Mijn “COVID-19 Bioattack Smoking Gun” video met Ron Unz is de 170.000 views gepasseerd, schrijft Kevin Barrett. Aangezien een belangrijke verdachte van de COVID-19 bio-aanslag, Robert Kadlec, ook betrokken is in de apenpokken zaak, laten we eens kijken naar verschillende mogelijke smoking guns-die besproken werden tijdens het eerste deel van deze week’s False Flag Weekly News— over de apenpokkenterreur als weer een opzettelijk geënsceneerde gebeurtenis afkomstig van de Amerikaanse vleugel van de biologische oorlogsvoering gemeenschap.

Het grootste rokende pistool van COVID-19, zoals besproken in de Unz video, is de memo van de DIA die bewijst dat de Amerikaanse inlichtingendienst voorkennis had van de beginnende pandemie in Wuhan voordat het virus door iemand anders dan de daders kon worden opgemerkt. Zoals Ron Unz schrijft in zijn American Pravda: Our Coronavirus Catastrophe as Biowarfare Blowback? Ebook:

Het lijkt er dus op dat elementen van de inlichtingendienst van Defensie op de hoogte waren van de dodelijke virusuitbraak in Wuhan, meer dan een maand voor ambtenaren van de Chinese regering zelf. Tenzij onze inlichtingendiensten pionierswerk hebben verricht op het gebied van voorkennis, denk ik dat dit gebeurd kan zijn om dezelfde reden dat brandstichters de vroegste kennis hebben van toekomstige branden.

Een andere aanwijzing voor voorkennis van COVID is de Crimson Contagion oefening, geleid door Trump’s toenmalige biowar tsaar Robert Kadlec. Opnieuw geciteerd uit het Unz ebook:

Vanaf de begindagen van de regering beschouwden vooraanstaande Trump-functionarissen China als Amerika’s meest geduchte geopolitieke tegenstander, en orkestreerden zij een beleid van confrontatie. Van januari tot augustus 2019 organiseerde Kadlec’s departement de simulatieoefening “Crimson Contagion“, waarbij een gevaarlijke virale ademhalingsziekte hypothetisch zou uitbreken in China en zich uiteindelijk verspreiden naar de Verenigde Staten, waarbij de deelnemers zich concentreerden op de noodzakelijke maatregelen om de ziekte in dit land onder controle te krijgen. Als een van Amerika’s meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van biologische oorlogsvoering had Kadlec reeds aan het eind van de jaren negentig gewezen op de unieke doeltreffendheid van biowapens en wij moeten hem prijzen voor zijn aanzienlijke vooruitziendheid bij het organiseren van een grote virusepidemieoefening in 2019 die zo opmerkelijk veel leek op wat slechts een paar maanden later in de echte wereld begon.

Kadlec’s “voorkennis” wordt nog opmerkelijker in het licht van het feit dat hij niet alleen COVID zag aankomen en een aantal grote oefeningen organiseerde om de reactie van de VS te repeteren, slechts maanden voor de eigenlijke uitbraak, maar meer recentelijk ook heeft geprofiteerd van een paniek rond de apenpokken die op soortgelijke wijze was voorzien in “voorkennis”-oefeningen. Kadlec, ‘s werelds belangrijkste voorstander van biologische oorlogsvoering als een ontkenbaar middel om vijandelijke economieën aan te vallen, is een zakenpartner en handlanger van Fuad El-Hibri, oprichter van Bioport (nu Emergent Biosolution geheten), één van de twee bedrijven die producten aanbieden ter bescherming tegen de apenpokken. Bioport/Emergent zag de waarde van zijn aandelen stijgen in de nasleep van de apenpokkenpaniek, zoals gemeld door Whitney Webb. Het bedrijf lijkt te zijn gered van de ondergang door de apenpokken; het stond op het punt zijn federale contracten te verliezen, een zekere weg naar faillissement voor een bedrijf dat als enige klant de federale overheid heeft, als gevolg van problemen met de kwaliteitscontrole van het COVID-vaccin, toen, als bij toverslag, de apenpokken verscheen om het bedrijf redden.

En de apenpokken kwamen op het nippertje, precies op de dag die was voorspeld bij oefeningen van een jaar eerder. Zoals gerapporteerd door Childrens Health Defense:

In maart 2021 hield het Nuclear Threat Initiative (NTI), in samenwerking met de Munich Security Conference, een “simulatie-oefening over het verminderen van biologische dreigingen met grote gevolgen”.

Dit “fictieve oefenscenario” behelsde de simulatie van “een dodelijke, wereldwijde pandemie met een ongewone stam van het apenpokkenvirus die voor het eerst opdook in het fictieve land Brinia en zich in 18 maanden wereldwijd verspreidde.” … De fictieve startdatum van de apenpokken pandemie in deze oefening was 15 mei 2022.

Google, de ultieme arbiter van de waarheid over alles, vertelt ons dat de echte apenpokkenepidemie begon op 14 mei 2022:

Het nieuws over het UKHSA-rapport van 14 mei werd op 15 mei breed uitgemeten in de mainstream media. Dus de fictieve startdatum van de pokkenepidemie in de NTI-oefening van maart 2021, 15 mei 2022, werd op de een of andere manier de echte startdatum van de echte pokkenepidemie, iets meer dan een jaar nadat de oefening had voorspeld dat precies op die datum iets dergelijks zou gebeuren. Het behoeft geen betoog dat toevalligheidstheorie aanhangers van dit fenomeen een velddag hebben.

De timing wordt nog verdachter wanneer men bedenkt dat de WHO precies een week later, op 22 mei, haar met veel ophef aangekondigde (en veel geprotesteerde) Wereldgezondheidsvergadering houdt. De WHO probeert een wereldwijd pandemieverdrag erdoor te drukken dat een wereldwijd vaccinpaspoort instelt en de nationale soevereiniteit terzijde schuift om een uniforme mondiale reactie op toekomstige pandemieën op te leggen. Zoals de Washington Post berichtte, wordt de WHO geconfronteerd met “een viscerale, gepassioneerde online reactie die de Wereldgezondheidsorganisatie valselijk beschuldigt van samenzwering om de macht van nationale regeringen over te nemen”. Om dat verzet te overwinnen, zou het, vanuit het standpunt van de WHO, zeker nuttig zijn om een nieuwe wereldwijde pandemie te hebben, compleet met onheilspellende beelden van afschuwelijke, angst inboezemende puisten die uit de menselijke huid barsten, om de bevolkingen in paniek te brengen zodat ze de dringende noodzaak inzien van een wereldwijd pandemieverdrag, zelfs als dat ten koste gaat van de opoffering van zulke kleine zaken als persoonlijke vrijheid en nationale soevereiniteit. (Sluit je HIER aan bij de beweging tegen het pandemieverdrag).

Waren er pro-Globaal Pandemie Verdrag actoren betrokken bij de NTI’s apenpokken simulatie-oefeningen die de exacte dag van de uitbraak voorspelden? Toevallig, ja. Opnieuw verwijzend naar Childrens Health Defense:

“Belangrijke deelnemers waren onder meer:

  • Dr. Ruxandra Draghia-Akli, wereldwijd hoofd van Johnson & Johnson Global Public Health R&D en Janssen Research & Development.
  • Dr. Chris Elias, voorzitter van de afdeling wereldwijde ontwikkeling van de Bill & Melinda Gates Foundation.
  • Dr. George Gao, directeur-generaal van het Chinese Centrum voor Ziektebeheersing en Preventie (het Chinese CDC).
  • Dr. Margaret (Peggy) A. Hamburg, interim vice-president voor wereldwijd biologisch beleid en programma’s bij NTI, lid van de wetenschappelijke adviescommissie voor de wereldgezondheid van de Gates Foundation en lid van de raad van bestuur van GAVI-The Vaccine Alliance.
  • Sam Nunn, voormalig senator van de V.S., oprichter en medevoorzitter van het NTI.
  • Dr. Michael Ryan, uitvoerend directeur van het WHO Health Emergencies Program en een zeer zichtbare figuur tijdens COVID-19.
  • Dr. Petra Wicklandt, hoofd van bedrijfszaken voor Merck.

Verscheidene van de hierboven genoemde deelnemers hebben ook “deelgenomen” aan Event 201″.

Zoals u zich zult herinneren, was Event 201 – net als Crimson Contagion – een oefening waarbij werd uitgegaan van een COVID-achtige pandemie die vanuit China zou uitbreken. En net als Crimson Contagion vond Event 201 plaats in de aanloop naar de echte COVID-uitbraak die werd voorspeld en waarvoor werd geoefend.

“Oefeningen worden werkelijkheid”

De vooruitziende oefeningen die de uitbraak van COVID en de apenpokken nabootsten, zijn slechts twee voorbeelden van een veel wijdverbreider fenomeen: rampenoefeningen die “live” gaan. 11 september 2001, het meest opmerkelijke voorbeeld, was de grootste vooraf geplande speciale nationale veiligheidsdag in de geschiedenis van de VS en overtrof daarmee ruimschoots zijn belangrijkste voorloper, Operatie Skyshield uit het begin van de jaren zestig, die eveneens meerdere luchtverdedigingsoefeningen omvatte en het stilleggen van al het civiele luchtverkeer. 9/11 was natuurlijk veel groter dan Operatie Skyshield, en omvatte niet minder dan 46 oefeningen, waaronder een oefening met een vliegtuig dat rechtstreeks in een gebouw vloog, waardoor het National Reconnaissance Office werd geëvacueerd en het NRO-personeel geen satellietbeelden kon volgen van wat er werkelijk aan de hand was met de vliegtuigen die zouden zijn gekaapt. Onder de 46 oefeningen van 9/11, waarvan er meer dan twee dozijn op de dag zelf plaatsvonden, waren oefeningen waarbij valse bliepjes op de radarschermen van de FAA werden geplaatst om de luchtverkeersleiders te verwarren en te misleiden. Daarom reageerden FAA-luchtverkeersleiders op het nieuws van de kapingen met de vraag: “Is dit de echte wereld of een oefening?” (Het juiste antwoord was natuurlijk “Zowel A als B.”)

Een ander paar oefeningen die kort na 9/11 werden gehouden, waren “Dark Winter“, de bioterreuroefening van juni 2001 die uitmondde in de antraxaanvallen van eind september 2001, en Tripod 2, waarbij op 10 september 2001 een groot FEMA-contingent naar New York City kwam om een bioterreuraanval na te spelen die voor 12 september was gepland. Deze twee oefeningen vormden de basis voor de antraxaanvallen van eind september 2001. Voor bewijs dat dezelfde daders zowel 9/11 als de antrax brieven hebben georkestreerd, lees Barbara Honegger’s “The Scarlet A” en Graeme MacQueen’s The 2001 Anthrax Deception.

Interessant is dat het aan Robert Kadlec gelinkte bedrijf Bioport, dat zoals eerder opgemerkt net was gered door de apenpokken, in 2001 op dezelfde manier van het faillissement werd gered door de antrax aanvallen. Zoals Whitney Webb uitlegt:

BioPort dreigde de Pentagon contracten – haar enige bron van inkomsten – te verliezen. Het Pentagon begon een rapport op te stellen, dat in september 2001 zou worden uitgebracht, met een plan om BioPort te laten gaan. Door de aanval van 11 september 2001 op het Pentagon is dat rapport nooit uitgebracht. Kort daarna begonnen de antrax-aanvallen van 2001.

Slechts enkele maanden daarvoor had BioPort Battelle Memorial Institute gecontracteerd om te helpen het haperende vaccinprogramma te redden. De deal gaf Battelle “onmiddellijke toegang tot het vaccin” en het werd gebruikt in verband met het door het Pentagon gefinancierde antraxprogramma waarbij zowel Ken Alibek als William C. Patrick III betrokken waren, twee biowapenexperts met nauwe banden met de CIA. Dat programma was ondergebracht in Battelle’s West Jefferson faciliteit in Ohio. Veel onderzoekers denken dat die fabriek de bron is van de antrax die bij de aanslagen van 2001 is gebruikt.

Webb merkt op dat Robert Kadlec leiding gaf aan de oefening “Dark Winter” die de antrax-aanval voorafging, en ook topadviseur voor bioterrorisme van het Pentagon was tijdens de aanloop naar de aanval. Kadlec’s veelbewogen carrière roept de vraag op: Als er al lef voor nodig is om je eigen mensen en de wereld aan te vallen met biologische wapens, hoeveel lef is er dan nog voor nodig om dat herhaaldelijk te doen als een onverhulde biowapen-seriecrimineel, die het ene na het andere failliete bedrijf redt door plagen los te laten op het publiek?

7/7/2005: “Simulatie wordt werkelijkheid” Deelnemer bekent per ongeluk

Net zoals 9/11-anthrax op de rug van simulaties en oefeningen binnenreed, geldt dat ook voor de valse-vlag-aanslag op het Londense transitoverkeer van 7 juli 2005. De moslimsukkels kregen te horen dat ze deelnamen aan een oefening, en kregen rugzakken en te horen welke metro’s en bussen ze op welk tijdstip moesten nemen. Helaas voor de echte daders misten de moslims hun eerste trein, waardoor het officiële verhaal in chaos en diskrediet geraakte en de daders zich moesten haasten om de moslims te lokaliseren en te elimineren, zoals uitgelegd in Nick Kollerstrom’s Terror on the Tube en de film 7/7 Ripple Effect.

Een belangrijke organisator van de oefeningen die op 7/7/2005 “live” gingen, was Peter Power, hoofd van Visor Consultants, die was ingehuurd om deel te nemen aan de oefeningen waarbij de bommen op miraculeuze wijze afgingen op de exacte tijdstippen en plaatsen waarop de echte bommen afgingen.

Wat verklaart het ‘simulatie-wordt-werkelijkheid’ fenomeen? Webster Tarpley schrijft dat de mollen binnen militaire en inlichtingendiensten die valse terreur organiseren, hun misdaden nauwgezet kunnen organiseren zonder de verdenking te wekken van collega’s die er misschien niet bij betrokken zijn (zoals Peter Power?), door ze als oefeningen voor te stellen. Bovendien oefenen oefeningen de werkelijke reacties van het merendeel van de niet-criminele overheidsinstanties, die dan kunnen worden geanticipeerd en tot op zekere hoogte gecontroleerd door de daders.

Maar is het echt nodig om dit soort dingen zo donderend duidelijk te maken aan de hele wereld? Hoeveel lef moeten deze mensen hebben om hun misdaden zo onverbloemd aan de kaak te stellen, door ze van tevoren te repeteren en soms zelfs de exacte datum te noemen waarop hun verzonnen ramp zich zal voltrekken? Gokken zij erop dat de publieke verontwaardiging niet uiteindelijk zal losbreken uit de media en zal leiden tot een opstand, of op zijn minst een reeks vigilante acties, die hen van hun tronen van rijkdom en macht zal tuimelen en hen zal opjagen naar het soort onzalige einde dat zij hebben opgelegd aan tegenstanders als Saddam Hoessein en Mu’ammar Kadhafi?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uitbraak in mei 2022, 270 miljoen doden op het einde: Apenpokken-pandemie reeds in 2021 aangekondigd

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties