Een universiteit in de Verenigde Staten moet beginnen met het aanpassen van de beoordeling aan het ras van de student, aangezien sommige raciale groepen slechter presteren dan andere.

Volgend jaar zullen docenten van Oak Park en River Forest High School beginnen hun beoordelingssysteem aan te passen aan de huidskleur of etniciteit van de studenten. Het nieuwe systeem heet “Transformative Education Professional Development & Grading”.

De reden voor de verandering is dat ze de beoordeling “gelijker” willen maken, omdat is opgemerkt dat zwarte studenten niet zo goed presteren als blanken. Volgens de school komt dit omdat sommige beoordelingscriteria “discriminerend voor zwarten” kunnen zijn.

In de toekomst zullen zwarte leerlingen vergeven worden voor verzuim, zich misdragen op school of het niet inleveren van hun opdrachten, terwijl blanke leerlingen zich aan de regels moeten blijven houden.

Zwarte studenten kunnen niet falen

Verder moeten docenten werken met ‘competence based grading’, wat onder meer inhoudt dat zwarte leerlingen niet mogen falen. Dit moet “op termijn effect hebben”, zegt de school.

Leraren en personeel bij OPRFHS zullen doorgaan met het noodzakelijke proces om cijferverbeteringen aan te brengen die onze kernwaarden weerspiegelen“, stelt het curriculum.

De school heeft statistieken opgesteld over hoe de verschillende raciale groepen presteren in lessen en tests. Bijvoorbeeld over het percentage raciale groepen dat niet slaagt voor hun tests, namelijk 77 procent van de zwarten, 49 procent van de Hispanics, 27 procent van de Aziaten en 25 procent van de blanke studenten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Rutgers professor over Blanken: “We moeten deze moederneukers uitschakelen!”

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Doordenker-2
Doordenker-2
8 maanden geleden

In Vlaanderen heeft men ook vastgesteld dat de kennis van de leerlingen aan het dalen is.
Met veel politiek rond de pot draaiende blabla wordt verkondigd dat dit door de foute manier van lesgeven door de leraars zou kunnen komen.
Over de ‘elephant in the room’ dat de daling van de gemiddelde kennis een gevolg zou kunnen zijn van de influx van leerlingen met laag IQ uit derde wereld landen wordt omwille van politiek correcte redenen natuurlijk niet gesproken.

Petra
8 maanden geleden

In Nederland gebeurt dit op informele wijze al heel lang.

Een ieder die nog uit zijn ogen durft te kijken heeft reeds gezien dat een islamitische Drs of Dr niet gelijkwaardig is aan een blanke Drs of Dr. Hoe minder exact de studierichting des te erger het is.

Waarom denkt u dat de gemiddelde islamitische academicus bij de overheid werkt en bijna nooit in het bedrijfsleven? Nou, dit is dus de reden.

Johan P
Johan P
8 maanden geleden

Interessant, want dat is dus verboden in de grondwet.
Daarnaast ook interessant omdat er nog steeds rechtszaken lopen tegen ten minste 1 universiteit omdat studenten van aziatische afkomst zwaar de dupe zijn van dit systeem. Deze universiteit hield bij het toegangsexamen ook rekening met ras, dus zwarten kregen 10 bonuspunten, latino’s 5 bonuspunten, blanken 0 en aziaten kregen 5 strafpunten. Allemaal om het ‘gelijk’ te laten zijn.

Verontruste
Verontruste
8 maanden geleden

Eigenlijk een bekentenis van het in de us gangbare systeem dat het niet meer rotter kan worden dan het nu is