Deze week zijn de globale elite en wereldleiders uit het hele Westen bijeen in Davos, Zwitserland, voor de jaarlijkse Wereldgezondheidsvergadering van de WHO.

De aanwezigen uit alle 194 lidstaten van de WHO zullen stemmen over belangrijke wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling, waardoor in geval van een pandemie alle macht bij soevereine landen zou worden weggehaald en zou worden overgedragen aan het wereldwijde gezondheidsbestuur van de WHO, meldt The Gateway Pundit.

Als de ratificaties deze week worden goedgekeurd, krijgt de WHO ook de exclusieve bevoegdheid om te bepalen wat een pandemie is. En, zoals we de afgelopen twee jaar hebben gezien, is zo ongeveer alles een “existentiële bedreiging voor de volksgezondheid”, met inbegrip van, maar niet beperkt tot: desinformatie, ouders die protesteren bij schooldirecties, vrije meningsuiting, en – natuurlijk – racisme. Het feit dat de WHO op het punt staat de onbeperkte bevoegdheid te krijgen om over deze maatregelen te beslissen, zou iedereen moeten beangstigen.

WHO gunt opdracht aan Duits bedrijf: wereldwijde uniforme digitale vaccinatiebewijzen in aantocht

Bovendien omvatten de veranderingen ook plannen voor een verplicht en universeel vaccinatiepaspoortsysteem dat onder toezicht staat van de WHO. In feite heeft de globalistische organisatie al een contract gesloten met een in Duitsland gevestigd bedrijf, genaamd “T-Systems”, om de technologie te ontwikkelen.

Zo zeker zijn ze ervan dat de maatregelen zullen worden goedgekeurd.

Uit de gezamenlijke aankondiging van de WHO en T-Systems:

“De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gaat het voor haar lidstaten gemakkelijker maken om in de toekomst digitale vaccinatiebewijzen in te voeren. De WHO is hiervoor een gateway aan het opzetten. Hiermee kunnen QR-codes op elektronische vaccinatiebewijzen over de landsgrenzen heen worden gecontroleerd.

Het is de bedoeling dat dit na COVID-19 als standaardprocedure gaat dienen voor andere vaccinaties zoals polio of gele koorts. De WHO heeft T-Systems geselecteerd als industriepartner om de vaccinatievalidatiediensten te ontwikkelen.”

Volgens Garret Mehl – het hoofd van de afdeling Digitale Gezondheid en Innovatie van de WHO, is het plan voor het nieuwe universele systeem om een QR-code digitale ID te geven aan elke persoon op de planeet – op die manier wordt iedereen gevolgd. Maar maak je geen zorgen, het is gewoon een oefening om “vertrouwen op te bouwen”, legt Mehl uit.

Oh, is dat alles?

Van Mehl (via The Brownstone Institute):

“Vaccinatiecertificaten die fraudebestendig en digitaal verifieerbaar zijn, wekken vertrouwen. Daarom steunt de WHO de lidstaten bij de opbouw van nationale en regionale vertrouwensnetwerken en verificatietechnologie.

De gateway-dienst van de WHO dient ook als brug tussen regionale systemen. Het kan ook worden gebruikt als onderdeel van toekomstige vaccinatiecampagnes en thuisregistraties.”

Afgezien van het feit dat de WHO een internationaal, ongekozen en onberekenbaar orgaan is dat zich absoluut niet bekommert om individuele vrijheden, wordt de organisatie geleid door Tedros Adhanom Ghebreyesus, die herhaaldelijk regelrechte leugens en verlammende beperkingen heeft doorgedrukt tijdens de Coronahoax.

Supranationaal monster WHO krijgt regeringen over de hele wereld in zijn greep met pandemieverdrag

Onnodig te zeggen dat Amerikanen deze man niet in de buurt van de macht moeten willen hebben. Maar dankzij de verraderlijke Joe Biden, de linkse globalisten en het moeras in DC, zullen deze globalistische organisatie en haar krankzinnige leider de absolute controle hebben.

Als je bedenkt dat het Biden-regime de voorgestelde wijzigingen op het verdrag doelbewust verborgen heeft gehouden toen het in januari werd ingediend (en dus het democratische proces oversloeg) – en het voorstel pas maanden later openbaar heeft gemaakt (vlak voor de WHO-vergadering), zijn we veel verder dan een aanklaagbare overtreding. Dit is op de grens van verraad.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zal boven de nationale grondwetten staan: WHO sluit wereldwijde overeenkomst over “pandemische paraatheid”!

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties