De nieuwe zich ontwikkelende hysterie rond de vermeende opkomst van ‘apenpokken’ in Westerse naties is niet wat het lijkt te zijn. We zijn niet voor de allereerste keer getuige van de verspreiding van het apenpokkenvirus in de eerste wereldlanden.

In plaats daarvan zijn we getuige van de laatste poging om een draconisch bioveiligheidsbeleid door te drukken door de verwoestende schade die is toegebracht aan het immuunsysteem van mensen die het Covid-19-vaccin hebben gehad, in een monumentaal verdoezeld document te stoppen. Schade zo ernstig dat het kan worden vergeleken met het immunodeficiëntiesyndroom, meldt The Expose.

En we kunnen het bewijzen…

Menselijke apenpokken is een zoönose waarvan wordt aangenomen dat zij meestal sporadisch voorkomt in het tropisch regenwoud van West- en Centraal-Afrika. Maar de precieze incidentie en geografische verspreiding zijn eigenlijk onbekend omdat veel gevallen niet worden herkend. De reden hiervoor is dat het vaak wordt aangezien voor waterpokken / gordelroos.

Volgens een in 1988 gepubliceerde wetenschappelijke studie werden tussen 19981-1986 in Zaïre (nu bekend als de Democratische Republiek Congo) 977 personen met een huidziekte die klinisch niet als menselijke apenpokken werd gediagnosticeerd, in het laboratorium getest.

De resultaten waren als volgt:

“3,3% van de gevallen van menselijke apenpokken werd aangetroffen onder 730 patiënten die gediagnosticeerd waren als gevallen van waterpokken, 7,3% onder gevallen die gediagnosticeerd waren als “atypische waterpokken” en 6,1% onder gevallen met huiduitslag waarvoor de klinische diagnose niet kon worden vastgesteld.

De diagnostische problemen waren voornamelijk gebaseerd op klinische kenmerken die kenmerkend zijn voor waterpokken: regionaal pleomorfisme (in 46% van de verkeerd gediagnosticeerde gevallen), onbepaalde lichaamsverdeling van de huiderupties (49%), en centripetale verdeling van de huidlaesies (17%). Vergroting van de lymfeklieren werd waargenomen bij 76% van de verkeerd gediagnosticeerde patiënten. Bij afwezigheid van pokken is het belangrijkste klinische diagnostische probleem de differentiatie tussen menselijke pokken en waterpokken.

Kun je belangrijke verschillen zien tussen de volgende twee afbeeldingen?

Kippenpokken / Shingles
Apenpokken

Nu kunt u zien waarom het regelmatig verkeerd werd gediagnosticeerd.

Menselijke apenpokken werd voor het eerst bij mensen vastgesteld in 1970 in de Democratische Republiek Congo bij een 9-jarige jongen. Sindsdien zijn er in 11 Afrikaanse landen gevallen van apenpokken bij mensen gemeld. Pas in 2003 werd de eerste uitbraak van apenpokken buiten Afrika geregistreerd, en wel in de Verenigde Staten.

De belangrijkste punten die hieruit kunnen worden afgeleid, zijn dat de vermeende ziekte van apenpokken uiterst zeldzaam is, zelden buiten Afrika is waargenomen, en nooit in meerdere landen buiten Afrika tegelijk is geregistreerd.

Vindt u het dan ook niet vreemd dat ons nu plotseling wordt verteld dat er gevallen van apenpokken zijn geregistreerd in de VS, Canada, het VK, Australië, Zweden, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland, en dat allemaal op hetzelfde moment?

Vooral wanneer de Wereldgezondheidsorganisatie heeft bevestigd dat er geen enkel bewijs is dat het apenpokkenvirus is gemuteerd.

Maar als u dat niet vreemd vindt, dan zal de volgende kaart met de landen waar de Pfizer injectie hoofdzakelijk is toegediend u misschien van mening doen veranderen –

Omdat het bewijs suggereert dat we helemaal geen getuige zijn van een uitbraak van apenpokken in landen van de eerste wereld. In plaats daarvan zijn we getuige van de gevolgen van de schade die is toegebracht aan het immuunsysteem door de Covid-19-injecties in diezelfde eerste-wereldlanden, en de autoriteiten haasten zich om dit in de doofpot te stoppen.

Het Herpes Simplex Virus (HSV) is een veel voorkomende oorzaak van ulceratieve huidziekten bij zowel immuungecompromitteerde als immuuncompetente personen. De meeste mensen die met HSV geïnfecteerd zijn hebben ofwel geen symptomen of milde symptomen die onopgemerkt blijven.

Wanneer de symptomen zich voordoen, is er aanvankelijk sprake van tintelingen en/of roodheid, gevolgd door blaarachtige laesies die snel overgaan in open, huilende zweren. De zweertjes zijn vaak behoorlijk pijnlijk en kunnen gepaard gaan met koorts en gezwollen lymfeklieren.

Net als apenpokken.

Bij mensen met een verzwakt immuunsysteem, zoals mensen met het Acquired Immunodeficiency Syndrome, kunnen de frequentie en de symptomen van HSV-uitbraken soms ernstig zijn en zich uitbreiden van de mond of de genitaliën naar diepere weefsels in de longen of de hersenen. Als zodanig is HSV geclassificeerd als een “AIDS-afhankelijke aandoening” als het langer dan een maand duurt of zich voordoet in de longen, bronchiën of slokdarm.

Wist u dat herpes door Pfizer wordt vermeld als een “adverse event of special interest” (AESI) in verband met hun injectie Covid-19? Het is u vergeven dat u dit niet wist, omdat het pas onlangs werd onthuld in de vertrouwelijke Pfizer-documenten die de FDA in 2022 op bevel van de rechter moest publiceren.

Vertrouwelijke Pfizer documenten

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) probeerde de vrijgave van de veiligheidsgegevens van Pfizer’s COVID-19 vaccin 75 jaar uit te stellen, ondanks het feit dat de injectie na slechts 108 dagen veiligheidsbeoordeling op 11 december 2020 werd goedgekeurd.

Maar begin januari 2022, beval Federale Rechter Mark Pittman hen om 55.000 pagina’s per maand vrij te geven. Eind januari hadden ze 12.000 pagina’s vrijgegeven.

Sindsdien heeft het PHMPT alle documenten op hun website geplaatst. De laatste publicatie vond plaats op 2 mei 2022.

Een van de documenten in de datadump is “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf“. Pagina 21 van het vertrouwelijke document bevat gegevens over ongewenste voorvallen van bijzonder belang, met als een van deze specifiek herpes virale infecties.

Bron

Volgens het document had Pfizer eind februari 2021, slechts 2 maanden nadat voor het Pfizer-vaccin een vergunning voor noodgebruik was verleend in zowel de VS als het VK, 8.152 meldingen ontvangen met betrekking tot herpesinfectie, en 18 daarvan hadden al geleid tot een meervoudig orgaansyndroom (multiple organ dysfunction syndrome).

Het meervoudig orgaansyndroom (MODS) is een systemische, disfunctionele ontstekingsreactie die een langdurig verblijf op de intensive care unit (ICU) noodzakelijk maakt. Het wordt gekenmerkt door een hoog sterftecijfer, afhankelijk van het aantal betrokken organen. Het kan worden veroorzaakt door herpesinfectie zoals deze wetenschappelijke studie in 2012 aantoonde -.

Er zij op gewezen dat volgens de studie septische shock samen met meervoudig orgaanfalen tot de dood van de betrokkene heeft geleid, want we zullen het dadelijk over sepsis hebben.

De vertrouwelijke Pfizer documenten vermelden ook een andere aandoening die extreme gelijkenis vertoont met apenpokken: auto-immune blaarziekte.

De aandoening is verborgen in de 9 pagina’s lange lijst van bijwerkingen van bijzonder belang aan het eind van Pfizer’s reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf document.

Auto-immuun blaarziekte veroorzaakt blaren op de huid en slijmvliezen in het hele lichaam. Het kan de mond, neus, keel, ogen en genitaliën aantasten. De ziekte wordt niet volledig begrepen, maar “deskundigen” geloven dat ze ontstaat wanneer een persoon met een genetische aanleg voor deze aandoening in contact komt met een omgevingsfactor. Dit kan een chemische stof zijn of een medicijn. Zoals de Pfizer Covid-19 injectie?

Dus nu we weten dat Pfizer verschillende aandoeningen met extreem gelijkende symptomen als apenpokken opsomde als “bijwerkingen van bijzonder belang voor hun Covid-19 injectie, zou het zeer nuttig zijn om te weten of diezelfde aandoeningen daadwerkelijk regelmatig zijn voorgekomen in de echte wereld. Gelukkig heeft de U.S. Centers for Disease Control een zeer nuttig hulpmiddel dat ons in staat stelt om daar achter te komen.

In de VS gemelde bijwerkingen

Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Centers for Disease Control (CDC) bevat historische gegevens over bijwerkingen die zijn gemeld tegen elk vaccin dat in de Verenigde Staten van Amerika is toegediend en kan hier worden geraadpleegd.

Wij hebben verschillende zoekopdrachten uitgevoerd in de database en hebben de gegevens in grafieken geïmporteerd. Maar hier is een voorbeeld van wat u zult vinden als u de zoekactie zelf uitvoert.

Hier volgt een lijst van alle vaccins die verband houden met herpes, pokken, waterpokken, hepatitis enz.

En de volgende is de lijst van zoekresultaten over bijwerkingen van de bovengenoemde vaccins in verband met herpes, infectie tussen 2008 en 2020.

klik voor groter

De volgende grafiek toont bijwerkingen die aan VAERS zijn gemeld in verband met herpes, gordelroos en het meervoudig orgaan disfunctie syndroom. Het toont het aantal bijwerkingen dat is gemeld tegen de griepvaccins, alle vaccins samen (exclusief Covid-19-injecties) en de HPV/Smallpokken-vaccins tussen 2008 en 2020. Evenals het aantal gemelde bijwerkingen van de Covid-19-injecties tot en met 13 mei 2022.

Zoals u kunt zien hebben de Covid-19 injecties de meeste herpes-gerelateerde infecties veroorzaakt, en dit binnen 17 maanden. Wanneer men dit vergelijkt met het aantal gerapporteerde opflakkeringen tegen de HPV/Smallpox vaccins in 13 jaar, zijn deze cijfers uiterst verontrustend.

Velen zullen aanvoeren dat er geen enkel verband is en dat dit gewoon te wijten is aan het feit dat zoveel Covid-19-injecties zijn toegediend. Maar dezelfde mensen die dit beweren zullen ook geen bewijs leveren om dit te staven. Dus doen wij het.

Volgens “Our World in Data” werden op 6 mei 2022 in totaal 579,9 miljoen Covid-19 injecties toegediend in de VS.

Maar volgens cijfers van de CDC zijn er in de VS tussen 2008 en 2020 in totaal 1,72 miljard griepvaccins toegediend.

Zoals u ziet, zijn er alleen al tussen 2008 en 2020 meer dan drie keer zoveel griepprikken toegediend.

Nu wij deze cijfers kennen, kunnen wij ze gebruiken om het percentage bijwerkingen in verband met herpes enz. per 1 miljoen toegediende doses te berekenen. We hoeven alleen maar de volgende berekening uit te voeren –

Aantal toegediende doses / 1 miljoen = Y
Aantal ongewenste voorvallen / Y = Percentage ongewenste voorvallen per 1 miljoen doses

De volgende grafiek geeft het antwoord op die berekening –

Het aantal herpesgerelateerde infecties dat als bijwerking van de griepprikken wordt gemeld, is 0,75 per miljoen toegediende doses. Maar het aantal herpes-gerelateerde infecties dat gemeld wordt als bijwerking van de Covid-19 injecties is 31,31 bijwerkingen per 1 miljoen toegediende doses.

Dat is een verschil van 4,075%, en wijst op een zeer ernstig probleem. Maar welk mechanisme van de Covid-19 vaccinatie veroorzaakt dit?

Het antwoord ligt in het feit dat de Covid-19 injecties ontvangers het Acquired Immunodeficiency Syndrome ontwikkelen.

Vaccin Verworven Immunodeficiëntie Syndroom (VAIDS)

Regeringen over de hele wereld hebben maandenlang in stilte gegevens gepubliceerd die er sterk op wijzen dat de Covid-19 injecties het natuurlijke immuunsysteem ernstig beschadigen, waardoor de ontvangers een nieuwe vorm van Acquired Immunodeficiency Syndrome ontwikkelen.

Hier is een voorbeeld van die gegevens van het UK Health Security Agency (UKHSA).

De volgende tabel is samengesteld uit de case-rate tabellen in de Vaccine Surveillance Reports van week 3, week 7 en week 13 van de UKHSA en toont het aantal gevallen van Covid-19 per 100.000 onder de niet-gevaccineerde en drievoudig gevaccineerde bevolking in Engeland.

klik voor groter

Zoals u uit het bovenstaande kunt zien, waren de gevallen per 100k het hoogst onder de drievoudig gevaccineerde bevolking gedurende deze 3 maanden, behalve voor de 18-29-jarigen in het verslag van week 3 alleen, en de jongeren onder de 18 in alle 3 maanden. Maar het is de moeite waard te wijzen op de snelle daling van de percentages onder niet-gevaccineerde kinderen in vergelijking met de geringe daling van de percentages onder gevaccineerde kinderen.

Met deze percentages kunnen we de effectiviteit van het vaccin in de praktijk berekenen met behulp van de formule van Pfizer –

Gevalpercentage ongevaccineerden – Gevalpercentage gevaccineerden / Gevalpercentage ongevaccineerden x 100

De volgende grafiek toont de doeltreffendheid van het Covid-19 vaccin onder de drievoudig gevaccineerde populatie in Engeland in de rapporten van  Week 3Week 7 en Week 13  van 2022

Zoals u uit het bovenstaande kunt opmaken, was de situatie begin 2022 aanzienlijk slechter dan in oktober wat de doeltreffendheid betreft, en rampzalig slechter tegen eind maart.

Uit de gegevens blijkt dat de doeltreffendheid van de vaccins van maand tot maand is gedaald, met de laagste doeltreffendheid bij de 60-69-jarigen, namelijk een schokkende min-391%. Deze leeftijdsgroep kende ook de scherpste daling, van min-104,69% in week 3.

Maar een van de meest verontrustende dalingen van de doeltreffendheid van het vaccin werd opgetekend bij de 18-29-jarigen, die daalden van +10,19% in week 3 tot min-231% in week 12 van 2022.

Een negatieve vaccineffectiviteit wijst op schade aan het immuunsysteem, omdat vaccineffectiviteit niet echt een maat is voor de effectiviteit van een vaccin. Het is een maat voor de prestaties van het immuunsysteem van een gevaccineerde in vergelijking met de prestaties van het immuunsysteem van een niet-gevaccineerde persoon.

Het Covid-19-vaccin wordt verondersteld uw immuunsysteem te trainen om de spike-eiwit van de oorspronkelijke stam van het Covid-19-virus te herkennen. Het doet dit door uw cellen op te dragen het spike-eiwit te produceren, waarna uw immuunsysteem antilichamen aanmaakt en onthoudt om deze later te gebruiken als u het spike-gedeelte van het Covid-19-virus weer tegenkomt.

Maar het vaccin blijft niet rondhangen nadat het de eerste training heeft gedaan, het laat uw immuunsysteem voor de rest zorgen. Dus wanneer de autoriteiten zeggen dat de doeltreffendheid van de vaccins na verloop van tijd afneemt, bedoelen ze eigenlijk dat de prestaties van uw immuunsysteem na verloop van tijd afnemen.

Het probleem dat we zien in de officiële gegevens is dat het immuunsysteem niet terugkeert naar zijn oorspronkelijke en natuurlijke staat, en de volgende grafiek toont de prestaties van het immuunsysteem van de drievoudig gevaccineerde bevolking in Engeland per leeftijdsgroep in perioden van vier weken, vergeleken met het natuurlijke immuunsysteem van de niet-gevaccineerde bevolking -.

Eind maart 2022 waren de prestaties van het immuunsysteem het laagst bij de 60-69-jarigen met een schokkende min-80%, maar alle drievoudig gevaccineerden in de leeftijd van 30 tot 59 jaar zaten daar niet ver achter, met een prestatie van het immuunsysteem variërend van min-75% tot min-76%.

Zelfs de 18- tot 29-jarigen bevonden zich in deze regio op min-70%, met een prestatie van het immuunsysteem van +11,35% tussen week 51 en week 2, wat betekent dat zij de snelste daling van de prestatie van het immuunsysteem hadden ondergaan.

Dit heeft zich ook vertaald in sterfgevallen.

De volgende grafiek toont de Covid-19 sterftecijfers per 100.000 per vaccinatiestatus in heel Engeland in maart 2022, gebaseerd op gegevens gepubliceerd door de UKHSA

Hier is wat dat betekende in termen van echte vaccinatie tegen de dood –

Dit alles wijst op het Covid-19 vaccin verworven immuundeficiëntiesyndroom, dat op zijn beurt kan leiden tot het activeren van slapende herpesinfecties, en verdere gegevens van het VAERS-systeem van de Centers for Disease Control ondersteunen dit.

De volgende grafiek toont het percentage van alle bovengenoemde AIDS-geassocieerde bijwerkingen die aan VAERS zijn gemeld voor alle vaccins per jaar

Eenenvijftig procent van alle bijwerkingen in verband met AIDS die sinds het jaar 2000 zijn gemeld, zijn gemeld in 2021, en nog eens 16% zijn tot nu toe gemeld in 2022.

De volgende grafiek toont het aantal verworven immuunaandoeningen, met inbegrip van AIDS, die aan VAERS zijn gemeld als bijwerkingen van alle vaccins (met inbegrip van de Covid-19-vaccins) per het gemelde jaar, en de Covid-19-vaccins alleen per het gemelde jaar -.

Er was een enorme toename van meldingen in 2021 en in 2022 tot nu toe, waarbij de overgrote meerderheid werd toegeschreven aan de Covid-19-injecties.

Het gemiddelde aantal verworven immuunaandoeningen dat tussen de jaren 2000 en 2020 als bijwerking van een vaccin werd gemeld, bedraagt 31.

Het totale aantal verworven immuunaandoeningen dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, bedroeg 386. Dit betekent een stijging van 1145%.

Het is echter belangrijk op te merken dat niet alle bijwerkingen aan VAERS worden gemeld. In feite heeft de CDC toegegeven dat slechts 1 tot 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk aan het systeem worden gemeld. Maar een briljante analyse uitgevoerd door Jessica Rose Phd schat de onderrapportage factor nauwkeurig op ten minste 41,3. Zie hier.

De volgende grafiek toont het aantal veel voorkomende kankers die gewoonlijk worden geassocieerd met AIDS en die aan VAERS zijn gemeld als bijwerkingen van alle vaccins (met inbegrip van de Covid-19-vaccins) per jaar waarover is gerapporteerd, en de Covid-19-vaccins alleen per jaar waarover is gerapporteerd -.

Zoals u kunt zien was er een enorme toename van meldingen in 2021 en in 2022 tot nu toe, waarbij de overgrote meerderheid werd toegeschreven aan de Covid-19-injecties.

Het gemiddelde aantal gevallen van kanker in verband met AIDS dat tussen 2000 en 2020 als bijwerking van een vaccin werd gemeld, bedraagt 21,3.

Het totale aantal gevallen van kanker in verband met AIDS dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 430. Dit betekent een stijging van 1919%.

De volgende grafiek toont het aantal herpesinfecties/complicaties die aan VAERS zijn gemeld als bijwerkingen van alle vaccins (inclusief de Covid-19-vaccins) per gemeld jaar, en de Covid-19-vaccins alleen per gemeld jaar -.

We nemen aan dat je het patroon hier begint te zien? Weer een enorme stijging in 2021 en 2022.

Het gemiddelde aantal herpesinfecties dat tussen 2000 en 2020 als bijwerking van een vaccin werd gemeld, bedraagt 926.

Het totaal aantal herpesinfecties gemeld als bijwerkingen in 2021 was 18.336. Dit betekent een stijging van 1880%.

De volgende grafiek toont het aantal gevallen van sepsis die aan VAERS zijn gemeld als bijwerkingen van alle vaccins (inclusief de Covid-19-vaccins) per gemeld jaar, en de Covid-19-vaccins alleen per gemeld jaar -.

Sepsis is de extreme reactie van het lichaam op een infectie. Het is een levensbedreigende medische noodsituatie. Sepsis ontstaat wanneer een infectie die u al heeft, een kettingreactie in uw hele lichaam op gang brengt. Infecties die tot sepsis leiden, beginnen meestal in de longen, de urinewegen, de huid of het maagdarmkanaal.

Het gemiddelde aantal gevallen van sepsis dat tussen 2000 en 2020 als bijwerking van een vaccin wordt gemeld, bedraagt 75.

Het totale aantal gevallen van sepsis dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, bedroeg 1593. Dit betekent een stijging van 2024%.

Dit is niet alleen beperkt tot het VK en de VS. We zien ook dezelfde patronen in Canada en Nieuw Zeeland. Er zijn sterke aanwijzingen dat de Covid-19-injecties ontvangers het verworven immunodeficiëntiesyndroom doen ontwikkelen.

Dit leidt op zijn beurt tot opflakkeringen van herpesinfecties die leiden tot aandoeningen zoals gordelroos, auto-immuun blaarziekte en meervoudig orgaan disfunctie syndroom. Maar de autoriteiten vertellen u dat de apenpokken de schuldige zijn in een poging om de gevolgen te verdoezelen van de schade die is toegebracht aan het natuurlijke immuunsysteem door Covid-19 vaccinatie.

De vertrouwelijke Pfizer documenten suggereren dit, de Centres for Disease Control VAERS database suggereert dit, overheidsgegevens gepubliceerd over de hele wereld suggereren dit, en deze wetenschappelijke studie gepubliceerd in oktober 2021 suggereert dit –

 

De vraag is nu hoe ver de autoriteiten bereid zijn hiermee te gaan. De Britse regering “adviseert” nu al dat geïdentificeerde naaste contacten van “bevestigde” gevallen van apenpokken gedurende ten minste drie weken moeten worden geïsoleerd. Worden de apenpokken gebruikt als het nieuwste excuus om een draconisch bioveiligheidsbeleid en wereldwijde machtsgrepen te bevorderen?

Dat zullen we binnenkort te weten komen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uitbraak in mei 2022, 270 miljoen doden op het einde: Apenpokken-pandemie reeds in 2021 aangekondigd

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
8 maanden geleden

Wereldwijd wordt de angstporno voor het apenpokken “virus” uitgerold, want naar mijn mening is het corona narratief hopeloos zijn werking verloren.