De genetisch gemanipuleerde Covid-vaccins worden aangeprezen als veilig en effectief. Tegelijkertijd zien we een hoge oversterfte sinds het begin van de vaccinatiecampagne, wat pleit tegen de vermeende veiligheid, en hoge aantallen Covid-gevallen in de landen met de hoogste vaccinatiegraad, en hoger dan ooit tevoren. De redenen hiervoor zijn welbekend, schrijft Dr Peter F. Mayer.

Oorspronkelijk werd gezegd dat twee doses van de preparaten van AstraZeneca, BioNTech/Pfizer en Moderno, plus een dosis van Johnson&Johnson, met een tussenpoos van ongeveer drie weken bescherming zouden bieden tegen infectie en ziekte. Geen van de studies was bedoeld om dit aan te tonen, maar toch werd het iets meer dan een jaar geleden schaamteloos beweerd door Biden’s CDC-directeur Rochelle Walensky:

“Gevaccineerde mensen dragen het virus niet over, ze worden niet ziek.”

Het tegendeel is waar. Voor de zogenaamde “basisimmunisatie” en een geldig inentingsbewijs zijn nu 3 doses vereist, de booster is dan al de vierde.

Maar met elke dosis, neemt het gevaar van de gevaccineerden toe.

Wat is de oorzaak van deze golf van bijwerkingen van vaccinaties, sterfgevallen, toegenomen coronaire infecties bij gevaccineerden in vergelijking met niet-gevaccineerden, covid ziekten en sterfgevallen?

De oorzaken

Enkele weken geleden heb ik deze kwestie in totaal in vijf artikelen behandeld, waarbij ik verschillende facetten heb belicht van de steeds duidelijker wordende negatieve effecten. Al doende wordt het beeld steeds sterker dat er niet alleen geen bescherming is tegen infecties en ziekten, maar dat vaccinatie ook op lange termijn schade veroorzaakt. In de artikelen citeerde ik veel studies en daarom waren ze niet altijd gemakkelijk te lezen. Hier is een vereenvoudigde en verkorte versie.

1. De-sensibilisatie van het immuunsysteem

Bij allergieën wordt de prikkel in meerdere kleine doses toegediend. Het immuunsysteem wordt gedesensibiliseerd, het wordt toleranter. Iets soortgelijks gebeurt met herhaalde injecties dosis 1, 2 en 3, booster en dan nog een booster.

Het gevolg is dat het immuunsysteem aan het virus gewend raakt en veel trager en later reageert. Dit leidt tot ernstiger ziekten, de gevaccineerden hebben een hogere viral load en zijn dus besmettelijker.

Oorzaken van de vermindering van de immuniteit bij elke volgende vaccinatiedosis

2. Het immuunsysteem ontwikkelt boodschapperstoffen die de afweer vertragen

Na vaccinatie werden in het immuunsysteem verhoogde boodschapperstoffen (Treg, IL-10) aangetroffen die de immuunafweer vertragen. Deze verzwakken niet alleen de specifieke verdediging tegen coronavirussen, maar ook de algemene verdediging tegen ziekten en alle andere plagen.

Deze verzwakking van het immuunsysteem is een gevolg van het ontwerp van de vaccins, die de lichaamscellen ertoe brengen het spike-eiwit te produceren. Zij moeten langs het immuunsysteem en in de lichaamscellen komen, en daartoe wordt de afweer verzwakt.

Meervoudig gevaccineerde mensen meer vatbaar voor infectie en dood? Deel 2: Mogelijke oorzaken

3. Een verzwakt immuunsysteem is verantwoordelijk voor kanker, gordelroos en andere ziekten die vóór de vaccinatie werden onderdrukt

Tumorcellen worden voortdurend aangemaakt en net zo voortdurend door het immuunsysteem geëlimineerd. Er zijn andere virussen die we voortdurend in ons lichaam hebben, zoals EBV of herpes zoster. Een verzwakt immuunsysteem kan ze niet langer in toom houden. Gordelroos, kanker, herpes, allergieën en andere ziekten zijn het gevolg.

Waarom de genetisch gemanipuleerde spike-vaccinaties kanker bevorderen

4. mRNA-eiwitten van de vaccins blijven weken en maanden in het lichaam aanwezig

Dat is wat een nieuwe studie heeft uitgewezen. Zelfs na 60 dagen werden nog hoge concentraties mRNA aangetroffen in en nabij lymfeklieren. Er worden ook beduidend meer Spike-eiwit geproduceerd dan zelfs bij de ernstigste ziekte.

De spike-eiwitten zijn specifiek gewijzigd om ze resistent te maken tegen de immuunrespons. Daarom duurt het weken en maanden voordat het lichaam ervan af is, en niet een dag of twee zoals de propaganda over vaccins ons wil doen geloven. Hetzelfde is het geval met lipide nanodeeltjes.

Schadelijke vaccin-Spikes blijven maandenlang in het lichaam

5. Gegevens uit vele landen wijzen op meer infecties, ziekten en sterfgevallen bij gevaccineerde mensen

Dit is in vele landen gebleken, het meest recentelijk in Portugal, Australië en natuurlijk Israël. Exemplarisch voor Schotland, bijvoorbeeld, volgens gegevens van Public Health Scotland. De gegevens laten duidelijk een hoger percentage infecties zien bij één-, twee- en driemaal gevaccineerde personen in vergelijking met niet-gevaccineerde personen. Tweevoudig gevaccineerden belanden ook relatief vaker in het ziekenhuis dan niet-gevaccineerden en hebben ook een hoger sterftecijfer. Dit geldt ook voor degenen die eenmaal zijn gevaccineerd, maar in mindere mate. De booster biedt tijdelijke bescherming, maar deze verdwijnt in kortere tijd dan na de tweede dosis, zoals gegevens uit Israël hebben aangetoond.

Uit gegevens van Public Health Scotland blijkt dat het naïeve immuunsysteem schade ondervindt van genetische spike-vaccinatie

De bevindingen van 1. tot 5. tonen een verzwakt immuunsysteem aan als gevolg van vaccinatie, in het Engels:

Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome, of kortweg V-AIDS.

Doorgaan met genetische vaccinaties schaadt de gevaccineerden op korte, middellange en lange termijn. Directe of indirecte vaccinatieplicht is de dwang om lichamelijk letsel en ziekte als gevolg daarvan te aanvaarden zonder dat men daar enig voordeel bij heeft.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties