Feministische schrijfster Naomi Wolf heeft een scherpe waarschuwing doen uitgaan over de bedoelde of onbedoelde effecten van de experimentele mRNA COVID-19 injecties: Volgens Wolf veroorzaken ze een grootschalige “babysterfte” die neerkomt op “genocide”.

In een Substack post van 29 mei, benadrukte de auteur en journalist – die vorig jaar van Twitter werd geschorst nadat ze alarm sloeg over verstoringen van de menstruatiecyclus in verband met de coronavirus injecties – een analyse die wordt uitgevoerd door een team van onderzoekers die actief de 55.000 Pfizer documenten doorkammen die zijn vrijgegeven door de U.S. Food and Drug Administration (FDA) na een gerechtelijk bevel. Eerder had de FDA 75 jaar gevraagd om de cruciale documenten volledig vrij te geven, meldt LifeSite.

Volgens Wolf, dienen de 3000 “hoog gekwalificeerde artsen, biostatistici,” en “medische fraude onderzoekers” verbonden aan Steven Bannon’s War Room en de Daily Clout, een media bedrijf dat Wolf mede heeft opgericht, “de mensheid door het lezen van deze documenten en ze uit te leggen in lekentaal”.

Na erop te hebben gewezen dat, volgens de documenten, Pfizer en de FDA wisten dat de COVID-19 injecties er niet in slaagden infecties te voorkomen en bijdroegen aan een groot aantal bijwerkingen (waaronder een gerapporteerde 1.223 sterfgevallen), concentreerde Wolf zich op de impact die de injecties lijken te hebben gehad op zwangere en zogende moeders en hun baby’s.

EXPLOSIEF: Rechter beveelt Pfizer, FDA om documenten vrij te geven - Duizenden gedood door de injecties binnen een maand

“De voortplanting zelf is, opzettelijk of niet, het doelwit van de MRNA-vaccins”

Volgens Wolf’s lezing van de analyse, waren de FDA en Pfizer zich ervan bewust dat het mRNA, het spike eiwit en de lipide nanodeeltjes in de experimentele COVID injecties “niet op de injectieplaats in de deltoide bleven,” in plaats daarvan reisden ze naar de bloedbaan – en, voor vrouwen, de eierstokken.

“Er kan inderdaad sprake zijn van toevallige genocide,” zei Wolf. “De voortplanting zelf is, opzettelijk of niet, het doelwit van de mRNA-vaccins.”

“En als je weet dat de voortplanting wordt geschaad, en baby’s en foetussen worden geschaad, en je weet dat dit op grote schaal gebeurt, wat iedereen bij Pfizer en bij de FDA die deze documenten hebben gelezen, wisten – en als je niet stopt – wordt dat dan uiteindelijk geen genocide?” zei ze.

Documenten onthullen dat Pfizer-vaccin lawine van miskramen en doodgeboorten veroorzaakte

Spontane abortus, neonatale sterfte, intra-uteriene sterfte na de injecties

Hoewel zwangere vrouwen specifiek werden uitgesloten van Pfizer’s COVID vaccin klinische studies (wat leidt tot scepsis over de geldigheid van beweringen dat de medicijnen betrouwbaar veilig en effectief zouden kunnen zijn voor zwangere moeders), wees Wolf erop dat 270 vrouwen zwanger werden tijdens de studie, zoals de documenten zelf vermelden.

LifeSiteNews heeft verslag gedaan van de zwangerschap-gerelateerde gegevens van de COVID injectie die door de FDA zijn vrijgegeven, waarbij werd opgemerkt dat maar liefst 238 van de 270 zwangere vrouwen de uitkomsten van hun zwangerschap na ontvangst van de injectie niet hadden gerapporteerd.

Van de 32 vrouwen die wel de resultaten meldden, verloren 27 van hen hun baby’s via spontane abortus (23), vroeggeboorte met neonatale dood (2), of spontane abortus met intra-uteriene dood (2).

Verminderde borstvoeding, onvermogen om melk te produceren

In haar Substack-post wees Wolf ook op aanwijzingen in de documenten dat “sommige gevaccineerde moeders verminderde melkproductie hadden, of helemaal geen melk konden produceren,” wanneer ze probeerden hun pasgeborenen te voeden. Anderen hadden last van verkleurde melk, waarbij één gevaccineerde moeder verklaarde dat haar moedermelk blauwgroen van kleur was.

In een vooronderzoek dat door Wolf werd aangehaald, werden “verwaarloosbare hoeveelheden” petroleum (PEG) uit de vaccins aangetroffen in de moedermelk van gevaccineerde vrouwen, maar werd erkend dat grotere onderzoeken nodig zouden zijn om het risico voor zuigelingen die borstvoeding krijgen, volledig te begrijpen.

“Omdat er geen baby’s stierven in het korte tijdsbestek van de kleine studie, concludeerde de studie dat zogende baby’s geen echte nadelige gevolgen ondervonden van gevaccineerde moeders,” zei Wolf. “Maar de studie volgde deze arme baby’s niet, met hun erkende slapeloosheid en hun bevestigde darmklachten, om te zien of ze werkelijk ‘bloeiden’ – in gewicht toenamen en zich normaal ontwikkelden.”

“Op basis van zulke gebrekkige wetenschap werd vrouwen verzekerd dat de vaccins ‘veilig en effectief’ waren voor hen en hun zogende baby’s,” zei ze.

Het tekort aan babyvoeding en de vraag naar genetisch gemodificeerde “BioMilq”

Dezelfde FDA die verzuimde de potentiële schade voor baby’s als gevolg van de mRNA shots te signaleren, zat ook achter de rampzalige sluiting van de Abbot babyvoedingfabriek in Michigan dit voorjaar, merkte Wolf op.

Het tekort aan zuigelingenvoeding dat samenviel met klaarblijkelijke borstvoedingsproblemen bij gevaccineerde moeders, bracht Wolf ertoe haar aandacht te richten op degenen die van de crisis profiteren.

Prominente elites zoals Bill Gates, Jeff Bezos en Mark Zuckerberg hebben onlangs “geïnvesteerd in een startup genaamd ‘BioMilq’ – die in het laboratorium gekweekte moedermelk produceert uit melkcellen,” aldus Wolf.

“Verslagen over deze startup bevatten deze Frankenstein-achtige taal alsof dit normaal is,” zei ze, en citeerde een CNN-stuk waarin werd uitgelegd dat “Het BIOMILQ-team zijn product maakt van cellen die zijn genomen van menselijk borstweefsel en melk, gedoneerd door vrouwen in de lokale gemeenschap, die in ruil daarvoor een Target giftcard krijgen.”

Onderzoek gestart na mysterieuze toename van sterfgevallen bij pasgeboren babys

“En nu sterven de baby’s”

Wolf verklaarde verder in haar schrijven van 29 mei dat studies uit Canada, Schotland en Israël aantonen “dat baby’s onevenredig sterven, tijdens en na 2021, in sterk gevaccineerde landen, en dat pasgeborenen onevenredig sterven als ze gevaccineerde moeders hebben versus niet-gevaccineerde moeders.”

De Schotse autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld nadat zij een “abnormale piek” hadden vastgesteld in het aantal sterfgevallen onder pasgeborenen na de invoering van de vaccinaties, met een sterftecijfer dat bijna twee keer zo hoog was als in het beginstadium. Het is onduidelijk hoeveel van de moeders van de baby’s volledig waren gevaccineerd.

Ondertussen in Canada vertelde Dr. Daniel Nagase, een arts uit Alberta die zijn ziekenhuis moest verlaten omdat hij drie COVID-patiënten (die allemaal levend uit het ziekenhuis naar huis gingen) met ivermectine had behandeld, aan een verslaggever dat hij tussen januari en juli van 2021 op de hoogte was gebracht van 86 doodgeborenen in Waterloo, Ontario.

“Normaal zijn het maar vijf of zes doodgeborenen per jaar. Dus ongeveer één doodgeborene per twee maanden is het gebruikelijke percentage,” zei hij. “Dus om plotseling naar 86 doodgeborenen in zes maanden te gaan, dat is hoogst ongebruikelijk. Maar de belangrijkste bevestiging die we hebben uit het Waterloo, Ontario rapport is dat alle [moeders van de] 86 doodgeborenen volledig waren gevaccineerd.

Voor Wolf heeft het bewijs dat door het team van War Room en Daily Clout in de Pfizer documenten aan het licht is gebracht, haar doen geloven dat Pfizer, de FDA en leden van het Wereld Economisch Forum (WEF) “het hebben gemunt op het vrouwelijke lichaam, met zijn vermogen om leven te verwekken, te dragen, te baren en te voeden”.

“Ze hebben het gemunt op de omgeving van de menselijke foetus, een van de heiligste ruimtes op aarde, zo niet de heiligste,” zei ze. “En dat weten ze.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


CDC Wetenschappers hebben data gemanipuleerd om aan te tonen dat de Covid-19 vaccins veilig zijn voor zwangere vrouwen 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties