De bisschop is van mening dat “de volgende truc van de misdadigers die de wereld regeren kunstmatig gecreëerde hongersnood zal zijn” en dringt er bij de Europeanen op aan om voedsel in te slaan zolang het nog te koop is, meldt RAIR.

Op 15 mei 2022 sprak de omstreden Britse bisschop Richard Williamson zijn steun uit voor de speciale militaire operatie van de Russische Federatie in Oekraïne. Hij noemde Rusland het laatste obstakel voor de Eén Wereld Orde. Globalisten hebben er naar verlangd om de wereld te regeren door middel van een autoritaire één-wereld regering die soevereine natie-staten zal vervangen.

“Onder de staatshoofden is er maar één die het opneemt tegen de krachten van het kwaad. Reken niet op Boris Johnson in Engeland. Reken niet op Macron in Frankrijk. Reken maar niet op Draghi in Italië. Het is Vladimir Poetin, die misschien geen engel en geen heilige is, maar niettemin een man van intelligentie en grote moed. En aan het hoofd van Rusland heeft hij de middelen om op te staan tegen de één wereld regering,” zei bisschop Williamson in een toespraak tot de parochianen van een van de kerken in Warschau.

Volgens de bisschop “vechten de Russen in Oekraïne, maar niet op zo’n manier om Oekraïne te vermorzelen of te verpletteren en te vernietigen.” In dit verband herinnerde Williamson aan het doel van de speciale operatie, verwoord door Poetin: de denazificatie en demilitarisatie van Oekraïne. “Maar het dwaze Europa,” vervolgde de bisschop, “volgt de orders van de Verenigde Staten in hun poging om Rusland te verpletteren.”

Globalisten: De wereld zal doodhongeren over 6 maanden vanaf nu

Williamson gelooft dat “de volgende truc van de criminelen die de wereld regeren kunstmatig gecreëerde hongersnood zal zijn” en dringt er bij de Europeanen op aan om voedsel in te slaan nu het nog gekocht kan worden.

“Ze hebben de Covid-truc uitgehaald; ze hebben de Oekraïne-truc uitgehaald, dat Rusland sinds 2014 aan het provoceren is. Rusland moest zich verdedigen. De echte agressor is niet wie hij lijkt. Amerikaanse agenten provoceren Rusland al enkele jaren vanuit Oekraïne”, aldus de bisschop.

Williams betreurde dat voor veel Amerikanen, die meestal christen zijn, hun echte religie nu politiek is, en “velen van hen uit patriottisme Rusland willen vernietigen omdat Rusland het laatste obstakel is voor een Verenigde Wereldorde.”

Bisschop Williamson is een Engelse traditionalistische bisschop die vroeger in gemeenschap met de katholieke kerk stond en zich verzet tegen de veranderingen in de kerk die door het Tweede Vaticaans Concilie tot stand zijn gebracht. De 82-jarige priester was oorspronkelijk lid van de Society of Saint Pius X (SSPX). Vervolgens werd hij geëxcommuniceerd; deze excommunicatie werd in 2009 opgeheven. Williamson werd door Duitse rechtbanken veroordeeld voor het ontkennen van de Holocaust en het aanzetten tot deze opvattingen.

De controversiële bisschop gelooft ook dat de islamitische terreuraanslagen van 11 september niet door buitenlanders zijn uitgevoerd, maar in scène zijn gezet door de Amerikaanse regering. Hij heeft ook gezegd dat de islamitische bomaanslagen van 7 juli 2005 in Londen ook een “inside job” waren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Poetin: ‘Nieuwe Wereldorde’ laat economie bewust instorten als onderdeel van ‘Grote Reset’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties