Een nieuwe studie door Israëlische onderzoekers onthulde een toename van meer dan 25 procent in cardiovasculaire noodoproepen bij jonge mannen en vrouwen. Er werd geen vergelijkbare toename gevonden als gevolg van Covid-infectie.

Israëlische gezondheidsautoriteiten hebben toegegeven dat vaccins letsel veroorzaken bij jonge volwassenen, meldt Free West Media. Een studie gepubliceerd in Nature toonde een toename aan van cardiovasculaire complicaties met het risico op myocarditis na het ontvangen van een tweede vaccindosis wordt nu geschat op 1 op 3000 tot 1 op 6000 bij mannen van 16 tot 24 jaar.

“De bevindingen wekken bezorgdheid over door vaccins veroorzaakte onopgemerkte ernstige cardiovasculaire bijwerkingen en onderstrepen het reeds vastgestelde oorzakelijke verband tussen vaccins en myocarditis, een frequente oorzaak van onverwachte hartstilstand bij jonge personen.”

De studie uitgevoerd door Israëlische onderzoekers, met behulp van gegevens van Israël National Emergency Medical Services (EMS), onthulde de toename van noodoproepen vanwege “hartstilstand en acuut coronair syndroom EMS in de 16-39-jarige bevolking” tussen 2019 en 2021.

Er werd een stijging van meer dan 25 procent vastgesteld met “verhoogde vaccinatiepercentages” en meer prikken “worden geassocieerd met een verhoogd aantal CA [hartstilstand] en ACS [acuut coronair syndroom]”. Daarentegen heeft de proef “geen statistisch significant verband gedetecteerd tussen de COVID-19-infectiepercentages en de wekelijkse CA- en ACS-oproepen”.

Terwijl de gevaren van myocarditis voor jonge mannen wijdverspreide aandacht hebben gekregen, toonde deze studie een gelijkaardig risico aan voor jonge gevaccineerde vrouwen.

Myocarditis is bekend als een “belangrijke oorzaak van plotselinge, onverwachte sterfgevallen bij volwassenen jonger dan 40 jaar en wordt verantwoordelijk geacht voor 12-20 procent van deze sterfgevallen,” merken de auteurs van de studie op. Zij voegen eraan toe dat hun bevindingen werden bevestigd door onderzoekers in Duitsland en Schotland.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Britse regering geeft toe dat hoog percentage van alle gehospitaliseerde kinderen myocarditis oplopen door Covid-injecties

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
8 maanden geleden

Het aanzetten of dwingen iemand deze gifprikken te laten nemen moet derhalve dus als POGING TOT MOORD gekwalificeerd worden.

Dat onze overheid hiermee vervallen is tot een criminele organisatie is gewoon een feit dat we onder ogen moeten zien.