Twee nieuwe klinische studies – één peer-reviewed door onderzoekers in Turkije, en één pre-print door onderzoekers in Frankrijk – zijn begonnen met het leggen van een alarmerend verband tussen een ongeneeslijke, degeneratieve hersenziekte, de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD), en het experimentele Covid-19 vaccin, meldt The Gateway Pundit.

CJD is een “zeldzame” ziekte die wordt veroorzaakt door abnormale besmettelijke eiwitten in de hersenen die “prionen” worden genoemd, aldus de NHS. Hoewel de aanwezigheid van prionen niet noodzakelijk gevaarlijk of dodelijk is, zullen de eiwitten degeneratieve hersenschade veroorzaken indien zij ziek worden of verkeerd gevouwen worden. Zodra dit proces begint, zullen de slecht functionerende prionen andere cellen blijven corrumperen, wat leidt tot een prognose die altijd fataal is.

Op dit moment is CJD niet te genezen. Er zijn geen behandelingsmogelijkheden. De diagnose is in wezen een doodvonnis, maar de symptomen sluimeren van oudsher verscheidene jaren voordat zij tot een dodelijke complicatie leiden.

Helaas lijkt dat niet het geval te zijn met de nieuwe gevallen van CJD die in verband zijn gebracht met het vaccin. De ziekte ontwikkelt zich in een alarmerend en ongekend tempo. Zozeer zelfs dat het team van Franse onderzoekers hun bezorgdheid heeft geuit over het feit dat de experimentele mRNA-vaccins rechtstreeks bijdragen tot het ontstaan van een nieuwe, agressievere vorm van CJD.

Volgens de Franse studie werden in totaal 26 gevallen van door vaccinatie veroorzaakte CJD in het onderzoek betrokken.

Ten tijde van de publicatie van de studie waren maar liefst 20 van de 26 CJD-patiënten reeds aan de ziekte overleden. Bovendien stelden de onderzoekers vast dat er “meer dan 50 gevallen” van de dodelijke ziekte waren die zich voordeden na het nemen van de experimentele vaccins.

Hoewel het traditioneel wel tien jaar duurt voordat de symptomen zich openbaren, bleek uit de studie dat de symptomen in deze nieuwe gevallen slechts 11,38 dagen na de inenting begonnen op te treden. In deze gevallen sterven de getroffen personen aan de ziekte in minder dan 5 maanden tijd (4,76 maanden).

Uit de Franse pre-print:

“…wij analyseren de gelijktijdigheid van gevallen, die zich in verschillende Europese landen hebben voorgedaan, tussen de eerste doses van het Pfizer of Moderna mRNA vaccin en het plotseling en snel optreden van de eerste symptomen van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, die gewoonlijk verscheidene jaren vergt voordat de eerste symptomen worden waargenomen…

…Wij herinneren vervolgens aan de gebruikelijke geschiedenis van deze gevreesde subacute ziekte, en vergelijken die met deze nieuwe, uiterst acute, prionziekte, die op de voet gevolgd wordt na vaccinaties. In enkele weken tijd zijn in Frankrijk en Europa meer dan 50 gevallen van een bijna spontaan optreden van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob opgedoken, zeer kort na de injectie van de eerste of tweede dosis vaccins van Pfizer, Moderna of AstraZeneka”.

Onderzoekers waren ook in staat om de waarschijnlijke oorzaak van de plotseling optredende CJD na de vaccinatie te identificeren. Toen de vaccins voor het eerst werden gesynthetiseerd, was de genetische samenstelling gebaseerd op de oorspronkelijke virusstam – die een priongebied op zijn spike-eiwit had.

Er is aangetoond dat dit spike-eiwit en het priongebied in het experimentele mRNA interageren met menselijke cellen en de waarschijnlijke boosdoener zijn voor de agressievere versie van CJD, aldus de Franse pre-print.

Van The Epoch Times:

…toen de informatie over het spike-eiwit in een vaccin werd verwerkt als onderdeel van de mRNA- en adenovirusvaccins, werd ook het priongebied opgenomen.

Als onderdeel van het natuurlijke cellulaire proces, zodra het mRNA in de cellen is opgenomen, zal de cel de mRNA-instructies omzetten in een COVID-19 spike-eiwit, waardoor de cellen gaan geloven dat ze geïnfecteerd zijn zodat ze een immunologisch geheugen creëren tegen een component van het virus…

Een Amerikaanse studie heeft gespeculeerd dat een verkeerd gevouwen spike-eiwit op zijn beurt een verkeerd gevouwen priongebied kan creëren dat in staat kan zijn tot interactie met gezonde prionen om schade te veroorzaken, wat kan leiden tot de ziekte van CJD.”

In het peer-reviewed onderzoek uit Turkije, dat net voor de Franse studie werd gepubliceerd, werden ook plotselinge CJD-gevallen vastgesteld die zich voordeden na het toedienen van een van de experimentele vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca. Maar in plaats van dat het gemiddeld meer dan 11 dagen duurt voordat de symptomen verschijnen, ontdekten de onderzoekers dat de ziekte zich 10x sneller manifesteert – één enkele dag na de vaccinatie.

Uit de peer-reviewed studie:

Meldingen van neurologische problemen nemen toe voor de klinische presentatie van COVID19…

…De ziekte van Creutzfeldt-Jakob, een spongiforme encefalopathie veroorzaakt door prionen, wordt gekenmerkt door een ernstige neurologische destructie, met een extreem hoge mortaliteit. In deze publicatie presenteerden wij een patiënt die was opgenomen in de Intensive Care van de Universiteit van Pamukkale met de neurologische bevindingen die zich ontwikkelden na het COVID-19 vaccin (CoronaVac, Sinovac Life Sciences, Beijing, China). De patiënt overleed als gevolg van de progressieve neurologische stoornissen…

…Het optreden van acute neurologische symptomen na vaccinatie met Covid-19 suggereerde dat er een bijwerking zou kunnen zijn gerelateerd aan het vaccin. Onderdrukking van de immuniteit na vaccinatie kan het ontstaan van de prionziekte hebben versneld of het begin van de ziekte kan toeval zijn. Om de diagnose CJD in verband te kunnen brengen met het vaccin, moet het oorzakelijk verband tussen beide worden aangetoond. Daarom zijn verdere studies op dit gebied noodzakelijk.”

Uiteindelijk riepen onderzoekers (terecht) op tot meer onderzoek naar deze kwestie – Welnu, dat is precies wat het team van Franse onderzoekers heeft gedaan, en volgens een van de hoofdauteurs van die studie – Dr. Jean-Claude Perez – bevestigen de nieuwe bevindingen het ergste – er is een nieuwe, agressievere vorm van CJD.

Van Dr. Perez:

“Dit bevestigt de radicaal andere aard van deze nieuwe vorm van CJD, terwijl voor de klassieke vorm enkele tientallen jaren nodig zijn.”

Voeg CJD toe aan de lijst van mRNA vaccin gruwelen. We komen echt ruimte te kort.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nieuw rapport van de Britse overheid: COVID-vaccinatie verhoogt risico op overlijden en doodt honderdduizenden na vijf maanden

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties