De Bilderberg Groep vergadert op dit moment achter gesloten deuren in Washington D.C. en niemand mag er over praten. Ondanks het hoge profiel en de uber-machtige aard van de gasten, is er geen enkel artikel in de reguliere media dat bericht over de bijeenkomst van de geheimzinnige groep.

Ze zeggen dat als je wilt weten wie er over je heerst, je moet uitzoeken wie je niet mag bekritiseren. In het geval van Bilderberg, lijkt het erop dat hun macht nog extremer is. Vergeet het om hen te bekritiseren. De media mag niet eens over ze praten. Jarenlang werd ontkend dat de Bilderberg Groep zelfs maar bestond. Het blijkt dat geheime genootschappen bestaan, en deze wereldwijde elite groep houdt de media en alle anderen buiten.

De geopolitieke draai van Rusland en China weg van het Westen is de belangrijkste focus van de bijeenkomst van dit jaar, volgens een persbericht, maar misschien interessanter is dat de Bilderberg Groep ook zal praten over een potentiële wereldwijde financiële crash, in het bijzonder hoe een “continuïteit van de regering” te verzekeren te midden van omwentelingen in de economie, meldt Infowars.

“Opgericht in 1954, is de Bilderberg bijeenkomst een jaarlijkse conferentie die ontworpen is om de dialoog tussen Europa en Noord-Amerika te bevorderen,” staat in het persbericht. “Elk jaar worden tussen de 120 en 140 politieke leiders en deskundigen uit het bedrijfsleven, de financiële wereld, de arbeidswereld, de academische wereld en de media uitgenodigd om deel te nemen aan de bijeenkomst.

“Ongeveer tweederde van de deelnemers komt uit Europa en de rest uit Noord-Amerika; ongeveer een kwart uit de politiek en de regering en de rest uit andere vakgebieden.”

De Bilderberg Groep heeft ook een openbare lijst van aanwezigen vrijgegeven, waaronder Pfizer CEO Albert Bourla, voormalig Google CEO Eric Schmidt, Sen. Kyrsten Sinema (D-AZ), en CIA directeur William J. Burns.

De wereldwijde bank- en financiële sector zijn ook goed vertegenwoordigd op de bijeenkomst, volgens de lijst.

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissenger, die onlangs voor controverse zorgde door te suggereren dat Oekraïne grondgebied zou moeten afstaan om een einde te maken aan zijn oorlog met Rusland, zal ook aanwezig zijn.

Toch is het opmerkelijk dat Oekraïne als allerlaatste gespreksonderwerp op de lijst staat; de algemene geopolitieke herschikking – en de daaruit voortvloeiende economische repercussies – krijgen veel meer belang.

“De Bilderberg bijeenkomst is een forum voor informele discussies over belangrijke kwesties,” voegde het persbericht eraan toe. “De bijeenkomsten worden gehouden onder de Chatham House Rule, die stelt dat deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar dat noch de identiteit noch de affiliatie van de spreker(s) noch van enige andere deelnemer mag worden onthuld.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Rand Paul: ‘Elite wil een wereldregering, het is geen samenzweringstheorie’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties