?

Misschien heeft u gehoord over de ‘grote reset’ of de ‘nieuwe wereldorde’. Is het een gecontroleerde afbraak van de wereldmarkten, de economieën en de wereld zoals wij die kennen? Een verschuiving naar een nieuwe dystopische toekomst waar de elites de meesters zijn van de slaven zonder de cosmetica van democratie?

Zonder een gecontroleerde afbraak zal de wereld voor iedereen instorten, inclusief de elites. De wereld is zo veranderd en niets lijkt meer zin te hebben, de flagrante corruptie is openlijk aanwezig, de overduidelijke propagandamedia, de uitholling van onze rechten. Wat is het eindspel?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Verplichte vaccinatie om het financiële systeem te redden?

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
7 maanden geleden

Dit maakt duidelijk waarom ze aansturen op depopulatie.

Met veel minder mensen is er voor hen die overblijven waarschijnlijk nog genoeg, nadat de boel finaal in elkaar klapt.

Één brood per dag met 10 mensen gaat niet. Één brood per dag met 2 of 3 mensen gaat wel. Zo simpel ligt het dus met de redenen achter de gifprikken.

Hans de Jonge
7 maanden geleden

Wanneer gaat Dissident.one schrijven over de vrijmetselarij die een “virus” verzonnen heeft en daarmee de wereldbevolking tiranniseert en uitmoordt.
Het verboden verklaren van de krankzinnige vrijmetselaarssekte moet de allereerste prioriteit van Dissident.one zijn.

inverted-pyramid-cabal-fall-300x300.jpg