De omstandigheden lijken de Verenigde Staten en Rusland steeds dichter bij een gruwelijke krachtmeting te brengen. Als ik in het Witte Huis zou zitten, zou ik alles doen wat in mijn macht ligt om een uitweg uit deze puinhoop te vinden. Helaas is de man die momenteel onze natie leidt een heethoofd in een vergevorderde staat van geestelijk verval, en hij wordt omringd door het slechtste team voor buitenlands beleid in de geschiedenis van de V.S. Dat is een recept voor een ramp, maar de meeste Amerikanen lijken er volledig van overtuigd te zijn dat een totale oorlog met Rusland uiterst onwaarschijnlijk is. De meesten van ons lijken te denken dat we het conflict in Oekraïne kunnen blijven laten escaleren zonder daar ooit ernstige gevolgen van te ondervinden. Helaas zien de Russen dat heel anders, schrijft Michael Snyder.

Op de Russische televisie wordt er voortdurend over gesproken hoe het conflict in Oekraïne eigenlijk een proxy-oorlog is tussen de Verenigde Staten en Rusland. Bijvoorbeeld, kijk eens naar dit recente citaat

Op de staatstelevisie 60 Minuten, kondigde presentatrice Olga Skabeeva aan: “Ik heb wat onaangenaam nieuws… Ook al zijn we methodisch de wapens aan het vernietigen die worden geleverd [aan Oekraïne], maar de hoeveelheden waarin de Verenigde Staten ze sturen dwingen ons om tot een aantal globale conclusies te komen. Misschien is het tijd om te erkennen dat de speciale operatie van Rusland in Oekraïne misschien tot een einde is gekomen, in die zin dat er een echte oorlog is begonnen: WWIII. We zijn gedwongen de demilitarisering uit te voeren, niet alleen van Oekraïne, maar van het hele NAVO-bondgenootschap.”

Helaas heeft ze helemaal gelijk dat de Derde Wereldoorlog nu begonnen is.

Laten we hopen dat er een manier wordt gevonden om het te stoppen voordat het tot een nucleaire oorlog komt.

Nucleaire oorlog is niet een onderwerp dat veel ter sprake komt op de Amerikaanse nieuwszenders, maar in Rusland wordt het regelmatig voorgesteld als een mogelijke optie

Vladimir Avatkov, van de Diplomatieke Academie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, zei: “U had het over WO III en de manier waarop de Amerikanen en de Polen op het grondgebied van Oekraïne optreden – we moeten daarbij denken aan de woorden van Vladimir Vladimirovitsj Poetin, die zei dat iedereen die probeert zich te mengen in de speciale militaire operatie een zware prijs zal betalen.” Skabeeva onderbrak: “We vergeten deze woorden van Vladimir Vladimirovitsj Poetin nooit, maar een groot aantal mensen staat al in de rij en probeert zich te bemoeien met de speciale operatie van Rusland op het grondgebied van Oekraïne. Het blijkt dat we moeten handelen – maar we moeten nog uitzoeken hoe we kunnen handelen zonder een nucleaire aanval uit te voeren.”

Als je zoiets leest, zou je tot op het bot moeten schrikken.

Als Russische journalisten en politici dit soort dingen zeggen, waarom nemen we ze dan niet serieus?

Verenigde Staten vernietigen

Onlangs nog sprak een prominente Russische politicus openlijk over het vernietigen van beide kusten van de Verenigde Staten met Sarmat intercontinentale ballistische raketten

De politicus, Alexie Zhuravlev, werd in de talkshow vergezeld door collega-parlementslid en Russische staatsspreekbuis Jevgeni Popov, de gastheer van het programma van de zender Rossiya 1.

De wetgever beweerde dat twee van de Russische Sarmat ‘Satan 2’ raketten de hele oostkust van Amerika zouden vernietigen – voordat hij eraan toevoegde dat er ook slechts “twee raketten voor de westkust” nodig zouden zijn.

“Vier raketten en er is niets meer over.”

De Sarmat intercontinentale ballistische raketten van Rusland zijn veel beter dan alles wat wij hebben, en wij hebben er geen verdediging tegen. Voor veel meer hierover, zie dit artikel en dit artikel.

Als de nood aan de man komt, geloof ik dat de Russen niet zullen aarzelen om hun kernwapens te gebruiken.

Onze leiders zouden moeten proberen een vreedzame uitweg uit deze crisis te vinden, maar in plaats daarvan blijven beide partijen de zaken alleen maar laten escaleren.

Joe Biden heeft net voor het eerst beloofd dat hij langeafstandsraketsystemen die doelen in Rusland kunnen raken aan Oekraïne zal geven

De Amerikaanse president Joe Biden heeft ermee ingestemd Oekraïne te voorzien van geavanceerde raketsystemen die met precisie Russische doelen op grote afstand kunnen raken, als onderdeel van een wapenpakket van 700 miljoen dollar dat naar verwachting woensdag zal worden onthuld.

De Verenigde Staten voorzien Oekraïne van raketsystemen voor de artillerie met hoge mobiliteit die doelen tot op een afstand van 80 km nauwkeurig kunnen raken, nadat Oekraïne “garanties” heeft gegeven dat ze de raketten niet zullen gebruiken om doelen binnen Rusland aan te vallen, aldus hoge ambtenaren van de regering.

Wat een ongelooflijk domme zet.

Is Biden helemaal gek geworden?

Als reactie houden de Russen raketoefeningen

De nucleaire strijdkrachten van Rusland houden oefeningen in een regio net ten noordoosten van Moskou.

Het besluit om deze oefeningen te beginnen komt slechts één dag nadat president Joe Biden zijn besluit aankondigde om geavanceerde raketsystemen naar Oekraïne te sturen, meldde de New York Post.

Volgens een onafhankelijk persbureau in Rusland nemen ongeveer 1000 Russische soldaten deel aan intense manoeuvres met meer dan 100 militaire voertuigen, waaronder Yars intercontinentale raketlanceerinrichtingen.

Jakkes.

Op dit moment levert de VS de meeste nieuwe militaire uitrusting voor de oorlog in Oekraïne, de meeste inlichtingen voor de oorlog in Oekraïne, en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Lloyd Austin heeft publiekelijk toegegeven dat we Oekraïners naar de VS halen om hen te trainen om terug te keren en mee te vechten in de oorlog.

En nu zijn we te weten gekomen dat de V.S. eigenlijk “offensieve hacking operaties” uitvoert tegen Rusland…

Generaal Nakasone bevestigde voor het eerst dat de VS offensieve hack-operaties uitvoerde ter ondersteuning van Oekraïne als reactie op de Russische invasie.

Hij zei tegen Sky News: “We hebben een reeks operaties uitgevoerd over het hele spectrum; offensief, defensief, [en] informatie-operaties.”

Wat denken we wel?

Zijn onze leiders echt zo roekeloos geworden?

Als er eenmaal een oorlog met Rusland uitbreekt, is er geen weg meer terug.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


In een verbazingwekkende draai geven Amerikaanse leugenmedia nu toe dat Oekraïne de oorlog aan het verliezen is

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
8 maanden geleden

Terwijl onze bevolking zich zorgen maakt over de stijgende prijs van benzine en zonnebloemolie, escaleert die belachelijke oekie oorlog verder in de richting van een totale nucleaire wereldoorlog.

En elke dag zien we die vreselijke duivelskop van Zelensky op TV nog meer wapens eisen.

Wat hebben onze volksvertegenmoordigers nodig om wakker te schieten uit hun politieke sofa’s? Waarom worden wij geregeerd door mensen die in een zalige droomwereld leven?

Die bende zwakzinnige trutten denken “als het te ingewikkeld wordt, dan haal ik gewoon een ziektebriefje bij mijn huisarts, en dan is het mijn probleem niet meer”.

Moeten er echt atoombommen beginnen vallen voordat eindelijk iemand die bende stomme geiten opzij duwt en een wereldbrand voorkomt?

Fred
Fred
8 maanden geleden

Televisie uit doen scheelt zoveel. Lekker leven.

sjef
8 maanden geleden

Laat het maar gebeuren, de politici willen het niet anders en dat zijn dan zogenaamde volksvertegenwoordigers. Er is amper een burger te vinden die een oorlog wil. Echter de sterke -zwakke politici – willen daadkracht tonen, maar wat ze juist niet hebben is daadkracht en al zeker geen hersens.

Het zou voor de planeet prima zijn als en na die vreselijke klap een ander soort mens de planeer meer gaat waarderen. Zie thans ook het geneuzel over een pakje sigaretten, of we niet iets anders te doen hebben zoals toeslagenaffaire, uit huis gezette kinderen en het aardgas slachtoffer. Steek daar potverdomme je kracht in. Alles voor de bühne, bah wat een land zijn we geworden.

Reint
Reint
7 maanden geleden

Als de Russen die Sarmats maar afvuren op de VS en niet op ons en de Yanks, de Britten en de Fransen niet de kans geven hun kernwapens op Rusland af te sturen.

Namets
Namets
7 maanden geleden

Wat zou ik toch graag zien dat Putin van Schurkenstaat US een grote Parkeerplaats maakt.
Helaas zullen dan wel miljoenen onschuldigen sterven.
Maar ik ben die Anti Rusland Propaganda en Censuur zo zat dat ik vaak denk gooi die bommen maar