Volgens een rapport dat in opdracht van de regering van het Verenigd Koninkrijk (VK) is opgesteld, moet het hele land binnen tien jaar de meeste vliegreizen en tegen 2050 alle vliegreizen verbieden om te voldoen aan de onmogelijk te realiseren wetten inzake klimaatverandering.

Verenigd Koninkrijk wil alle vliegreizen verbieden tegen 2050

“In haar laatste belangrijke daad als premier heeft Theresa May de Britse klimaatveranderingswet gewijzigd om ons te verplichten alle broeikasgasemissies in het VK tegen 2050 te elimineren. Dit besluit is gebaseerd op goede klimaatwetenschap, was een antwoord op een grote golf van maatschappelijk protest en heeft al navolging gevonden in 60 andere landen,” aldus het Absolute Zero-rapport dat in opdracht van de Britse regering is opgesteld.

Volgens de auteurs van het rapport is de enige manier waarop de Britse regering aan haar Absolute Zero-verplichtingen kan voldoen het geleidelijk uitbannen van alle vliegreizen, waarbij in 2050 een algeheel verbod wordt ingevoerd, totdat de regering een manier kan bedenken om vliegtuigen te produceren die op geen enkel moment tijdens de productie of het gebruik van een vliegtuig broeikasgassen produceren, meldt The Counter Signal.

Het zou niet gezegd hoeven te worden, maar dit is absoluut onmogelijk.

Niettemin zeggen de auteurs dat “Alle luchthavens behalve Heathrow, Glasgow en Belfast zullen sluiten” tussen 2020-2029 en “Alle resterende luchthavens zullen sluiten” tegen 2050.

Als we de recente chaos op Europese luchthavens zien, dan zijn ze al begonnen met het beleid om vliegen voor de gewone man onmogelijk te maken. Of je moet in toeval geloven.

Bonussen voor grootverdienende miljardairs: EU stelt privévliegtuigen vrij van kerosinebelasting - Klaus Schwab betaalt niks

De auteurs gaan verder en zeggen dat volgens de huidige wetgeving de volgende veranderingen in het dagelijks leven moeten worden doorgevoerd, omdat ze in 2050 allemaal illegaal zullen zijn: stop met het gebruik van vliegtuigen; stop met alle scheepvaart; neem de trein in plaats van de auto; deel ritjes; gebruik een elektrische auto; verminder het energieverbruik, inclusief en vooral verwarming; verminder het gebruik van kunstmest; verminder het gebruik en de invoer van cement en staal, enzovoort.

De auteurs zeggen dat een geleidelijke beperking van de consumptie van rood vlees ook noodzakelijk zal zijn, aangezien lams- en rundvlees in het VK tegen 2050 verboden zullen zijn.

“Bovendien vereist het naleven van de wet van onze Climate Change Act dat we stoppen met alles wat uitstoot veroorzaakt, ongeacht de energiebron. Dit vereist dat we stoppen met het eten van rund- en lamsvlees – herkauwers die methaan vrijgeven als ze gras verteren – en veel mensen zijn al begonnen over te schakelen op meer vegetarische diëten”, staat in het rapport te lezen.

Dit is nogal een verbazingwekkend voorstel, aangezien de auteurs zeggen dat onder de klimaatveranderingswetgeving alle kunstmestgebruik “sterk verminderd” zal moeten worden, net als alle verwerkte voedingsmiddelen, en de totale energie die nodig is om voedsel te koken of te vervoeren met 60 procent van het huidige niveau moet worden verminderd.

Rusland is de grootste kunstmestproducent en energieleverancier ter wereld. In dit licht zijn de sancties die Rusland rijker maken en het Westen vernietigen in ene begrijpelijk. De sancties zijn niet gericht tegen Rusland, maar tegen het Westen.

Het Verenigd Koninkrijk zal dus geen vlees produceren, geen kunstmest gebruiken voor de productie van groenten, de invoer van andere voedingsmiddelen beperken om de uitstoot van broeikasgassen te vermijden, en geen verwerkt voedsel produceren of invoeren als vervanging.

Het is niet duidelijk wat de auteurs en de regering verwachten dat de bevolking van het Verenigd Koninkrijk in 2050 zal eten, als ze al iets verwachten. Alles bij elkaar lijkt dit een beleid van ellende en dood te zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Regeringsrapport uit 2019 bewijst dat Lockdown werd ingevoerd om te voldoen aan “Zero Carbon” doelen, niet vanwege Covid-19

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Steven
Steven
8 maanden geleden

Alleen de Privé-Jets blijven uiteraard rondvliegen!

Peter
Peter
8 maanden geleden

Ik ben blij dat ik in 2050 niet meer leef…. tjonge wat een kutwereld gaat dat worden.

En de jeugd vindt het allemaal prima. Die worden op scholen zo gehersenspoeld die kunnen zelf niet meer nadenken en in opstand komen.

Petra
8 maanden geleden

Vernietiging en dood zijn het doel.

Alleen een idioot ziet dat niet.