Wie denkt dat de opschorting van de Covid-maatregelen in een groot deel van Europa betekent dat die maatregelen, en dus de vaccinatiecampagne, tot het verleden behoren, moet eens kijken naar de recente uitspraken van de Europese Commissie over dit onderwerp, te beginnen met de verklaring van 27 april van Commissievoorzitter Ursula von der Leyen over de “volgende pandemische fase“.

Hoewel Von der Leyen erkent dat de “noodfase” van de pandemie voorbij is – maar volgens haar blijkbaar niet de pandemie als zodanig – waarschuwt zij dat “we waakzaam moeten blijven”, meldt Robert Kogon. Het aantal besmettingen in de EU is nog steeds hoog en wereldwijd sterven nog steeds veel mensen aan COVID-19. Bovendien kunnen nieuwe varianten opduiken en zich snel verspreiden.” “Maar we weten de weg vooruit,” concludeerde ze, “we moeten de vaccinatie en de boosters verder opvoeren, en gericht testen”.

Merk op dat Von der Leyen niet alleen zegt dat vaccinatie en boosters moeten worden voortgezet – bijvoorbeeld voor bijzonder kwetsbare groepen – zij zegt veeleer dat deze “verder moeten worden opgevoerd”! En dat in een EU waarin volgens het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding al bijna 85% van de volwassen bevolking volledig is gevaccineerd!

In het persbericht van de Commissie is Von der Leyens oproep tot “intensievere” vaccinatie en opvoering de eerste van een reeks maatregelen die de lidstaten “vóór de herfst” moeten nemen.

Een factsheet over “COVID-19 – Sustaining EU Preparedness and Response: Looking ahead”, die op dezelfde dag, 27 april, door de Europese Commissie werd gepubliceerd, herhaalt Von der Leyen’s punt. Het eerste deel is getiteld “Vergroting van de vaccinatiegraad voor COVID-19” en het eerste punt luidt:

  • – De lidstaten moeten de vaccinatiegraad en de toediening van boosters en vierde doses verhogen voor degenen die daarvoor in aanmerking komen. Zij moeten ook de vaccinatie onder kinderen verhogen.

Het tweede punt luidt:

  • – De lidstaten moeten COVID-19-vaccinatiestrategieën voor de komende maanden opstellen, rekening houdend met de gelijktijdige circulatie van seizoensgriep, en COVID-19-vaccinatie opnemen in de nationale vaccinatieprogramma’s.

Op 12 mei organiseerde de onlangs opgerichte speciale commissie van het Europees Parlement voor de Covid-19-pandemie (COVI) een vraag-en-antwoordsessie met EU-commissaris voor gezondheid Stella Kyriakides. (Volledige video hier.) In een tweet vatte het Franse lid van het Europees Parlement Virginie Joron de opmerkingen van Kyriakides als volgt samen:

PRIORITEIT: 100 miljoen ongevaccineerden in EU die moeten worden overtuigd en gericht zonder hen te discrimineren.
> bestrijding van verkeerde informatie
> volgende pandemie met nieuwe varianten deze winter

Net als Kyriakides noemt ook het persbericht van de Commissie “intensivering van de samenwerking tegen onjuiste en desinformatie over COVID-19-vaccins” als een van de prioritaire acties voor dit najaar.

Ten slotte deelde Virginie Joron in een recentere tweet van 17 mei de onderstaande foto van een document van de Commissie dat werd verspreid onder de Commissie interne markt en consumentenbescherming van het Europees Parlement en dat in feite een “vaccinatiestrategie” voor het najaar bevat. Ook dit document “richt zich” op de ongevaccineerden, waarbij de EU-lidstaten in de eerste punt worden opgeroepen om: “De inspanningen op te voeren om de opname of voltooiing van de primaire kuur onder niet- of gedeeltelijk gevaccineerden te vergroten, onder meer door de vaccinatieweigering voortdurend te monitoren en te analyseren om deze te overwinnen”.

De nadruk op “gerichtheid” op de niet-gevaccineerden is bijzonder raadselachtig, gezien de snelheid waarmee de door vaccinatie geïnduceerde bescherming tegen Covid-19 zoals bekend afneemt. In immunologische termen is er, wanneer dit eenmaal het geval is, natuurlijk geen zinvol onderscheid meer te maken tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Sommige studies en gegevens suggereren zelfs dat de gevaccineerden op dit punt vatbaarder zijn voor besmetting. Alleen de zeer recent gevaccineerden genieten misschien enige extra bescherming.

Talrijke waarnemingsstudies hebben aangetoond hoe snel de doeltreffendheid van de Covid-19-vaccins afneemt, met name die van het BioNTech-Pfizer-vaccin, dat in de EU veruit het meest gebruikte vaccin is. Het is echter niet nodig deze studies hier aan te halen, aangezien het volgende punt in het document van de Commissie stilzwijgend erkent dat de doeltreffendheid van de vaccins snel afneemt, door de lidstaten op te roepen om: “De inspanningen op te voeren om alle in aanmerking komende volwassenen vanaf drie maanden na de eerste kuur een boosterdosis te laten nemen“.

Het derde en laatste punt in verband met vaccins betreft specifiek de vaccinatie van kinderen. Het is ingekort in het door Joron gefotografeerde document, maar de volledige versie is te vinden in de meest volledige verklaring van de Commissie over haar Covid-19 strategie voor het najaar: een mededeling aan het Parlement en andere EU-instellingen die eveneens van 27 april dateert. De volledige versie van de aanbeveling luidt als volgt: “Overweeg vóór het begin van het schooljaar 2022-2023 strategieën om de vaccinatiegraad bij jongere kinderen te verhogen, bijvoorbeeld door samen te werken met kinderartsen en andere gezondheidswerkers die voor veel ouders een betrouwbare bron van informatie zijn.”

Het was attent van Kyriakides om erop aan te dringen dat de niet-gevaccineerden niet mogen worden gediscrimineerd, ook al moeten zij “gericht” worden gevaccineerd. Er zij echter op gewezen dat in de mededeling van 27 april, zoals weergegeven op de foto van Joron, ook wordt benadrukt dat “moet worden gezorgd voor de goedkeuring van het voorstel van de Commissie om de toepassing van de verordening betreffende het digitale COVID-certificaat van de EU uit te breiden”. Het belangrijkste effect en doel van het digitale COVID-certificaat van de EU, dat ook heeft gediend als kader en infrastructuur voor binnenlandse “gezondheids”- of “vaccin”-certificaten in de EU-lidstaten, is natuurlijk precies het belonen van gevaccineerden en het discrimineren van niet-gevaccineerden.

De documenten van de Europese Commissie van 27 april roepen dus duidelijk op tot een nieuwe uitrol van de Covid-19 vaccinatiecampagne in het najaar, specifiek gericht op de tot nu toe ongevaccineerden en ook kinderen. Als de Commissie haar zin krijgt – wat te verwachten valt – en het digitale Covid-certificaat van de EU inderdaad wordt verlengd, roepen de documenten bovendien het schrikbeeld op dat deze nieuwe uitrol wordt gecombineerd met precies dezelfde dwingende, discriminerende maatregelen die de ongevaccineerden in Europa gedurende een groot deel van het afgelopen jaar tot sociale paria’s hebben gemaakt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Digitaal EU-COVID-certificaat wordt in de hele EU ingevoerd per 1 juli

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
10 maanden geleden

Op het moment dat je weet en accepteert dat het doel van de gifprikken DEPOPULATIE tot 10% van de huidige bevolking is, dan wordt alles logisch in wat de monsters van de Europese commissie doen.

Liberté
Liberté
10 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Daarnaast ook het zijn van 5g antenne middels grafeen.
En niet te vergeten eigendom van big pharmaffia. Na DNA mutatie word je eigendom van de creëerder

Steven
Steven
10 maanden geleden

Met andere woorden… ze willen je net zolang vaccineren totdat je omvalt. Want schijnbaar zijn veel mensen toch taaier dan ze hadden verwacht!
Je kan die spuit lekker in je strot drukken!

gerrit
gerrit
10 maanden geleden

de mafia “regeert” ,………dat mag inmiddels duidelijk zijn

mensje
mensje
10 maanden geleden

Ik hoop, dat de elite gauw inziet, dat zij krankzinnig zijn en aan een leiband lopen van vergankelijke machten, maar ook, dat mensen dat door krijgen!

Doordenker-2
Doordenker-2
10 maanden geleden

Voedselrantsoenering wordt het middel om iedereen te dwingen om een digitale ID en vaccinatie te aanvaarden.

steven
steven
10 maanden geleden
Antwoord aan  Doordenker-2

dan halen we wel een hert uit het landschap

Ros
Ros
10 maanden geleden

Men begint steeds grotere blunders te maken en dat heeft te maken met het feit dat het financiële stelsel op instorten staat. Het beleid om schulden met nog meer schulden weg te poetsen heeft gefaald. Gierende inflatie en de onmogelijkheid om de rente te vehogen. Het spel is uit.

Hans
Hans
9 maanden geleden
Antwoord aan  Ros

Financieel systeem was allang verrot en niet meer te herstellen. Daarom zitten we nu in deze situatie. Ultieme poging van de elite om nog iets terug te pakken. Het gaat ze niet lukken, maar de schade is inmiddels zo groot, en zal nog veel groter worden, dat we nog een groot aantal zeer onplezierige jaren voor de boeg krijgen.

Peter
Peter
10 maanden geleden

Eerst maar snel de gewiste sms van Rutte boven water en openbaar maken .Dan kan ieder zien met wat voor een crimineel zooitje we te maken hebben .

Qvic
Qvic
10 maanden geleden

“Hoewel Von der Leyen erkent dat de “noodfase” van de pandemie voorbij is” Als de noodfase voorbij is, dan hebben die zogenaamde vaccins geen rechtsgeldige vergunning meer. Want die hadden enkel een tijdelijke noodvergunning. Dus hoe kun je het dan rechtvaardigen om een illegale experimentele gen injectie min of meer te verplichten en deze dan elke 3 maanden toe te willen dienen. Daarmee lappen zij elke regel van het Neurenberg protocol aan hun laars. Daarbij heeft de EU geen zeggenschap over de gezondheidsinstanties van de lidstaten.

Pipo
Pipo
10 maanden geleden

Dat ze die Ursula von der Leyen nog niet monddicht hebben gemaakt begrijp ik niet.

Namets
Namets
10 maanden geleden

Niemand sterft aan COVID 19 omdat dit een AGENDA is en absoluut geen Virus!
De Griep heeft een nieuwe naam gekregen Corona!
De Nep Vaccins doden u (Depopulatie Programma Bill Mengele Gates)
Mensen, Word verdorie toch eens wakker!!
De WEF & WHO Pshyopaten willen Totale Chaos en Ellende Creeren!!
Neem de Russchise Sancties die Rusland bijna niet schaden maar ons des te meer!!
Exact de bedoeling opgezet door Schurkenstaat US en de Ruggegraatsloze NAVOlanden
De Energie en Voedselcrisis en Vluchtelingen Crisis zal ons allen aan de Bedelstaf brengen.
Men wil ons Opruimen door de MRNA gifspuiten,ons uithongeren door onbetaalbaar Voedsel.
Onbetaalbare Energie en de Vluchtelingen krijgen onze huizen,geld e.d.
U geeft geld aan het Corrupste land v/d wereld(Oekraine) Uw geld en goederen komen niet bij de onderdrukte bevolking aan.
Uw geld verdwijnt in zakken van Corrupte instanties,politicies, en aan wapens.
De 24/7 Anti-Rusland Propaganda om Rusland te verketteren!
En U mee te krijgen om alles wat Russisch is te demoniseren!!
De US en NAVO hebben elke afspraak geschonden mbt uitbreiding NAVO gebied!
Het constante Provoceren van Rusland is bedoeld om WO 3 uit te lokken.
Door Oekraine te steunen werkt u daaraan mee.

Onze Corrupte WEF Regering heeft niets meer te vertellen.
Ze moeten gehoorzamen aan de Pshyopaten achter de schermen.
En het wordt allemaal nog veel erger.
Er komt een nieuwe Plandamie zorgvuldig voorbereid om de bevolking de laatste genadeklap te geven.
Nieuwe onmenselijke keiharde Lockdown en maatregels zullen ons opgelegt worden !de STASI/NSBers(Politie en Boa’s)zullen U en mij desnoods het licht uit de ogen slaan als wij niet gehoorzamen.
RECHT is voortaan KROM en KROM is voortaan RECHT.
De WAARHEID is nu Standaard ONWAARHEID en ONWAARHEID is nu Standaard WAARHEID geworden.
Er mag gediscrimineerd worden,
De Grondwet bestaat niet meer,Rechtspraak en Politie zijn ongeloofelijk Corrupt en dienen nu de GROTE RESET/Dictatuur
(Deze droeftoeters slepen ook hun eigen familie en vrienden mee de afgrond in)
Corrupte Politici bepalen nu uw leven.
De aankomende EU ID(Krediet System) word gekoppeld aan u hele hebben en houden.
We komen nu in de hardste Totalitaire Communistisch Dictatuur aller tijden terecht(Model China).
En het ergste is dat wij de Wereldbevolkingen daar grotendeels zelf aan meegewerkt hebben.
Wij hebben deze pshyopaten deze macht gegeven.
Wij zijn grotendeels verantwoordelijk voor onze eigen ondergang.
Willen wij nog 1 kans hebben zodat wij en onze kinderen / familie niet in de hardste Totalitaire Dictatuur terecht komen zullen wij nu alle op moeten staan en alles plat gooien.
Zoniet geniet dan nog even van je vrijheid voor het einde van 2022 is het definitief voorbij met ons oude leven!

anoniem
anoniem
9 maanden geleden

F-you NOOIT OOIT. En iedereen die mij probeert te dwingen wordt vanaf nu aangevallen als een moordenaar!!!

Namets
Namets
4 maanden geleden
Antwoord aan  anoniem

Ze hebben het voor elkaar gekregen door de Verdeel en Heers Tactiek dat onze bevolking zich gedraagt als in de Nazie tijd!
De Volgzame en Deugzame schapen zijn nu het grootste gevaar voor ons geworden deze hersenloze idioten worden gebruikt om ons te verraden voor elke misstap tegen het Corrupte WEF regime.
Daarom gebruik u verstand.
Natuurlijk geld nu het recht op zelfverdediging.
Maar doe dit met beleid.

Keees
Keees
7 maanden geleden

F y too van der Leyken