Senator Rand Paul verscheen donderdag op Fox News en besprak de bijeenkomst van het Wereld Economisch Forum in Davos, Zwitserland, meldt Steve Watson. Hij merkte op dat het geen samenzweringstheorie is om te suggereren dat de organisatie streeft naar een wereldregering, maar dat het “in hun missieverklaring staat”.

Paul drong erop aan dat “het echte gevaar hier nog gevaarlijker is dan al hun neppe zorgen over de koolstofvoetafdruk, het echte gevaar is dit; kijk eens hoe slecht je regering is in een land waar je nog mag stemmen.”

“Dit zou een regering zijn, een wereldregering waar je op niemand mag stemmen. Dit is ieders ergste nachtmerrie,” beweerde Paul, verwijzend naar de ‘penetratie’ van het WEF, om het hoofd Klaus Schwab te citeren, in nationale regeringen.

Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

“In de Verenigde Staten hebben we problemen met de bureaucratie omdat we niet op die mensen mogen stemmen”, zei Paul, eraan toevoegend “Kunt u zich de één-wereld bureaucratie voorstellen van al deze elites en hun privéjets die ons land zouden regeren en wij niet zouden mogen stemmen?”

De senator vervolgde: “Dus ik ben hier fel op tegen en vroeger noemden ze mensen die spraken over een één-wereld regering altijd complotdenkers. We zeiden altijd nee, het staat in hun missieverklaring.”

“Ze zeggen het op elke vergadering. Dat is waar ze voor zijn,” verkondigde Paul, eraan toevoegend “gebrek aan soevereiniteit betekent gebrek aan vrijheid, het betekent gebrek aan reactievermogen en het is volledig tegenstrijdig met alles waar ons land voor staat.”

Kijk:

 


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Geen samenzweringstheorie meer: Internationale Top: “Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereldorde”?

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Verontruste
Verontruste
9 maanden geleden

Maar één opmerking mogelijk:
Rot tot op het bot.

Hagar
Hagar
9 maanden geleden

Het is goed dat Rand Paul de aandacht vestigt op de ware bedoelingen van de globalisten.
Maar hij zet het publiek wel op het verkeerde pad door te doen alsof het probleem hierbij het feit is dat er voor deze mensen niet gestemd is, dat ze niet verkozen zijn.

Verkozen of niet verkozen maakt niets uit. Onze nationale regeringen zijn wel verkozen en dat zijn eveneens een bende gevaarlijke gekken.

Waar het om gaat is dat onze verkozen regeringen, en deze onverkozen samenzweerders, multiculturalistische, bolsjewistische, feministische, rassenvermengende, internationalistische, destructieve, hatende duivelaanbidders zijn, die vastbesloten zijn om met hun leugens de beschaving te vernietigen en de hele mensheid in de afgrond te storten.