Uit nieuwe cijfers die zijn gepubliceerd door het Britse Office for National Statistics blijkt dat de met Covid-19 gevaccineerde bevolking in Engeland in alle leeftijdsgroepen veel meer kans heeft om aan welke oorzaak dan ook te overlijden dan de niet-gevaccineerde bevolking, meldt The Expose.

Dit is het ondubbelzinnige bewijs dat de Covid-19-injecties dodelijk zijn geweest en nog steeds zijn, en patronen in de ONS-gegevens suggereren dat het vijf maanden na de vaccinatie duurt voordat de dodelijke gevolgen zich volledig realiseren.

Op 17 mei heeft het Office for National Statistics (ONS) zijn laatste gegevens gepubliceerd over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland, en deze hebben een hele reeks schokkende bevindingen aan het licht gebracht.

Zo weten we nu bijvoorbeeld dat volgens het ONS in Engeland 70.000 mensen zijn overleden binnen 28 dagen na vaccinatie met Covid-19, en 179.000 mensen zijn overleden binnen 60 dagen.

We weten nu ook dat Covid-19 vaccinatie het risico op overlijden van kinderen verhoogt tussen 8,100% en 30,200%.

Maar het blijkt dat wanneer je wat dieper in de gegevens graaft, je erachter komt dat Covid-19 vaccinatie in feite het sterftecijfer van iedereen binnen ongeveer 5 maanden verhoogt.

Tabel 1 van de ONS-dataset bevat cijfers over de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per vaccinatiestatus voor sterfgevallen tussen 1 jan 21 en 31 maart 22. De eerste injectie met Covid-19 werd in Engeland toegediend op 8 december 2021, en hier zijn de cijfers over het sterftecijfer naar vaccinatiestatus in de volgende 4 maanden –

Bron Data

Bron Data

De niet-gevaccineerden hadden zowel in januari als in februari 2021 aanzienlijk meer kans om aan een andere oorzaak dan Covid-19 te overlijden dan de gevaccineerden, voordat de percentages zich eind april leken te normaliseren.

Maar kijk eens wat er vanaf mei 2021 gebeurde –

Bron Data

Bron Data

Plotseling had de hele gevaccineerde bevolking meer kans om te sterven dan de ongevaccineerden door een andere oorzaak dan Covid-19, en deze trend heeft zich sindsdien maand na maand voortgezet. Het blijkt ook dat deze trend klopt met degenen die de Covid-19-injecties als eerste kregen.

De mensen in Engeland werden gevaccineerd in volgorde van leeftijd, waarbij de oudsten het eerst de Covid-19-injectie kregen.

De volgende grafiek toont de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per 100.000 persoonsjaren per vaccinatiestatus en leeftijdsgroep voor de maand mei 2021 –

Bron Data

Uit de cijfers blijkt dat in mei de drie leeftijdsgroepen met een hoger sterftecijfer onder de gevaccineerden de 70-79-, 80-89- en 90+-jarigen waren. De trend zet zich vervolgens voort in juni, waarbij de gevaccineerden van 60-69 jaar zich bij de club met het hoogste sterftecijfer aansluiten.

Bron Data

Daarna gaat het door tot in juli, wanneer de 50-59-jarigen tot de club met het hoogste sterftecijfer toetreden.

Bron Data

Deze gegevens wijzen er ofwel op dat de Covid-19-injecties ongeveer 5 maanden nodig hebben om het immuunsysteem volledig te decimeren tot een punt waarop de kansen van een persoon om aan om het even welke oorzaak te sterven aanzienlijk toenemen, of zij wijzen erop dat de Covid-19-injecties rechtstreeks duizenden mensen doden met een langzame en pijnlijke dood die gemiddeld 5 maanden duurt om te voltooien.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Schandaal’: Duitslands Hoogste Gerechtshof geeft toe dat Covid-vaccins schadelijk zijn, zelfs ‘dodelijk’ – maar handhaaft vaccinatieplicht (video)

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Verontruste
Verontruste
8 maanden geleden

En dus gaan ze vrolijk verder alsof er niets aan de hand is. En de goegemeente wordt maar langzaam wakker. Op tijd valt te betwijfelen.

leo
leo
7 maanden geleden

niet zo eenvoudig te lezen grafieken, er wordt niet vermeld hoeveel mensen er aan covid stierven en niet gerelateerde covid ziektes zijn moeilijk te duiden temeer omdat verwacht kan worden dat ziekenhuizen gevaccineerde covid doden liever als niet gerelateerd registreren. Bovendien vreemd dat zoveel niet gevaccineerden aan niet covid ziektes sterven (in het begin) die zouden dan toch juist eerder aan covid sterven maar deze vergelijkings mogelijkheid ontbreekt omdat alleen niet covid gerelateerde doden worden vermeld. Op dezelfde wijze kun je ook redeneren dat natuurlijk neemt het aantal doden aan niet covid gerelateerde ziektes toe bij de gevaccineerden., ze kunnen immers niet aan covid sterven, Ook hier ontbreekt de resonantie aan het aantal covid doden om hier een uitspraak over te kunnen doen. Niettemin een nuttige studie die het een en ander doet vermoeden.

Emanuel H.J.E van der Horst
Emanuel H.J.E van der Horst
7 maanden geleden
Antwoord aan  leo

Het blijven mRNA KING VENOM (COV) SATANISCHE GIFSPUITEN WAARAAN MENSEN DIRECT OF OP TERMIJN DOOD GAAN!

Bronnnen: E.M.A. + VAERS.

HOE DOM KUN JE ZIJN, OM BEWIJZEN ALS VERMOEDENS WEG TE ZETTEN!

Peter Rissing
Peter Rissing
7 maanden geleden

Vat die bewijzen nog even voor mij samen svp, Emanuel. Zwart op wit graag want ik ben ook een beetje dom.

Balou
Balou
7 maanden geleden
Antwoord aan  Peter Rissing

Indien je je enige moeite had gedaan zou je wel in kennis geweest zijn van deze talloze onomstootbare bewijzen. Maar ja, met de massa meelopen en zonder enig benul mee mekkeren met de kudde is veel gemakkelijker, alhoewel hoogst onverantwoordelijk, en kost geen moeite..