Deze 6 migranten verkrachtten een 15-jarig meisje in Hamburg in september 2020.

Het aantal groepsverkrachtingen in Duitsland neemt snel toe. Terwijl er in 2018 ongeveer 300 zaken waren, waren dat er vorig jaar al bijna 700. Buitenlanders zijn massaal oververtegenwoordigd onder de verdachten. AfD-parlementslid Brandner spreekt van “geïmporteerde misdaad”.

Bijna elke tweede verdachte van een groepsverkrachting heeft geen Duits staatsburgerschap, meldt Manfred Ulex. Dit is het resultaat van een antwoord van de federale regering op een kleine vraag van Stephan Brandner (AfD), lid van de Bondsdag, waarover de redactie beschikt. Voor het jaar 2021 werden 677 groepsverkrachtingen geregistreerd en werden in 462 gevallen verdachten geïdentificeerd. In 2018 waren er nog ongeveer 300 van dergelijke overtredingen.

Het gaat hier om “geïmporteerde misdaad en misdadigers”, zei Brandner verontwaardigd, “alleen al het aandeel van geregistreerde niet-Duitse verdachten bedraagt immers 47 procent, en dat bij een aandeel van buitenlanders in Duitsland van ongeveer 13 procent”. Alleen het Duitse staatsburgerschap wordt in de statistieken opgenomen. Er wordt geen rekening gehouden met de etnische achtergrond of een eventueel ander, buitenlands staatsburgerschap van de verdachten.

Sterke stijging van groepsverkrachtingen sinds 2015

Brandner, die ook juridisch adviseur van de AfD-parlementsfractie is, schat dan ook dat het aandeel van buitenlandse daders bij groepsverkrachtingen in werkelijkheid ruim boven de helft ligt. “Minister van Binnenlandse Zaken Faeser moet zich eindelijk over deze kwestie buigen en er vastberaden voor strijden dat dergelijke toestanden in Duitsland niet meer bestaan.”

Sinds 2015 is het aantal groepsverkrachtingen in Duitsland omhoog geschoten, net als het aandeel buitenlandse daders. Dat bleek eind 2019 uit een onderzoek van de parlementaire fractie van de AfD. Groepsverkrachtingen zijn vaak geen zogenaamde relatiemisdrijven, waarbij dader en slachtoffer elkaar kenden. Dit verklaart ten dele waarom het ophelderingspercentage betrekkelijk laag is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Berlijn: proces groepsverkrachting – rechter belooft voorwaardelijke straf voor de daders, boete voor het slachtoffer

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
8 maanden geleden

Dit betreft moslims uit het midden-oosten. Voor hen is dit hun normale gedrag.

Wanneer zal men dit in willen zien?

Eddy
Eddy
8 maanden geleden

Waar is de Duitse man die zijn vrouwen hiertegen beschermt? Als Duitland nog een S.A. en een S.S. had zou dit nooit gebeurt zijn.

stukatotherescue
stukatotherescue
8 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Helaas zal zo’n beweging de kop worden ingedrukt door de dombo’s die zich laten afmaken..

Doordenker-2
Doordenker-2
8 maanden geleden

En weldra zal de groep waaruit de meeste daders afkomstig zijn ook kunnen beschikken over oorlogswapens, die door het Westen aan Oekraïne geleverd werden, en dan ze helemaal niet meer te stoppen zijn.
Het domme volk ondervindt steeds meer gevolgen van het beleid dat door de politici gevoerd wordt waarvoor het zelf gestemd heeft. Als deze kiezers komen klagen, verdienen ze eigenlijk nog een extra stamp onder hun kont.

eric
eric
7 maanden geleden

Oppakken en dezelfde straf geven die ze daar krijgen.