In het licht van de schietpartij in het medisch centrum van Tulsa deze week, wordt er veel aandacht besteed aan geweld in ziekenhuizen. Elke daad van massaal geweld tegen onschuldige mensen is weerzinwekkend, maar we mogen niet vergeten dat artsen en chirurgen in Amerika en de rest van de wereld systematisch en dagelijks medisch geweld plegen tegen patiënten.

Voor de goede orde, er zijn veel chirurgen en artsen die fantastische mensen zijn en die levens redden in plaats van ze te beëindigen. Spoedeisendehulp dokters, bijvoorbeeld, redden elke dag vele levens. Traumachirurgen brengen mensen terug van de rand van de dood na industriële ongevallen, autowrakken, ongelukken en andere oorzaken. Niet alle artsen en chirurgen zijn slechte mensen. Maar een verrassend aantal van hen is dat wel, schrijft Mike Adams.

Artsen en chirurgen plegen elke dag medisch geweld tegen onschuldige patiënten in Amerika en over de hele wereld:

  • Sommige chirurgen verminken kinderen uit winstbejag als onderdeel van “transgenderisme” operaties die permanente misvormingen veroorzaken.
  • Bijna alle artsen doden patiënten met dodelijke vaccins en schenden daarmee hun eed van Hippocrates om “geen kwaad te doen”. Ze doen niet eens basisonderzoek naar de veiligheid van vaccins of de ingrediënten ervan. Ze injecteren blindelings talloze patiënten en veroordelen velen van hen tot de dood.
  • De meeste praktiserende artsen hebben gehoorzaam levensreddende behandelingen onthouden aan covid-patiënten toen zij daartoe werden bevolen door “autoriteiten” zoals de HHS en de CDC. Zij onthielden ivermectine, hydroxychloroquine en andere heilzame therapeutica die levens hadden kunnen redden. Het onthouden van levensreddende behandelingen is een vorm van medisch geweld.
  • Veel artsen in Amerika namen deel aan de beademingsapparaten-moord op covid-patiënten, waarbij vaak verstikking door de beademing werd gecombineerd met remdesivir-schade (aan nieren en longen), wat resulteerde in onnodige sterfgevallen. Zelfs toen zij werden gewaarschuwd om met deze mislukte praktijken te stoppen, gingen zij ermee door en doodden zij nodeloos talloze slachtoffers.
  • Allerlei artsen nemen routinematig deel aan de massamoord op mensenbaby’s via abortusprocedures die een einde maken aan een mensenleven en een kloppend menselijk hart tot zwijgen brengen. Dit wordt allemaal gevierd door politiek links, dat openlijk pleit voor de moord op mensenbaby’s en voor het kinderlokken van jonge kinderen die niet via abortus worden vermoord.
  • Bijna alle artsen schrijven dodelijke medicijnen voor aan kinderen, tieners en volwassenen, waardoor elk jaar meer dan 100.000 Amerikanen sterven aan de gevolgen van door de FDA goedgekeurde medicijnen, zoals statine-medicijnen, bloeddrukverlagers en zelfs psychiatrische medicijnen die leiden tot gewelddadigheden en zelfmoord.
  • Sommige chirurgen in Amerika, China en andere landen houden zich openlijk bezig met het oogsten van organen van levende patiënten omdat de handel in orgaantransplantaties zo lucratief is. Deze week nog werd in een artikel in de Wall Street Journal onthuld dat het Journal of Transplantation honderden gevallen heeft gedocumenteerd van Chinese chirurgen die organen hebben weggenomen bij levende patiënten (d.w.z. bij patiënten die nog niet dood waren verklaard). Erger nog, chirurgen hebben het kloppende hart van levende patiënten verwijderd als onderdeel van hun orgaanoogstoperaties. Zoals de WSJ schrijft: “… In plaats van te wachten tot de gerechtelijke autoriteiten de gevangene hadden geëxecuteerd, voerden de artsen de executie zelf uit – door hartextractie.”

Dit betekent dat in veel gevallen, chirurgen moordenaars zijn. Zij zijn de beulen. Dit is meer dan medische wanpraktijk… dit is medische moord.

Orgaanoogst, bloedoogst en kinderhandel in Amerika

Het schokkende is dat dit ook in Amerika gebeurt. De FDA geeft openlijk toe organen te oogsten van geaborteerde menselijke baby’s om hun medische experimenten op “gehumaniseerde muizen” uit te voeren.

Doomlord Fauci financierde gruwelijke wetenschappelijke experimenten waarbij de hoofdhuid van geaborteerde foetussen op ratten getransplanteerd werd

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Techbedrijven steken miljarden in startups die het bloed van kinderen willen oogsten voor verjonging en het stoppen van veroudering

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
8 maanden geleden

De bevolking wordt totaal voorgelogen dat organen voor transplantatie worden weggenomen bij overledenen.

Dit is een flagrante leugen: organen van doden zijn niet geschikt voor transplantatie.

Deze organen worden steeds weggenomen bij levende mensen in (kunstmatige) coma, die voor het gemak juridisch “hersendood” worden verklaard.

Verzet U tegen de gruwelijke miljardenbusiness van orgaantransplantatie en leg de verklaring van verzet af bij uw gemeentehuis!

Liberté
Liberté
8 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Beste Hagar,

Bespaar je de moeite van verzet.

Komt u of ik na flink ongeval in ziekenhuis met 50% overlevingskans en bv die vette rooie duitse overheerser met 20% kans als hij een orgaan krijgt dan ben je al 10x opengesneden voordat ze het “foutje” toegeven metceen rotsmoes over registers.

We hadden deze waanideeën nooit moeten toestaan.

Liberté
Liberté
8 maanden geleden

het oogsten van organen van levende patiënten

Dat is gewoon de enige manier. De auteur laat hier een steek vallen

De hele smerige orgaanwet is LIJFEIGENSCHAP

Jema
Jema
8 maanden geleden

Het beste is de hele door overheid gestuurde gezondheidszorg op te doeken.

https://youtu.be/-Mja4aWJVP8  Dr Peter Glidden
 
 
https://youtu.be/49yHdhkW3w0   Selma Eikelenboom