In het verleden, als je durfde te suggereren dat de wereld werd gecontroleerd door kwaadaardige psychopathische “elites” vastbesloten om het menselijk ras tot slaaf te maken, dan werd je beschouwd als een aluminiumfolie hoed dragende “samenzweringstheoreticus” en kreeg je waarschijnlijk te horen dat je meer buiten moest komen. Hoe de tijden veranderen. Fast forward naar 2022 en de kwaadaardige psychopathische elites proberen niet eens te doen alsof ze niet vastbesloten zijn om ons leven te vernietigen.

Met zijn jaarlijkse topconferenties in Davos probeert het Wereld Economisch Forum (WEF) van Klaus Schwab zijn invloed op de wereld te legitimeren en te normaliseren door een panel van wereldleiders het evenement te laten bijwonen en er te laten spreken.

Een snelle blik op de lijst van deelnemers aan deze bijeenkomsten onthult het ongelooflijke bereik en de invloed van de organisatie. De grootste namen in de media, politiek, zakenwereld, wetenschap, technologie en financiën zijn vertegenwoordigd op het WEF.

 

In dit stuk staan nog veel meer namen vermeld:

Het WEF en de pandemie

Volgens de mainstream media komen de groten en goeden in Davos bijeen om onderwerpen als “ongelijkheid, klimaatverandering en internationale samenwerking” te bespreken. Deze simplistische beschrijving lijkt op maat te zijn gemaakt om de gemiddelde burger verveeld te doen geeuwen. Maar de onderwerpen op het WEF gaan veel dieper en donkerder dan “ongelijkheid”.

Volgens sommige Nederlandse politici is het slechts een ‘praatclub’.

Vigilant Citizen meldt: Door de jaren heen hebben mensen op het WEF een aantal zeer verontrustende dingen gezegd, waarvan geen enkele de nodige media-aandacht heeft gekregen. In feite, als men de onderwerpen samenvoegt, die door het WEF worden verdedigd, komt er een overkoepelend thema naar voren: De totale controle over de mensheid, gebruik makend van media, wetenschap en technologie, terwijl democratieën worden hervormd tot een wereldregering.

Wanneer men het heeft over de “mondiale elite”, doelt men meestal op een kleine groep rijke en machtige individuen die buiten de landsgrenzen opereren. Via verschillende organisaties komen deze niet-gekozen individuen in het halfgeheim bijeen om beleid te bepalen dat zij op mondiaal niveau toegepast willen zien.

Het Wereld Economisch Forum (WEF) zit hier middenin. Met zijn jaarlijkse bijeenkomsten in Davos probeert het WEF zijn invloed op de democratische landen van de wereld te legitimeren en te normaliseren door een panel van wereldleiders het evenement te laten bijwonen en er te laten spreken.

Een eenvoudige blik op de lijst van deelnemers aan deze bijeenkomsten onthult het ongelooflijke bereik en de invloed van de organisatie. De grootste namen in de media, politiek, zakenwereld, wetenschap, technologie en financiën zijn vertegenwoordigd op het WEF.

Pagina 34 (van de 58) van de lijst van deelnemers aan de bijeenkomst in Davos in 2022. Grote namen, grote bedrijven, grote invloed.
Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

#10 Regeringen infiltreren

Het minste wat men kan zeggen is dat Klaus Schwab, de oprichter en het hoofd van het WEF, geen fan is van democratie. In feite ziet hij het als een obstakel voor een volledig geglobaliseerde wereld.

In het WEF-rapport van 2010, getiteld “Global Redesign“, stelt Schwab dat een geglobaliseerde wereld het best wordt beheerd door een “zelfgekozen coalitie van multinationals, regeringen (onder meer via het VN-systeem) en geselecteerde maatschappelijke organisaties (CSO’s)”. Dit is precies het tegenovergestelde van een democratie.

Hij stelde dat regeringen niet langer “de overheersende spelers op het wereldtoneel” zijn en dat “de tijd is gekomen voor een nieuw stakeholder-paradigma van internationaal bestuur”. Om die reden beschreef het Transnational Institute (TNI) het WEF als “een stille mondiale staatsgreep” om het bestuur vast te leggen.

In 2017 gaf Schwab op de John F. Kennedy School of Government van Harvard onbeschaamd toe wat door de massamedia voortdurend wordt afgedaan als een “complottheorie”: Het WEF “penetreert” regeringen over de hele wereld.

Schwab zei:

“Ik moet zeggen, als ik nu namen noem, zoals mevrouw (Angela) Merkel en zelfs Vladimir Poetin, enzovoort, zij zijn allemaal Young Global Leaders van het World Economic Forum geweest. Maar waar we nu heel trots op zijn, is de jonge generatie, zoals premier [Justin] Trudeau, de president van Argentinië, enzovoort.

We dringen door tot de kabinetten. Zo was ik gisteren op een receptie voor premier Trudeau en ik weet dat de helft van zijn kabinet, of zelfs meer dan de helft van zijn kabinet, eigenlijk Young Global Leaders van het World Economic Forum zijn. (…) Het is waar in Argentinië en het is waar in Frankrijk, met de president – een Young Global Leader.”

In deze voortreffelijke toespraak stelt Schwab onomwonden dat Angela Merkel van Duitsland, Vladimir Poetin van Rusland, Justin Trudeau van Canada, en Emmanuel Macron van Frankrijk door het WEF zijn “geprepareerd”. Hij voegt er zelfs aan toe dat minstens de helft van Canada’s kabinet bestaat uit vertegenwoordigers die verkocht zijn aan de agenda van het WEF. Dit is geen samenzweringstheorie. Dit is de absolute waarheid, bevestigd door het hoofd van het WEF zelf.

Het Economisch Wereldforum spreekt over "Mind Control met behulp van geluidsgolven"

#9 Mind Control met behulp van geluidsgolven

In 2018 was een van de gespreksonderwerpen op het WEF “Mind Control Using Sound Waves” (lees mijn volledige artikel daarover hier). Ik heb deze titel niet aangepast voor sensatiezucht, dat zijn precies de woorden die het WEF gebruikte.

Dit is de titel van een echt artikel dat op de officiële website van het WEF is gepubliceerd. Het werd om onduidelijke redenen verwijderd, maar het is nog steeds te bekijken in de webarchieven.

In het artikel wordt de technologie aangeprezen als een mogelijke behandeling voor de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer. Het artikel stelt echter ook dat “het je kan genezen, verslaafd kan maken en je kan doden”. Het kan ook worden gebruikt om de geest van een persoon volledig te controleren, op afstand. In het artikel staat:

“Ik zie een dag komen waarop een wetenschapper in staat zal zijn te controleren wat iemand in zijn geestesoog ziet, door de juiste golven naar de juiste plaats in zijn hersenen te sturen. Ik denk dat de meeste bezwaren vergelijkbaar zullen zijn met de bezwaren die we nu horen tegen subliminale boodschappen in advertenties, alleen veel heftiger.

Deze technologie is niet zonder risico van misbruik. Het zou een revolutionaire gezondheidszorgtechnologie voor de zieken kunnen zijn, of een perfect controle-instrument waarmee de meedogenlozen de zwakken controleren. Deze keer echter, zou de controle letterlijk zijn.”

De conclusie van het artikel: Niemand kan wetenschappers ervan weerhouden deze technologie te ontwikkelen. Om misbruik te voorkomen zou het gereguleerd moeten worden door organisaties zoals … het WEF. Dat komt goed uit, want sommige bedrijven die deze technologie ontwikkelen, maken deel uit van het WEF. Ziet u waar dit heen gaat?

Complottheorie komt uit - De CEO van Pfizer, Albert Bourla, praat over een elektronische pil die een biologische microchip bevat

#8 pillen die microchips bevatten

Nogmaals, deze titel klinkt als een vergezochte samenzweringstheorie, slim geformuleerd voor sensatiezucht. Dat is het niet. Hier is een video van de bijeenkomst van het WEF in 2018 waar Albert Bourla, de CEO van Pfizer, het heeft over pillen die microchips bevatten.

Bourla zegt:

“FDA keurde de eerste ‘elektronische pil’ goed, als ik het zo mag noemen. Het is in feite een biologische chip die in de tablet zit en die, zodra je de tablet inneemt en hij oplost in je maag, een signaal afgeeft dat je de tablet hebt ingenomen. Dus stel je de toepassingen van dat voor, de naleving. De verzekeringsmaatschappijen zouden weten dat de medicijnen die patiënten moeten nemen, ze ook nemen. Het is fascinerend wat er op dit gebied gebeurt.”

Is dit gebied werkelijk fascinerend? Of volkomen dystopisch? Zoals Bourla zelf zei: Stel je de naleving voor. Dit soort technologie kan gemakkelijk de deur openen naar allerlei snode toepassingen. Sindsdien heeft COVID Pfizer in een machtspositie gebracht die een farmaceutisch bedrijf nooit eerder heeft gezien.

Net als Pfizer, gebruikt ook het WEF COVID om zijn agenda te bevorderen.

Great Reset: WEF viert lege binnensteden en vernietigde winkels als succes

#7 Lof voor massale lockdowns

In 2020 en 2021 werden steden over de hele wereld onderworpen aan massale en drastische lockdowns, die leidden tot banenverlies, zelfmoorden, overdoses drugs, isolement, geestelijke gezondheidsproblemen, huiselijk misbruik, faillissementen en dakloosheid. Tijdens deze afschuwelijke periode konden kinderen maandenlang niet naar school en mochten ze in feite niet met andere kinderen omgaan. Een groot aantal kleine en middelgrote bedrijven werd vernietigd, terwijl grote ondernemingen het hoofd boven water hielden.

Ondanks dit alles kon het WEF zijn liefde voor drastische, levensvernietigende lockdowns niet verbergen. Het heeft zelfs een surrealistische video uitgebracht met de titel “Lockdowns are still improving cities around the world”. Hier is dit stukje complete waanzin.

In de video wordt beweerd: “Lockdowns hebben de menselijke activiteit aanzienlijk verminderd … wat heeft geleid tot de stilste periode op aarde in decennia,” terwijl er dystopische beelden worden getoond van lege steden en vliegtuigen die aan de grond blijven hangen.

Volledig voorbijgaand aan het immense menselijke lijden dat door deze lockdowns wordt veroorzaakt, vond het WEF het allemaal de moeite waard omdat “de koolstofemissies in 2020 met 7% waren gedaald”.

Toen dit voor het eerst werd gepost, leidde het tot hevige reacties. Dus verwijderde het WEF de video hierboven en plaatste deze tweet.

 

Zoals u kunt zien, bleef het WEF, ondanks het verwijderen van de video, lockdowns aanprijzen. Dat komt omdat het WEF graag zou zien dat “covidian” leven permanent wordt.

#6 “Werp een blik in de toekomst”

Te oordelen naar de commentaren op YouTube en sociale media, hebben mensen een hekel aan de video’s van het WEF. Maar ze blijven komen. Omdat het hen niet kan schelen wat jij denkt. Ze willen gewoon hun zaadje van waanzin in je geest planten. In een video getiteld “Hoe ons leven er binnenkort uit zou kunnen zien” (lees mijn volledige artikel erover hier), nodigt het WEF kijkers uit om “een blik in de toekomst te werpen”. En het is SCHOKKEND. Het gaat er allemaal om het COVID-leven permanent te maken.

De video is gevuld met gemaskerde mensen, dispensers, en QR codes. Dit is de toekomst die ze willen. Dan, is er dit klompje waanzin.

Nee. Ga weg.

De video zegt trots:

“NASA heeft een systeem uitgevonden dat je kan identificeren aan de hand van je hartslag met een laser.”

Alsof dat nog niet genoeg is, toont de video kinderen die thuis vastzitten en via beeldschermen les krijgen. De video eindigt met het tonen van mensen die buiten maskers dragen, als gekken.

# 5 Aandringen op een Grote Reset

Zoals hierboven gezegd, ziet het WEF de pandemie als een “kans”. Het is niet alleen een kans om ons persoonlijk bestaan een nieuwe vorm te geven, maar ook om de hele wereldstructuur te herstructureren volgens de principes ervan. Het WEF noemt het “de Grote Reset”. Om deze Reset (die absoluut niemand wil) te promoten heeft het WEF een propagandavideo uitgebracht (hij voldoet echt aan de definitie van “propaganda”). Hier is hij in al zijn krankzinnigheid.

Toen ik in 2021 een artikel over deze video plaatste, waren de commentaren nog niet uitgezet. En ik nam een screenshot van de bovenste.

davos1 The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF)

davos2 The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF)

Deze korte video slaagt erin een ongelooflijke hoeveelheid subversieve boodschappen te bevatten. Het maakt zelfs “samenzweringstheorieën” belachelijk, terwijl het, verbazingwekkend genoeg, deze theorieën bevestigt.

davos6 The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF)

Een screenshot van de video. Meen je dat nou?

De video kondigde ook de “dood van het kapitalisme” aan.

davos9 The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF)

Nog een surrealistisch screenshot van de video.

Terwijl kapitalisme is gebaseerd op een zelfregulerend systeem van vraag en aanbod, wil de Grote Reset de manier waarop bedrijven worden geëvalueerd opnieuw definiëren aan de hand van nieuwe parameters. De belangrijkste: Naleving van de sociale en politieke agenda’s van de elite.

Tegen het einde, spreekt de verteller deze raadselachtige zin uit:

“En dat gaat allemaal over het krijgen van de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment”.

Hoewel de video niet helemaal uitlegt wat deze zin in het echte leven betekent, zijn de implicaties nogal huiveringwekkend. In plaats van succesvolle individuen en bedrijven de kans te geven organisch te groeien, zou het systeem van de elite ingrijpen om “de juiste mensen op de juiste plaats en op het juiste moment te krijgen”, in overeenstemming met haar agenda. Met andere woorden, het systeem zou worden opgetuigd en naleving van een bredere agenda zou verplicht zijn in een nieuwe economie.

De video eindigt met een oproep aan de kijkers om betrokken te raken. Maar natuurlijk ben je niet echt uitgenodigd voor het WEF. In feite willen ze uw vrijheid van meningsuiting “herijken”.

#4 ” Het opnieuw kalibreren” van de vrijheid van meningsuiting

Een gemakkelijke manier om te zien wie de wereldleiders zijn die door het WEF worden klaargestoomd, is door hun onophoudelijke gekrakeel tegen de vrijheid van meningsuiting. Ze hebben er een absolute hekel aan en roepen voortdurend op tot censuur en strenge regulering van het internet. Tijdens de bijeenkomst in Davos in 2022 verklaarde de Australische “eSafety-commissaris” Julie Inman Grant dat we een “kalibrering van het vrije woord” nodig hebben.

Grant zei:

“We bevinden ons op een plek waar de polarisatie overal toeneemt en alles binair aanvoelt terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Ik denk dus dat we moeten nadenken over een herijking van een hele reeks mensenrechten die online spelen. Je weet wel, van vrijheid van meningsuiting tot de vrijheid om vrij te zijn van online geweld.”

Hier roept Grant in wezen op tot censuur. Ze vindt zelfs dat de vrijheid van meningsuiting als mensenrecht moet worden “herijkt” met “online geweld” als excuus. Er bestaat niet zoiets als “online geweld”. Ze houden ervan om meningsuiting gelijk te stellen aan geweld. Het is een uiterst manipulatieve manier om China-achtige censuur te rechtvaardigen.

Vrije meningsuiting is in feite binair. Het bestaat of het bestaat niet. En zij willen duidelijk niet dat het bestaat.

# 3 Het volgen van uw kleren

Het WEF wil uw kleren controleren. En ze hebben er een video over gemaakt. Had ik al gezegd dat mensen WEF-video’s absoluut haten? Hier is er nog een die het bloed van de mensen doet koken.

Met het milieu als excuus (zoals gewoonlijk) kondigde het WEF de komst aan van kleding die is doorweven met “digitale paspoorten” die te allen tijde kunnen worden getraceerd. Deze kleding, die (uiteraard) door Microsoft wordt gesteund, zal naar verluidt tegen 2025 de markt overspoelen.

responsive large webp 7pUYf0Iw D Ro8Sc MHz2sV bEcvMugbcfuwYNwpMWk e1654105080196 The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF)

Ze willen echt overal RFID-chips en QR-codes.

Volgens het WEF zullen deze chips modemerken in staat stellen hun kleding door te verkopen. Ik heb geen idee hoe dat zou werken. In de video wordt zeker NIET vermeld dat deze technologie een geweldige manier zou zijn om mensen te volgen die hun smartphone hebben gedumpt.

Maar je smartphone dumpen zou wel eens … onmogelijk kunnen worden.

Wereld Economisch Forum: Smartphones zullen in je lichaam ingebouwd worden

#2 “Smartphones zullen tegen 2030 in je lichaam zitten”

Tijdens de bijeenkomst in Davos in 2022 beweerde Nokia CEO Pekka Lundmark dat tegen 2030 “smartphones rechtstreeks in het lichaam zullen worden geïmplanteerd.” Dit zou samenvallen met de komst van 6G-technologie, die naar verwachting tegen het einde van het decennium zal worden gelanceerd.

Deze site documenteert al jaren de onophoudelijke drang van de elite naar transhumanisme, de samensmelting van mens en machine. Ze proberen deze overgang te versnellen door dingen waar mensen niet zonder kunnen (zoals smartphones) beschikbaar te maken in transhumanistische vorm.

Merk je hun griezelige gretigheid om dingen in onze lichamen te stoppen?

# 1 “Je zult niets bezitten. En je zult gelukkig zijn.”

Dit is waarschijnlijk het meest dystopische moment in de geschiedenis van het WEF. In 2016 zei Ida Auken, een parlementslid in Denemarken:

“Welkom in 2030. Ik bezit niets, heb geen privacy, en het leven is nog nooit zo goed geweest”.

Het WEF vond die quote zo mooi dat het erover tweette.

weftweet The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF)

Het WEF heeft ook een video gemaakt (die iedereen absoluut haatte) met de titel “8 voorspellingen voor de wereld in 2030”. Hier is een screenshot.

cover4 e1654106256396 The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF)

Het WEF houdt ervan zijn “voorspellingen” in een onvoorwaardelijke vorm te formuleren, alsof ze een onvermijdelijkheid zijn. Maar kijk eens naar deze lachende man. Hij is duidelijk gelukkig. Dank u WEF!

Een artikel op de website van het WEF legt uit:

“Ik bezit niets. Ik heb geen auto. Ik heb geen huis. Ik bezit geen apparaten of kleren,” schrijft het Deense parlementslid Ida Auken. Winkelen is een verre herinnering in de stad van 2030, waarvan de inwoners schone energie hebben en op afroep lenen wat ze nodig hebben. Het klinkt utopisch, tot ze vermeldt dat elke beweging van haar wordt gevolgd en dat buiten de stad grote groepen ontevredenen leven, het ultieme visioen van een in tweeën gespleten samenleving.

In deze dystopische toekomst, zijn er geen producten die je kunt bezitten. Alleen “diensten” die worden gehuurd en geleverd met behulp van drones. Dit systeem zou alle mensen volledig afhankelijk maken van WEF-gestuurde bedrijven voor elke basisbehoefte. Er zou absoluut geen autonomie zijn, geen vrijheid, en geen privacy. En jij zult gelukkig zijn.

Voorzitter Alibaba schept op over de ontwikkeling van een individuele koolstofvoetafdruk tracker

Eervolle vermelding: Individuele koolstofvoetafdruk tracker

Tijdens de bijeenkomst in Davos in 2022 kondigde J. Michael Evans, voorzitter van de Alibaba Group, de ontwikkeling aan van een “individual carbon tracker”.

Opnieuw gebruikt het WEF het milieu om het microbeheer van menselijk gedrag te bevorderen. Evans zegt dat de tracker kan controleren “waar ze reizen, hoe ze reizen, wat ze eten en wat ze consumeren op het platform”.

Merk op dat hij het voornaamwoord “zij” gebruikt en niet “wij” omdat hij dat ding in geen geval gaat gebruiken. Ik ook niet.

Conclusie

Bij het bekijken van deze lijst, worden twee gemeenschappelijke thema’s duidelijk. Het eerste thema is “penetratie”. Het WEF wil regeringen binnendringen door middel van “wereldleiders” (alias Manchurian kandidaten). Het wil ook ons lichaam binnendringen via pillen, microchips, en vaccins. Het wil ook onze gedachten binnendringen door middel van geluidsgolven, censuur en propaganda.

Het andere thema is “controle”. Ze willen controleren wat we denken, waar we heen gaan, wat we zeggen, wat we eten, en wat we dragen.

Dit alles gezegd zijnde, hoe kunnen we de waanzin van het WEF tegengaan? Hoe kunnen wij hen wegstemmen als zij nooit zijn weggestemd ? Een eerste stap zou zijn om – op alle regeringsniveaus – vertegenwoordigers te kiezen die niets met het WEF te maken willen hebben. Als onze verkozen ambtenaren het WEF zouden behandelen als de schurkachtige, onwettige organisatie die het is, zou zijn invloed sterk worden verminderd.

Ten tweede kunnen wij elk bedrijf boycotten dat deel uitmaakt van het WEF. Ik besef dat dit gemakkelijker gezegd dan gedaan is, omdat veel van deze bedrijven virtuele monopolies zijn. Maar als wij stoppen hen ons geld te geven, zullen zij stoppen ons geld te gebruiken om ons leven te vergiftigen.

Dan bezitten ze niets meer. En zullen we allemaal gelukkig zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ontmaskerd: Klaus Schwab’s School voor Covid Dictators, Plan voor de ‘Great Reset’ (Video’s)

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
9 maanden geleden

Eerste stap: zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn, al dan niet met een groepje.
Produceer zoveel mogelijk je eigen voedsel, zorg voor een waterfiltersystseem. Op kleine schaal, zoals een huishouden, is zonne-energie mogelijk een oplossing. Leer vaardigheden aan die je kunt gebruiken en waarmee je iets hebt om te kunnen verhandelen.
En daarbij, vermijd de grote bedrijven als amazon en google zo veel mogelijk. Ik zelf heb gemerkt dat ik veel minder koop, minder online bestel en heel veel zaken uit mijn leven heb gegooid. Minder uit eten, eigen voedsel is lekkerder en goedkoper. Vrijwel geen frisdrank, chips, chocola etc meer (ik merk dat trouwens ook aan mijn gewicht). Geen merkkleding, gewoon degelijke kleding die dan wel niet modieus is, maar wel lang meegaat.

Eddy Elyn
9 maanden geleden

MEVROUW LAGARDE (IMF) DE TAAL DIE U GEBRUIKT OVER ONZE OUDERE GENERATIES IS EEN ONMENSELIJKE, ONRECHTVAARDIGE, RONDUIT WALGELIJKE BELEDIGING VOOR DE GANSE MENSHEID.
GEZOND OF NIET … DOE HET VOOR DE KINDEREN … MET DAT WALGELIJK STATEMENT SUGGEREERT HET WEF OOK DAT OUDEREN MOETEN OVERWEGEN OM DE HAND AAN ZICHZELF TE SLAAN VIA EUTHANASIE.
“OUDE MENSEN LEVEN TE LANG EN DIT IS EEN RISICO VOOR DE WERELDWIJDE GEMEENSCHAP. “
NOOIT … GIJ LICHTZINNIGHEID …. KUN JIJ NOG IEMAND ANDERS VAN DE WEF DE KENNIS EN DE WAARDEN EN NORMEN DIE OUDEREN IN HUN GANSE LEVEN HEBBEN OPGEBOUWD OP WAARDE SCHATTEN.
IK ZOU BLADZIJDEN NODIG HEBBEN OM OP WELKE GEBIEDEN DAN OOK ZIJ MEER GEDAAN VOOR MENSHEID DAN JULLIE VANUIT JULLIE HOGE TORENS.
iK GEEF TOE: DE ECHTE WERKERS KUNNEN NIET WEKELIJKS NAAR DE KAPPER GAAN, KUNNEN NIET MET EEN PRACHTIG GEMANICUURD OMHOOG GESTOKEN VINGERTJE, KUNNEN NIET MET PEPERDURE MERKKLEDING EN DITO SCHOENEN PRONKEN. MAAR DAT HEBBEN ZE OOK NIET NODIG !
WAT ,GIJ SINISTERE, SUGGEREERT IS DAT MENSEN DIE GANS HUN LEVEN PRODUCTIEVE LEDEN GEWEEST ZIJN HET NIET MEER VERDIENEN OM TE LEVEN.
MEVROUW LAGARDE … HOU OUD BENT U ? … EN WAT HEBT U IN FEITE BETEKENT VOOR DE VOLGENDE GENERATIES ? … ENZ ENZ

       
file:///C:/Users/Eddy/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg
   

Monique
Monique
9 maanden geleden

Agenda 2030 maakt deel uit van een grotere agenda: Agenda21
Dit filmpje moet je zien (en delen met zoveel mogelijk anderen!!!!)