In elke oorlog is de waarheid het eerste slachtoffer. Dit zijn de grootste leugens, schrijft Richard Ochs:

1. “Oekraïne is een democratie”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky verbood alle oppositiepartijen en verbood het gebruik van Russisch als tweede staatstaal. Waarom heeft hij zijn campagnebelofte van 2019 geschonden om de genocidale moord op duizenden in Donbas te stoppen, ook al stemden ze op hem? Heeft hij gelogen omdat neonazi’s hem dreigden te vermoorden als hij niet deed wat ze wilden? [1] Of is hij bang voor de CIA, die andere leiders heeft vermoord en hem tot hun marionet heeft gemaakt? Moeten we vertrouwen op het oordeel van een man die een no-flyzone eist die een wereldwijde nucleaire holocaust zou kunnen veroorzaken? Zelensky houdt toezicht op marteling en moord op politieke andersdenkenden. [2]

2. “Nationale soevereiniteit is heilig”

Toen Idi Amin genocide pleegde in Oeganda, schonden de VN de Oegandese soevereiniteit om deze te stoppen. Toen Oekraïne genocide pleegde in Donbas en van plan was te escaleren, stopte Rusland dit. [3] De VS hebben Cuba’s soevereiniteit geschonden om de planeet naar de rand van een nucleaire holocaust te brengen. De VS hebben in recente oorlogen veel soevereiniteiten geschonden, waarbij miljoenen zijn omgekomen. Gezien Oekraïnes genocide op een nationale minderheid, zou Oekraïnes soevereiniteit niet gerespecteerd moeten worden.

3. “Poetin is een oorlogsmisdadiger”

Als hij een oorlogsmisdadiger is voor het veroorzaken van de dood van burgers, hoe noemen we dan Oekraïne dat sinds 2014 14.000 burgers in Donbas heeft vermoord? [4] Noemt iemand Zelensky een oorlogsmisdadiger? Miljoenen doden door de VS in andere recente oorlogen is honderden keren erger. Door Poetin een oorlogsmisdadiger te noemen, stopt Biden om met hem te onderhandelen met het excuus “men kan niet met oorlogsmisdadigers praten”. Dat maakt het erg moeilijk om deze oorlog te stoppen. Blijkbaar willen de VS dat deze oorlog doorgaat tot de laatste Oekraïner. Het plan van de Rand Corporation is om Rusland “in het moeras te lokken”, net zoals de VS de USSR failliet hebben gemaakt door de oppositie van Al-Qaeda in Afghanistan te beginnen.

Hoe Rusland te vernietigen. 2019 Rand Corporation Rapport: "Overextending and Unbalancing Russia"

4. “De wereld veroordeelt de invasie van Rusland”

Eigenlijk doet het grootste deel van de wereld dat niet, inclusief China, India, het grootste deel van Afrika, Israël, de helft van Latijns-Amerika en vele andere landen. De twee grootste politieke partijen in Rusland zijn niet tegen de interventie van Rusland, de op een na grootste partij is de Communistische Partij.

5. “Poetin heeft gedreigd kernwapens te gebruiken”

Rusland heeft hetzelfde beleid als de VS Op 22 maart zei Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov dat Rusland alleen kernwapens zou gebruiken als zijn bestaan ​​bedreigd zou worden, meldde het persbureau Tass . [5] Rusland had een “no first use”-beleid totdat de VS weigerden hetzelfde te doen, dus liet Rusland het vallen. Amerikaanse presidenten hebben  sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog meerdere keren gedreigd  kernwapens te gebruiken tegen landen die geen bedreiging vormen voor de VS [6]

6. “Met zijn rug tegen de muur zal Poetin zijn toevlucht nemen tot chemische oorlogsvoering, net als in Syrië”

Rusland heeft geen chemische wapens gebruikt in Syrië. Rusland heeft onderhandeld over de vernietiging of verwijdering van Syrische voorraden. De chemische aanvallen in Syrië werden uitgevoerd door rebellen gesteund door Saoedi-Arabië en de VS [7] Als er iemand met de rug tegen de muur staat, zijn het de Oekraïners en neonazi’s die door de CIA zijn getraind in valse vlag-tactieken. Net als in Syrië geven de Amerikaanse media de Russen valselijk de schuld, zonder enig bewijs. Net als in Syrië zullen alle chemicaliën die in Oekraïne vrijkomen waarschijnlijk het werk zijn van tegenstanders van Rusland om Rusland de schuld te geven.

De VS gaven Irak chemische wapens die werden gebruikt om duizenden Koerden en Iraniërs te doden in 1982-83 voordat de voorraden door Irak werden vernietigd. De VS is de chemische moordenaar, niet Rusland die dit heeft voorkomen. De geschiedenis staat vol met valse vlaggen van de VS. [8]

7. “Poetin kan toevlucht nemen tot biologische oorlogsvoering”

Hoewel deze beschuldiging in de tweede week van maart door de media werd gepropageerd, is er sinds de gênante onthulling dat het Pentagon laboratoria in Oekraïne financierde er niets meer over gezegd in de media. De VS meldden voor het eerst dat gevaarlijke exemplaren moesten worden vernietigd om te voorkomen dat ze in handen van Russen zouden vallen; later werd gemeld dat specimens helemaal niet gevaarlijk waren, om de VS niet te beschuldigen. Wat was het? Elke valse vlag vrijgave van ziekteverwekkers door Oekraïne om Rusland de schuld te geven, is nu waarschijnlijk uitgesloten. Het Pentagon maakt zich schuldig aan het financieren van onderzoek naar gain-of-function virus in China nadat het in de VS was verboden, wat een mogelijke introductie van COVID-19 in het laboratorium suggereert. De VS is de biomoordenaar die in oktober 2001 antrax van het Amerikaanse leger gebruikte, niet Rusland.

8. “Rusland richt zich op burgers in Oekraïne”

Volgens Newsweek , “valt Poetin niet opzettelijk burgers aan … In de loop van bijna vier weken zijn raketten die op Kiev zijn afgevuurd schaars … De vernietiging is slechts een kleine fractie van wat mogelijk is.” [9] De vermeende massamoord op burgers in Bucha, die Biden ertoe bracht Poetin van oorlogsmisdaden te beschuldigen, werd gepleegd door Oekraïners die de stad aan het “reinigen” waren van vermeende collaborateurs nadat Russische troepen dagen eerder waren vertrokken. [10]

9. “Rusland zal valse vlagaanvallen uitvoeren”

Er is geen bewijs dat Rusland doelen heeft aangevallen en Oekraïne de schuld heeft gegeven. Integendeel, zeven dagen voor de Russische inval gaf de OVSE-waarnemingsmissie bewijs van een Oekraïense valse vlagaanval op een kleuterschool om de separatisten van Donbas de schuld te geven. [11] Niemand werd gedood, maar de Oekraïense beschietingen op Donetsk namen in de komende vier dagen 100-voudig toe, wat leidde tot de inval van Rusland om het te stoppen. [12]De aanslagen op een kraamafdeling, appartementen en concertzaal waren mogelijk valse vlagaanvallen, geënsceneerde evenementen of situaties waarin burgers werden gegijzeld door strijders. Er werd gemeld dat op een kraamafdeling Oekraïense sluipschutters vanaf daar schoten. Inwoners van Mariupol die uitstapten, getuigden dat Oekraïense strijders ervoor zorgden dat burgers niet konden ontsnappen door de humanitaire corridor om ze als menselijk schild te gebruiken. [13]

Onmenselijke valse vlag operatie in Bucha, Oekraïne

10. “Als Poetin zegeviert in Oekraïne, zal hij de volgende NAVO-landen aanvallen”

Dat is ronduit belachelijk omdat Rusland al overbelast is en niemand anders kan aanvallen. Rusland wil ook geen kernoorlog. Het doel van Rusland is om Donbas te beschermen, erkenning van de Krim te krijgen, Oekraïne te de-nazificeren en kernraketten dicht bij de Russische grens te voorkomen. Door de doelen van Poetin te overdrijven in plaats van erover te onderhandelen, verlengen de VS de oorlog en provoceren ze de vernietiging van Oekraïne.

11. “Rusland bedreigt kerncentrales”

Russische soldaten kregen de opdracht deze centrales te “bewaken en controleren” om onopzettelijke of opzettelijke schade te voorkomen. Op foto’s was te zien dat de Oekraïeners het eerste schot losten en een Russische tank vernietigden, waarop een tweede tank terugvuurde. Een trainingsgebouw werd tijdens de uitwisseling beschadigd. De branden waren niet in de buurt van de reactoren. De elektriciteit voor de koeling werd nooit uitgeschakeld. Maar de hype werd gesponnen om Europa de stuipen op het lijf te jagen, om zo hun tussenkomst in de oorlog in Oekraïne te bewerkstelligen[14]

12. “De invasie van Rusland bedreigt de hele wereld”

Als Rusland erin slaagt om te voorkomen dat Amerikaanse kernraketten op zeven minuten vliegen naar Moskou in Oekraïne worden geplaatst, zal Rusland de mensheid een groot plezier doen. Net zoals de vaste ICBM-raketten van de V.S. op haarscherp alarm staan met “launch them or lose them” orders zonder dat er na de lancering een annulering mogelijk is, zouden raketten in Oekraïne de kans op een ongeluk of misrekening vergroten met weinig waarschuwingstijd om te verifiëren. Dat zou iedereen de stuipen op het lijf moeten jagen. India had in maart een onbedoelde raketlancering die zonder kernkop in het nucleair bewapende Pakistan landde. [15] Poetin waarschuwde in 2019 dat elke inkomende raket zou worden verondersteld nucleair te zijn, wat een vergeldingslancering door Rusland zou vereisen voordat de inkomende raket toesloeg, zodat de afschrikkende kracht van Rusland niet zou worden vernietigd.[16]

De VS en de NAVO bedreigen de planeet, niet Rusland. Hier zijn de feiten:

  1. President Reagan verwierp het aanbod van president Gorbatsjov om de plaatsing van een “Star Wars”-raketafweersysteem in de ruimte op te geven als voorwaarde voor beide landen om al hun kernwapens te elimineren.
  2. President Clinton weigerde het aanbod van president Poetin om onze enorme nucleaire arsenalen terug te brengen tot 1.500 bommen per stuk, en om alle andere kernwapenstaten op te roepen om te onderhandelen over de verwijdering van alle kernwapens, in ruil voor het feit dat de VS geen raketten plaatsen in Roemenië.
  3. President George W. Bush stapte uit het antiballistische raketverdrag van 1972 en zette een raketbasis in Roemenië. President Trump plaatste nog een raketbasis in Polen.
  4. President Bush in 2008 en president Obama in 2014 blokkeerden elke discussie over Russische en Chinese voorstellen voor een verbod op ruimtewapens in het consensusgebonden VN-Comité voor ontwapening in Genève.
  5. President Obama verwierp het aanbod van president Poetin om te onderhandelen over een verdrag om cyberoorlog te verbieden.
  6. President Trump trok de VS uit het Intermediate-Range Nuclear Forces-verdrag.
  7. Van president Clinton tot president Biden, de VS hebben het Comprehensive Test Ban-verdrag van 1992 nooit geratificeerd, terwijl Rusland het wel heeft geratificeerd.

Moet er enige twijfel over bestaan ​​dat de VS, en niet Rusland, niet alleen de wereld bedreigt, maar de hele mensheid voor eeuwig bedreigt?

13. “De VS heeft een ‘vrije pers’, terwijl het Russische nieuws wordt gecontroleerd”

Amerikaanse nieuwszenders zijn eigendom van miljardairs-oligarchen uit Wall Street die zogenaamde journalisten het script geven om verslag uit te brengen, waardoor TV-verslaggevers betaalde acteurs zijn die weten waar hun boterham wordt belegd. De Amerikaanse media hebben bewezen gevaarlijker en oorlogszuchtiger te zijn dan het Pentagon, zoals blijkt uit vroegere Amerikaanse oorlogen (Vietnam, Irak, Syrië, Gaza, Jemen, Afghanistan). Nu censureren deze miljardairs de sociale media, zodat wij gecensureerd worden in het doen van persoonlijk onderzoek. De VS heeft Russische media als Tass en Russia Today (RT) gesloten om te voorkomen dat Amerikanen de andere kant horen en zelf kunnen uitmaken wie liegt en wie de waarheid spreekt. Waar is de VS bang voor als ze de waarheid spreken? Volgens Carl Bernstein, Pulitzer Prize journalist, heeft de CIA The New York Times en The Washington Post in handen:

https://www.carlbernstein.com/the-cia-and-the-media-rolling-stone-10-20-1977

14. “Rusland plant cyberaanvallen op de VS”

Rusland blijft openstaan ​​voor dialoog en samenwerking op het gebied van informatiebeveiliging met alle staten, en de Verenigde Staten vormen daarop geen uitzondering”, vertelde Andrey Krutskikh van het Kremlin aan  Newsweek . “De visie van Moskou op zo’n multilateraal cyberplan omvat een reeks verplichtingen om ICT’s niet als wapen te gebruiken.” Een potentieel belangrijke bijeenkomst was in april, toen Krutskikh probeerde samen te werken met Washington op digitaal gebied. [17]

15. “Rusland vermoordt kinderen.”

De cijfers worden overdreven zoals alle andere overdrijvingen door Oekraïne om de NAVO in de oorlog te krijgen. Alle sterfgevallen van kinderen zijn per ongeluk, niet zoals de opzettelijke moord op kinderen door de VS en Israël. Toen Madeleine Albright werd gevraagd of de half miljoen kinderen die in Irak van de honger stierven door Amerikaanse sancties het waard waren, antwoordde ze “ja”. [18] Tijdens Israëls ‘Operatie Protective Edge’ in 2014 hebben  Israëlische strijdkrachten  2.200 Palestijnen gedood, van wie meer dan 80% burgers en bijna een kwart van hen waren kinderen. [19]

16. “Rusland mag tactische kernwapens gebruiken.”

Rusland had Kiev kunnen platleggen met conventionele explosieven, maar deed dat niet, dus waarom zouden ze kernwapens gebruiken?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Oekraïense leger staat op instorten – Het Westen ook

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Timo
Timo
10 maanden geleden

Ik zie nummers voor voetnoten maar geen lijst met voetnoten?

Unauthorized User
Unauthorized User
9 maanden geleden
Antwoord aan  Timo

Top! Scheelt mij weer een reactie van dezelfde strekking.