Het Economisch Wereldforum heeft verklaard dat alle mensen tegen het jaar 2030 smartphones in hun lichaam zullen hebben ingebouwd.

Deze huiveringwekkende voorspelling werd gedaan door Nokia’s CEO Pekka Lundmark tijdens zijn paneloptreden op het WEF in Davos deze week:

“Tegen die tijd (2030) zal de smartphone zoals we die nu kennen zeker niet meer de meest gebruikte interface zijn, veel van deze dingen zullen rechtstreeks in ons lichaam worden ingebouwd.”

The Pulse meldt: Maar voordat smartphones rechtstreeks in het lichaam worden geïmplanteerd, zullen mensen volgens Lundmark afstappen van smartphones en overgaan op wearables voor het gezicht, zoals brillen.

Dat gezegd hebbende, is het onwaarschijnlijk dat de wereld zal worden gedomineerd door smartphones, brillen, of andere apparaten totdat 6G gemeengoed wordt – wat naar verwachting rond 2030 op de commerciële markt zal komen. Toch is slechts 30% van de wereld gedigitaliseerd; om de overige 70% “online” te krijgen, zal er nog veel infrastructureel werk moeten worden verricht.

Voor wie het zich afvraagt, de precieze definitie van 6G is momenteel onduidelijk omdat de wereld nog bezig is 5G onder de knie te krijgen. Een controversiële technologie waarvan we de negatieve gevolgen nog niet kennen.

“Intelligente kennissystemen zullen worden gecombineerd met robuuste rekencapaciteiten om mensen eindeloos efficiënter te maken en opnieuw te definiëren hoe we leven, werken en voor de planeet zorgen. Hoewel er nog veel innovatie is in 5G met de 5G-Advanced release van nieuwe standaarden, is Nokia Bell Labs al begonnen met het onderzoekswerk naar 6G,”

De grote vraag die veel mensen zich stellen is echter of we de transhumanistische richting op moeten gaan en technologie rechtstreeks in het menselijk lichaam moeten integreren. Als dat zo is, waar houdt dat dan op? Zal het veranderen wat het betekent om mens te zijn? Hebben we de mogelijke nadelen hiervan overwogen?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Schwab bevestigt complottheorie – We krijgen allemaal een chip in onze hersenen (Video)

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

4.5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
6 maanden geleden

Je kunt geen planeet redden, door continu de planeet te bestralen met 100 of meer keer een magnetron straling. Dan vernietig je alles wat leeft op de planeet en laat je zelfs de oceanen uiteindelijk koken. Maar dit vergt zoveel energie die er niet is op de planeet. Dus waarom zou het proberen, om zo de grootheidswaanzin en de te grote ego en paranoia fobieën van de zelfbenoemde elite tevreden stellen. Zodat ze alles en iedereen kunnen controleren en zo nodig te manipuleren in de eerste instantie. Want als de stralingen steeds hoger worden voor de benodigde data, dan verdampt elk levend wezen en uiteindelijk plegen we genocide op de planeet met alles erop en er in. Of gaat de dommigheid en kortzichtigheid gelijk op met de grootheidswaanzin met hun te grote ego die altijd gewend zijn geraakt, dat zij alles krijgen wat zij maar willen, zonder dat zij er rekening mee moeten houden dat niet alles technisch mogelijk is voor langer termijn, wat zij willen.

Vilseledd
Vilseledd
6 maanden geleden

Ik zie de oproep al voor me en de bedreigingen aan het adres van de overheidsdienst, die dat gaat uitvoeren. Volkomen luchtfietserij van een stel oude heren, die beter van hun achterkleinkinderen zouden kunnen gaan genieten.

Liberté
Liberté
6 maanden geleden
Antwoord aan  Vilseledd

Als je ziet wat de massa geïnjecteerde dwazen nu al pikken…

Hans
Hans
6 maanden geleden
Antwoord aan  Vilseledd

Wie gaat al de operaties uitvoeren en betalen? We hebben nu al een ‘crisis’ in de zorg! Ik heb een oude Nokia, welke ik als wekker gebruik. Ook zonder dit hulpmiddel ben ik inmiddels wakker genoeg, en blijf dat ook!.ik heb die oude Nokia eigenlijk niet nodig, laat staan die nieuwe!!!

Cor Nietdus
Cor Nietdus
6 maanden geleden

Mafketels (Nokia)
No comment !