Op 13 april 2022 publiceerde de Britse onderzoekswebsite The Exposé bewijs dat het Covid-19 virus afkomstig is uit Amerikaanse biowapenlaboratoria, meldt Free West Media.

De auteurs merkten eerst een vermelding op de Amerikaanse overheidswebsite USA Spending. Dit verwees naar een subsidie van het ministerie van Defensie voor een expliciet aangewezen “Covid-19 onderzoek” project in Kiev op 12 november 2019. De wereld werd zich echter pas twee dagen in 2020 bewust van de ziekte, en het virus zou pas op 11 februari 2020 zijn benoemd.

“Het subcontract werd gegund 12 november 2019, ten minste een maand voor de vermeende opkomst van het nieuwe Coronavirus, en drie maanden voordat het officieel de naam Covid-19 kreeg, de gunning voor Covid-19 onderzoek moet voor iedereen als een schok komen,” benadrukten de auteurs.

Reeds in 2012, volgens USA Spending, was het ministerie begonnen met gulle steun te verlenen aan het Amerikaanse bedrijf Black & Veatch Special Projects Corp voor een “Program to Reduce Biological Risks in Ukraine“. Het geld werd gebruikt in meer dan 100 deelprojecten en een deel van de middelen werd expliciet doorgestuurd “naar Kiev” voor het opzetten van laboratoria – een van de ontvangers zeven jaar later was het eerder genoemde COVID-project van het Amerikaanse bedrijf Labyrinth Global Health Inc.

Al in 2009 werkte haar baas Karen Saylors samen met de organisatie EcoHealth Alliance (EHA) aan een coronavirusprogramma van het Amerikaanse overheidsagentschap USAID. Begin 2020 was EHA een van de belangrijkste protagonisten van het wereldwijde Covid-systeem. Het werd ook de voornaamste partner van Labyrinth in het nieuwe Kiev-project – net als het bedrijf Metabiota van Nathan Wolfe, die voorheen de leidende viroloog was bij het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Wolfe was overigens een van de “Young Global Leaders” van het zogenaamde Wereld Economisch Forum, nauw betrokken bij wereldwijde plannen om een Grote Reset te bewerkstelligen.

Ordo ab chao: Nieuwe orde door chaos, een nuttige paradigmaverschuiving in de wereldpolitiek

Gezien het feit dat het Covid-19 virus blijkbaar geoptimaliseerd was voor een hoge verspreidingssnelheid onder mensen, kunnen bovenstaande feiten niet zomaar verklaard worden door “wilde” Corona virussen, maar zeker als een “nieuw type biowapen” uit een Amerikaans laboratorium.

Ook al is het waarschijnlijk dat het van Labyrinth afkomstig was omdat het als “topprioriteit” was aangemerkt in zijn “SME Manuscript Documentation and COVID-19 Research”, toch waren er alleen al in Oekraïne potentieel nog minstens 12 van dergelijke projecten die door het Amerikaanse Ministerie van Defensie of de agentschappen daarvan werden gefinancierd. Volgens intergouvernementele overeenkomsten zou elk van deze extraterritoriale VS-biolaboratoria in principe geschikt zijn geweest voor de ontwikkeling van dergelijke biowapens.

Alle Amerikaanse wetenschappers en hun verschillende organisaties die bij Oekraïne betrokken zijn, hebben ten minste het laatste decennium specifiek onderzoek verricht naar coronavirussen en geholpen bij het opzetten van biolaboratoria aldaar met fondsen van het Amerikaanse Ministerie van Defensie.

Onder de beslissende controle van de VS-strijdkrachten had gemakkelijk de meer dan gemakkelijk herkenbare mondiale Corona-agenda tot stand kunnen komen, die naar verwachting een nuttige paradigmaverschuiving in de wereldpolitiek teweeg zou brengen.

De grootheden van het Economisch Wereldforum hebben sindsdien openlijk de kant van Oekraïne en president Zelensky gekozen. De creatie van in Oekraïne ontwikkelde biowapenvirussen lijkt dus niet vergezocht, mede gezien het grote aantal biolabs dat door het Amerikaanse Ministerie van Defensie wordt gefinancierd.

Dat alleen al kan een verklaring zijn voor het Russische besluit om een militaire aanval tegen zijn buurland uit te voeren.

Zijn Russische aanvallen gericht tegen Amerikaanse biolaboratoria in Oekraïne?

Is Indonesië de volgende?

Nadat Rusland een onderzoek had ingesteld naar biologisch onderzoek door de Verenigde Staten in Oekraïne, werden soortgelijke vermoedens geuit in andere delen van de wereld, onder meer in Indonesië.

Voormalig VS-ambassadeur Cameron Hume beschreef het land ooit als een “reservoir van opkomende besmettelijke ziekten”. Het Indonesische nieuwsmedium Detik meldde in april dat er tijdens de Pacific Partnership-oefening van 2016 in de West-Sumatraanse kuststad Padang heimelijk monsters van menselijk bloed en hondsdolle honden werden verzameld zonder toestemming van het Indonesische ministerie van Volksgezondheid.

Gezondheidsfunctionarissen van Padang vertelden Detik dat er ook monsters van het knokkelkoortsvirus werden geoogst van lokale muggen.

Na enkele jaren in bedrijf te zijn geweest, moest NAMRU 2, een biolab van de Amerikaanse marine in een drukke wijk in de hoofdstad Jakarta, in 2009 worden gesloten toen het door het ministerie van Volksgezondheid werd verboden omdat het “een bedreiging voor de soevereiniteit van Indonesië” zou zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Amerikaans ministerie van Defensie kende een contract toe voor ‘COVID-19 Research’ in Oekraïne, 3 maanden voordat bekend was dat Covid zelfs maar bestond

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties