Ons wordt altijd verteld dat migratie nodig is tegen de vergrijzing, maar politici liegen, altijd, over alles. Migranten komen niet om het werk te doen waar wij te oud voor zijn, migranten worden hier naar toe gehaald om ons te vervangen.

Als het doel zou zijn de beroepsbevolking op peil te houden, zou je verwachten dat allereerst de eigen bevolking op peil gehouden zou worden. Een gratis eerste huis voor jonge stelletjes en een premie voor elk kind dat ze maken (onder Ghadaffi kon het), maar het tegenovergestelde gebeurt; huizen en de kindpremies (kinderbijslag) gaan naar buitenlanders. De eigen jeugd wordt hormoonblokkers aangeraden terwijl hun geslachtsdelen verwijderd worden. Het is een uitroeiingsoorlog niet minder.

“Nieuwe gegevens tonen aan dat Duitslands migrantengolf van 2015/16 weinig geschoolde arbeidskrachten bracht,” ReMix News, 30 mei, 2022:

Van de meer dan 1 miljoen migranten die tijdens de migrantengolf 2015/16 naar Duitsland kwamen, leven er nog steeds bijna 900.000 van Hartz IV, het sociale uitkeringsstelsel van het land.

Volgens het Duitse federale arbeidsbureau hebben slechts 460.000 van de Syriërs, Afghanen, Somaliërs, Irakezen en andere migranten uit het Midden-Oosten en Afrika die in 2015/16 in Duitsland aankwamen, werk, en meer dan de helft van hen heeft ongeschoold werk. Veel van de migranten die werk hebben, ontvangen ook sociale uitkeringen vanwege hun lage inkomens.

Daarnaast zijn 670.000 migranten werkloos of op zoek naar werk, waarvan 235.000 werklozen en 437.000 werkzoekenden. Van beide groepen heeft 88 procent geen beroepskwalificaties.

De Duitsers zijn bijna uitgeroeid: 25% van de inwoners is niet-Duits en 50% van de jeugd

Deze informatie is naar voren gekomen uit een antwoord van de federale regering op een verzoek van Alternatief voor Duitsland (AfD) parlementslid René Springer. De gegevens van het Bundesagentur für Arbeit hebben te maken met de acht meest voorkomende asiellanden van herkomst: Afghanistan, Eritrea, Irak, Iran, Nigeria, Pakistan, Somalië en Syrië.

Het percentage vluchtelingen dat van een standaarduitkering leeft, is bijna twee keer zo hoog als het percentage vluchtelingen met een baan en heeft zich gestabiliseerd op 66 procent. Ter vergelijking: 5,6 procent van de Duitsers valt in het Hartz IV-quotum voor sociale uitkeringen….

“Ondanks alle eufemismen van de regering en de gevestigde media kan de massale immigratie in onze sociale stelsels niet langer worden ontkend”, aldus Springer, die eraan toevoegde dat de miljarden aan belastingen die aan integratiemaatregelen zijn besteed, tot nu toe ondoeltreffend zijn besteed….


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Coudenhove-Kalergi plan – De genocide op de volkeren van Europa

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties