Op de lopende globalistische bijeenkomst van het World Economic Forum van elitisten in Davos, Zwitserland, zaten Bond schurk wannabe Klaus Schwab en Pfizer CEO Albert Bourla aan tafel om hun “baanbrekende” plannen te bespreken om wereldwijd vaccins te verspreiden, terwijl ze degenen die ze beschrijven als “samenzweringsmensen” en “anti-vaxxers” die zich verzetten aanvielen, meldt Steve Watson.

Bourla vertelde Schwab dat zijn bedrijf ervoor heeft gezorgd dat regeringen in Europa en de VS farmaceutische bedrijven zullen blijven beschermen tegen rechtszaken als vaccins die ze verkopen “niet goed uitpakken”.

“Met elk ander medicijn, bijvoorbeeld, vragen we niemand om iets te doen met aansprakelijkheden,” zei Bourla, eraan toevoegend “maar met een vaccin, wisten we dat er een zeer fanatieke groep anti-vaxxers is die hoe dan ook achter ons aan zou gaan.”

Hij vervolgde: “Ze zullen beweren dat de zon niet opging omdat mensen gevaccineerd waren en dat dat problemen veroorzaakte met het gewas: ‘Dus klaag ik jullie aan.'”

“En het ene is om je in de VS aan te klagen, het andere is om je aan te klagen in een land waar het rechtssysteem niet voldoet aan de normen of Zwitserland. Dus, ik denk dat dat achter ons ligt. Alles is goed verlopen en ik denk dat we verder kunnen gaan,” verkondigde de Pfizer CEO.

Contract Pfizer vaccin uitgelekt - Ze probeerden het met alle macht te voorkomen!

Schwab deed mee en verklaarde: “Ik denk dat we allebei het doelwit waren van de anti-vaccin bewegingen en van samenzweerders die beweerden dat ik drievoudige – ik vroeg me af wat het was – drievoudige Covid had.”

“Ik denk dat je honderdduizenden kliks kreeg en zo,” voegde Schwab eraan toe, waarop Bourla sarcastisch antwoordde “Ik las op een dag dat ik gearresteerd werd door de FBI.”

“Hetzelfde gebeurde met mij,” zei Schwab.

Het Pfizer hoofd vervolgde: “En er zijn foto’s van mij in de FBI kantoren – ik weet niet hoe,” eraan toevoegend “Het verrassende is dat dezelfde publicatie – had gepubliceerd dat de vorige die werd gearresteerd de paus was door de FBI,” vervolgde Bourla. “Belachelijk.”

“Dus we zijn in goed gezelschap,” lachte Schwab.

Zouden de “samenzweerders” die deze twee griezels hier beschrijven dezelfde mensen zijn die zich zorgen maken over Bourla en Schwab’s fantasieën over inneembare computerchips die aan de autoriteiten signaleren wanneer een drug is verteerd, om “naleving” te verzekeren.

Deze psychopaten zijn het doelwit van “samenzweerders”, juist omdat zij openlijk pogingen ondernemen om regeringen te infiltreren en de mensen economisch en medisch tot slaaf te maken.

Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

Het feit dat ze zich hierover verbazen, verraadt hoe dement ze werkelijk zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Schwab bevestigt complottheorie – We krijgen allemaal een chip in onze hersenen (Video)

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties