Als we tot op de bodem willen uitzoeken of en in welke mate vaccins bijdragen tot de dood van de gevaccineerden, zijn autopsies een cruciaal instrument. Dus waar zijn alle autopsies die ons kunnen helpen deze vragen te beantwoorden?

Afgelopen zomer drong de hoofd-patholoog van de Universiteit van Heidelberg, Dr. Peter Schirmacher, aan op veel meer autopsies van gevaccineerde mensen. Zijn team had net 40 autopsies uitgevoerd op mensen die binnen twee weken na vaccinatie waren overleden en concludeerde dat 30-40% van hen aan het vaccin was overleden, schrijft Will Jones.

Dr. Schirmacher waarschuwde voor een groot aantal niet-gerapporteerde sterfgevallen als gevolg van vaccinatie en betreurde dat pathologen de meeste patiënten die aan een vaccinatie overlijden, niet opmerken. Het probleem, zo legde hij uit, is dat gevaccineerde mensen gewoonlijk niet sterven onder klinische observatie.

De arts die het lijk onderzoekt legt geen verband met de vaccinatie en verklaart dat het om een natuurlijke dood gaat en de patiënt wordt begraven. Of hij verklaart een onduidelijke wijze van overlijden en de officier van justitie ziet geen schuld bij derden en geeft het lichaam vrij voor de begrafenis.

Duitsland verdonkeremaant zijn vaccinatiedoden

Dr. Schirmacher’s beweringen werden destijds door wetenschappers van de regering van tafel geveegd, maar hij bleef bij zijn standpunt. “De collega’s hebben absoluut ongelijk omdat zij deze specifieke kwestie niet deskundig kunnen beoordelen,” zei hij. Hij verduidelijkte dat hij voorstander is van de vaccins ter bestrijding van Covid en dat hij zich zelf heeft laten vaccineren, maar zei dat de voordelen en risico’s per persoon moeten worden afgewogen. Hij pleitte voor “individuele beschermingsoverwegingen” in plaats van iedereen snel te vaccineren.

In die tijd drong ook de Duitse federale vereniging van pathologen aan op meer autopsies van gevaccineerden. Johannes Friemann, hoofd van de werkgroep autopsie van de vereniging, zei dat dit de enige manier was waarop verbanden tussen sterfgevallen en vaccinaties konden worden uitgesloten of bewezen. De vereniging had al in maart 2021 een brief gestuurd aan de minister van Volksgezondheid Jens Spahn met het verzoek aan de Duitse deelstaatregeringen om de gezondheidsautoriteiten opdracht te geven autopsies ter plaatse te laten verrichten. Vijf maanden later, in augustus, was deze brief onbeantwoord gebleven.

Na de mediaberichten over zijn opmerkingen viel Dr. Schirmacher een merkwaardig stilzwijgen ten deel. Vandaag, tien maanden later, zijn er geen verdere autopsies door zijn groep gerapporteerd en zijn er geen verdere oproepen daartoe gehoord. Er zijn ook geen berichten over autopsies die specifiek zijn uitgevoerd op mensen die kort na de Covid-vaccinatie in andere landen zijn overleden – met uitzondering van de 15 die Dr. Arne Burkhardt tegen het einde van 2021 heeft verricht, waarbij in 14 van de 15 gevallen “duidelijk bewijs van door vaccinatie veroorzaakte auto-immuunachtige pathologie in meerdere organen” werd gevonden, maar die door alle gezondheidsautoriteiten en de mainstream media werden genegeerd.

Waar zijn alle autopsies om de rol van vaccins bij sterfgevallen na vaccinatie te onderzoeken, en waarom zijn Dr. Schirmacher en zijn collega’s stil geworden, nadat ze zo nadrukkelijk over de risico’s en de noodzaak hebben gesproken?

Dit lijkt erg veel op een doofpotaffaire en het zwijgen opleggen. Als dat niet zo is, waarom laten de regeringen dan geen autopsies uitvoeren om de zaak te laten rusten? Wat hebben ze te verbergen?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Twee top Pathologen onthullen verbazingwekkende resultaten van onderzoek naar tien sterfgevallen in verband met de Covid-19 Vaccins – “We hebben nog nooit zoiets gezien…”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Verontruste
Verontruste
8 maanden geleden

1936.

Eveline
Eveline
8 maanden geleden

Ik denk dat de farmaceutische mafia wat mensen heeft langs gestuurd bij dr.Schirmacher.